Artık filmler evin içinde izleniyor sinemaya gerek yok mu?

Eskiden yenide değişen şeyler oldu elbette. Artık televizyonlardan da internete bağlanıp istediğimiz filmi izleyebiliyoruz. Ama sinema ayrı bir zevk be. Ben yine de gidiyorum.
Sinemada izlemenin keyfi çok başkaydı. Tabi her şeyde olduğu gibi sinemanın da tadını kaçırdılar.
Gerek fiyatlar, gerek mısır/çerez dayatması.. üstüne üstlük perde ışıklarının çok çok düşük tutulması (tasarruf amaçlı) filmi simsiyah izlememiz..
Tüm bunlar sinemanın güzelliğini bitirdi.
Herkes evine kendince sinema sistemi kurmaya çalışır oldu. Tabi bazı platformların güzel filmler ve diziler üretmesi de bunda etkili oldu.
Cevap
8Cevap
Hayır benim evim sinema salonu gibi değil öyle de olsun istemem dışarı çıkıp sosyalleşip dışarıda film izlemek bana daha çok keyif veriyor
Artık öyle. Evlerde ekran büyüdü. Böylece internette aç istediğini ayakları uzatarak izle. Mis valla.
Bence de
Aktivite olarak bakılabilir artık çünkü hakikaten sinema tarihe karışacak gibi duruyor üstelik fiyatlar da çok fahiş
sinemanın tadını vermez. ama sinemanın büyüsüde kalmadı artk
artık herkesin evi sinema oldu tek tıkla her şey ekranında
Evet ya
O sinema dizaynı yaklasik olarak yaptiran çok fazla. Yani 3vet
haklısın suskun çiçeğim bu arada kırmızılar içinde güzel görünüyorsun suskun çiçeğim
75 inch tv ve guzel bir sinema sistemim olmasina raģmen, sinemanin yeri ayridır.
Artık sinemaya gerek yok gerçekten
Aynen gerek kalmadı
Sinemanın keyfi de ayrı
sinemanın tadı ayrı
sinema salonunda izlemek daha farklı.
sinema daha hos bence o yuzden yine de gidiyorum
@Sıcakkkk sagol abicim
@Sıcakkkk manitam var olmaz canim 😊
@Sıcakkkk onu anladik da kendini derde sokma bosuna arkadasim gule gule
Aynen
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?