Türk arabesk şarkıcı Bergen'in filmini izleyecek misiniz? Ne düşünüyorsunuz film hakkında?

Öncelikle Bergen'e Allah rahmet eylesin.
Çok üzücü ve fazlasıyla rahatsız edici bir öyküsü var.
Bence filmi yapılmamalıydı.
Bunu gören hasta kafalı tipler ibret almak yerine örnek alabilir çünkü!
Amin. Doğru üzücü ve rahatsız edici bir öyküsü var. Maalesef o hasta kafalı tipler hiç bir şeyden ibret almaz.
Hayır izlemeyeceğim. Dilberayın filmini de izlemeyeceğim. Sürekli trajedi sürekli ajitasyon sürekli kan gözyaşı yeter 4m.. k sinemaya bunun için gitmem. Yerli film için hayatta sinemaya gitmem. Yabancı film için giderim. Yerli sinemada ülke gibi çöp.
Gitmeyi planlıyorum ama aynı anda farklı arkadaşlarıma söz verdiğim için yanlışlıkla 😅 3 kere izlemeye gideceğim sanırım 😑
Ben Batman izlemek istiyorum aslında. Şimdi sinemada ağlarım filan hiç hoş değil 🐣
😂😂
Kesinlikle Mükemmel bir Film Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu Filmin hakkını vermiş çok güzel Bağzı sahnelerde ben bile ağladım 3 defa gittim bugün 4. kez gidicem çok güzel Film bence bu başarıyı çok daha fazla hakediyor
Dün izleme şansım olmuştu. Evet katılıyorum güzel bir filmdi, bende bazı sahnelerde ağladım.
Cevap
32Cevap
Demiş şarkısında Bergen, Müslüm filmine gitmiştim bu filme de gitmeyi düşünüyorum
Affetmem sevdiğim şarkılardan birisi. Aynen bende Müslüme bakmıştım Bergen'e de bakmak isterim
Çok kararsızım ya arkadaşlarım çağırdı gidelim beraber diye ama kadına şiddet olayları beni çok üzüyor.
Orası maalesef öyle. Keşke kadına şiddet olmazsa, daha doğrusu genel olarak şiddet olmazsa. Film ama yinede izlenilir bence
Hayır daha ben müslum filmine gitmeden bergen çıkti artık onuda tv ye dusunxe izlerim
😂😂
böyle olaylari gundeme getirip insanların duygularıni kullanarak para kazanmaya calıştıklari zaman sevmiyorum yani vicdanımızı kullanarak para kazanıyorlar
Aynen bende sevmiyorum öyle olunca
Ondan sinemada izlemicem tv de belki izlerim denk gelirse yani
Ona bakılırsa tv'de o zaman para kazanıyor yani reyting falan sayesinde.
Ben zaten tv de izlemiyorum takip ettigim bir dizi program yok sadece belgesel kanallarina bakıyorum. medya cok tarafli dogru duzgun haber yapan bir tane bile kanal yok açınca sinirim bozuluyor
Orası kesinlikle doğru, yani doğru düzgün haber yapan yok ve çok taraflılar. Bende o yüzden haberlere bakmıyorum tv'den. Tv izlersem bir iki dizi için izlerim veya müzik kanallarında dolaşırım.
Izlemem. hayat yeterince can sıkıcı. Bide filmlere üzülmeye gerek yok
Orası öyle. Kimisi bunalır öyle filmlerden kimisi izler
İzlemeyi düşünüyorum evet. Bence değerli bir insandı. Mekanı cennet olsun.
Amin
The Batman’e gitmeyi düşünüyorum.
Türk yapımlarını yeterince başarılı bulmuyorum.
Türk yapımların bazısı güzel oluyor. The Batman diğer Batman filmlerine göre çok güzel deniliyor, belki bende ona bakarım
Netfixe koysalardı keşke ahafsh sinema salonlarını sevmim gitmem😏
Netfix ne ya netflix
Netflixim yok kaçak izlerdim o zaman 😂😂😂
Aynen yine izlenirdi bi şekilde agsdhfh
😂😂😂 haklısın. Ama sinemada bazı filmleri izlemek daha keyif verici oluyor. Genelde aksiyon, korku filmlerde güzel oluyor
Allah nasip ederse gidicem mutlaka. Vizyona gireceği tarihide iyi ayarlamışlar maaş zamanı :)
😂😂😂
izleyecek biri yok ve para yok internete düşünce izlerim
Beraber izleyelim o zaman 😂. Bilet, yiyecek ve içecek benden
Hahaha ben Almanya Hannover 😂. Sen yeter ki iste yarın kapının önündeyim beraber sinemaya gideriz haahah
Hahaah evlenmeye çok razısın yeter ki yurt dışı olsun diyorsun 😂😂. Olur hep beraber izleriz sinema. Tabi evli olursak sinema dışında da başka şeyler de yaparız 😂
Yoo farkında değilim 😂🤦🏻♂️. Elbette farkındayım, bende şakayı devam ettirdim sadece 😂😂
iş arkadaşlarım gidelim demişlerdi ama bilmiyorum gidermiyim. belkide filmden değil iş arkadaşlarımdan sebep gitmem.
İstiyorum ama gidemem seneye TV izlerim artık ne yapayım
Güzel filme benziyor
Niye gidemezsin
İşim dolasiyla öyle icap ediyor
Anladım
Film çıkana kadar Bergen kimdir? Bilmiyordum. İzler miyim bilmiyorum.
Sadece fragmanı izledim..
Ben bu filmi asla izlemem...
Film bergeni anlatmak üzere değil insanları öfkelendirip duygularını sömürmeye adanmış resmen... Fragmandan belli mümkün değil izlemem
Çok sevdiğim bi ses sanatçısıydı Allah rahmet eylesin tabi ki izlerim
Amin
İzlemek istiyorum. Farah'nın oyunculuğunu begeniyorum bence elinden gelenin fazlasını yapmıştır.
36 tl bilet 3 ay sonra tv ye cikar izleriz veremem o parayı
Orası doğru 😔 ama benimle gidecek birini bulursam giderim
Parasini sen veriyosan giderim bergenin sarkilarini cok seviyorum
Bende severim şarkılarını. Parasını veririm ama elbette o zaman beraber gideceğiz. Beraber gideceksek önce sen ya Almanya'ya gel ya da ben Türkiye'ye 😂😂😂
Hadddi ben sehir disina cikamam sksks
😂😂😂
Hayır izleyeceğimi sanmıyorum
Acıyı yaşayan kadın ekmeğini yiyen yapımcılar vs ben asla izlemem...
Hayır, izlemeyeceğim.
Eşimle gitmeyi düşünüyoruz
İyi seyirler
Netflix alırsa neden olmasın
😂😂
İzledim. Herkese tavsiye ederim
Teşekkür ederim, izlerim yakın zamanda. Affetmem şarkısı söylendi mi ve Farah şarkıları iyi seslendirebildi mi?
Çok güzel seslendirdi. Film bitince Affetmem şarkısını dinledik, sanırım Farah'ın sesinden değildi o şarkı.
Beni de etkisi altına alan bir şarkıdır
Şu an tam olarak Affetmem şarkısını dinliyorum 😍😍. 10 Mart sonrası izleyebilirim muhtemelen
Kesinlikle izle. Ben Affetmem şarkısı filmin sonunda çaldı, sanırım şarkı Bergen'in sesindendi ama emin olamıyorum
Tamamdır 😊
Düşünüyorum aslında sırf oyunculuğu görmek için
Aynen. Bergen'in hayatını zaten biliyorum. Filmde nasıl yansıttılar ve oyunculuk nasıl önemli tabi
gitmeyi istiyorum bakalım nasip
Umarım gidersin o zaman
cumartesi veya pazar gitmeyi düşünüyorum
İyi seyirler
Bi kaç gün içerisinde izlerim
İyi seyirler o zaman
Pazar günü gitmeyi planlıyorum.
İyi seyirler
Teşekkürler.
İzlemicem sevmiyorum bu tarz filmleri
Sevmemenin nedeni ney yani yaşanmış hayatlardan para kazanmak mı yoksa dram olduğu için mi
Çok isterim ama bakıcaz artık
Umarım gidersin
Gelen geçenin filmini yapıyorlar
Orası öyle. Neşet Ertaş'ın da filmi Haziran ayında galiba çıkacak
Sinemaya o kadar para veremem
Haklısın
Bok çıkabilir koekuyorum
O kadar kötü olmaz
İnşallah
hayır izlemeyeceğim farah'ı sevmiyorum ve bu tarz şeyleri izlemekten hoşlanmıyorum.
Yarın izleyeceğim yanımda da peçete almalıyım farah oynuyorsa o film zaten mükemmeldir
İzlemeyi düşünmüyorum. Dram filmleri bana göre değil.
İzlerim belki. Bu aralar pek dram çekecek havamda değilim aslında.
İzlemeyi düşünmüyorum açıkcası
Yarın gideceğim bir aksilik olmazsa eğer.
Eğer mehtap yılmaz oynasaydı izlerdim ama bergen rolünü ona vermediler 😔
Farah Diba oyunculugu güzel 🤗 izlemem galiba
internete düşünce izlerim
Kesinlikle izlemek istiyorum
Hayır dikkatimi çekmiyor
Bilmem belki izlerim.
Denk gelirsem izlerim tabi.
Evet izlemeyi istiyorum
İzleyeceğim. Hem de 8 martta 😄
İstiyorum izlemeyi nasip olursa bakalım
Bilmiyorum ama belki...
Hayır, izlemeyeceğim.
Ayy bnde cok istiyorumm gitmekl
Hadi gel gidelim 😂
Ben ağlarım dayanamamm😂😂
Bir şey olmaz 😂 bende ağlarım ki bir çok filmde ağlamıştım ama aşırı derece değil
Duygusalsın yanii😂
Evet yani duygulanırsam ağlarım belki. En son Eren Bülbül filminde ağladım.
Anldım nerde yaşıyorsun
Almanya 😂
Sen?
Bodrum😂🤦🏼♀️
😂😂
Kurtuldun benden işte 😂😂
Hersey biti artık bil bundan snra😂😂😂😂
😂😂😂 bitti ama bitti diye üzülme yaşandı diye sevin 😂
Neden yaşandı diye sevineyim
😂
😂😂😂 o an için ayrı bir mutluluk vardı. Biterse ki nefret oluşur genelde ve keşke yaşanmasaydı denilir. Ama yaşarken de keşke var deniliyor. Yani kısacası bitti diye üzülme yaşandı diye sevin ve yoluna devam 😉
Gidenler unutulmayaa mahkumdur diyorsun yani😂
Tabi unutamazsın hep bir iz kalır ama hayat devam ediyor. İsmi ve yaşanmışlar aklında kalır ama zamanla sevgi duygusu gider ve aklına geldikçe bir şey hissetmezsin yani onu seviyorum demezsin zamanla.
Her yıkımdan snra bir kuruluş vardır ve sen bunu kendi ellerinle inşa edersinn ama bn aşka inanmıyorum
Bende öyle eskisi gibi inanmıyorum. Hatta şöyle deyim ilişkilerden uzak bir hayat daha güzel kafan rahat oluyor 😂
Yanlış bir kalpte olmaktansa asil bir yanlızlık güzell🙏🏻
Kesinlikle🙏
Evtt yaşasın yanlızlık😊
Aynen yanlızlığa 🥂🥂😂
Sagol bn alkol kullanmıyorum
Bende kullanmıyorum
Ne güzel
Aynen
Öyle iste
Bugün gidicem filme
İyi seyirler. Yazarsın belki güzel mi yoksa kötü müydü diye
Kesin gidicem cok merak ediyorum
Aynen
Fotoğrafta yüzü sansürlenmiş erkek kim?
Eşi olabilir yani Halis Serbest
Gerçekten çok güzel bir flim.
İzledin mi?
İzledim internetten buldum bana göre çok güzel ama seni bilmem beğenirmisin beğenmez misin
Beğenirim genelde
İnşallah beğenirsin
İnternetten nasıl buldun daha bugün çıktı
Babamın arkadaşının eşi bu flimi çekiyordu oradan izlemistim
En kısa zamanda izleyeceğim
Melih uçuyorsun Melih
😂😂
Hayir izlemem
Hayır.
Kesinlikle evet sevdiğim sanatçılardan birisidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?