Ev daha şık dekore ediliyor halı olmayınca. Toz toplama derdi de olmuyor. Robot süpürge iki dakikada çekiyor tozu.

Ev daha şık dekore ediliyor halı olmayınca. Toz toplama derdi de olmuyor. Robot süpürge iki dakikada çekiyor tozu.

Evet ya, halısız evler modern bir hava katıyor ama işin sırrı dengeyi yakalamakta. 🌿 Ahşap zeminler, sade mobilyalar ve şık detaylarla birleşince ev hem ferah hem zarif bir görünüme kavuşuyor. 🌟 Toz birikmemesi de büyük avantaj. Ama halısız evlerin temizlik temposuna her robot süpürge ayak uyduramaz. Philips Robot 5000 Serisi’nin üstün emiş gücü ve döner mop özelliği tam bu noktada devreye giriyor. Modern görünüme teknolojiyle destek şart! 💪
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Denge de lazım elbet
Lüks bir evin yoksa apartman dairesine gidip hali sermezsen bana komik gelir açıkçası fakir ama zengin gibi yasayaamazsin ne demişler (ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol ) anlayana çok güzel bir söz
O dediğin de önemli
E tabi ki evi 1+1 villada yaşıyor gibi triplere girerse kahkahayı basarım
Ha tam tersi durumda da kahkayı basarim düşünsene villa gibi bir eve hali serildigini bana çok gülünç geliyor sonradan görme diyip dalgaya alırdım 😂
İki dediğin de çok güldürdü beni ve haklı bir bakış açısı
Cevap
12Cevap
Halı severim ben
Ben halıyı özledim bea yumusacık üstünde geziniyon yok böyle bi keyf halısız kalınca daha ıyı anlıom kıymetini
Evet çok hoş yumuşak yumuşak
Özgürsün ama sonuna kadar
Özgürsün derken bunun eksileride var herseyden uzaktayız canın bişe istedi kafana göre alıp yiyemiyosun en basiti ben nerdeyse en son taze ekmek arası beyaz peynir domates biberli bi sabah kahvaltısı yapalı 2 bucuk ay falan oldu galiba çünki para var ama taze ekmek domates biber alıcak yer yok burada bol bol dondurulmus gıda var yani ülkeleri görmek yeni kültürler keşfetmek güzel ancak yarım kalan hıkayelerde var
Evimde halı yok kullanmıyorum… Modernlik için değil temizlik açısından çok daha kolay ve iyi…
Evet öyle
Halı sıcak gösterir ve ortamı ısıtır maddi ve manevi, buna değer.
Evet öyle bir yanı var
Bu hoş bak
Bilmiyorum Ben ortada küçük bir halı olması taraftarıyım kenar ve köşelerin boş olması her zaman daha hoş bir görünüm sağlıyor
Yok ya çer çöp oluyo hemen
Daha kolay temizlik olur
Ofis gibi olur o, sıcaklık lazım eve.
Ofiste ferahlık var kuzu 🤭
Hayır bomboş gözüküyor bence hiç yaşanılmamış gibi
Biraz öyle gözükür evet
Bence çok boş duruyor
Öyle bir yanı var
Hayır çok itici geliyor bana
Bana da
Kesinlikle
Ben halı severim ama tam kaplama değil
Anladım tabii tercih meselesi
Evet ama ortalama bir türk ailesine bunu asla kabul ettiremezsin:d
Yok ya evi sıcak gosteren evi ev yapan halıdır. Modernlik sizin olsun ben sadelikten yanayım.
Çok modern ama halısız asla bence
Evet ayrıca sıcak gösterir evi
Evet halı ve tüm perde çok gereksiz
Perde kısmen ama ben de sevmiyorum
Halısız olma
Toz yapıyor sanki
Bende öyle düşünğyorum ya
Çoğumuz sevmiyoruz galiba
Bencede
Halı bu çağa ait değil gibi artık
Tercih sebebi ama ben halısız yapamam
Evet öyle