En Sevdiğiniz Romantik/Dram Dizisi Hangisi?

• Delibal: ''Ben öyle birini sevdim ki bir nevi intihardı.''
  • ''Hep böyle acıyacak mı?''
  • -''Aşk acıtır sevgilim.''
  • İncir Reçeli 1:''Bana nefes alan hiçbir şeyi sevme hakkı vermediler, ben de incir reçelini sevdim. İncir reçeli sendin aşkım.''
  • ''Ben insanları arabanın camına vuran yağmur damlalarına benzetiyorum. Bazen, bir damla aşağı doğru kayarken, başka bir damlaya karışıp güçlenerek daha hızlı ilerler. Ben de sana karıştım aşkım. İnsanlar acımasız, savurgan. Hiçbir şey başına gelmeyecek gibi davranıyorlar. Bir gün şoförün camı açacağı hiç düşünmüyorlar. Seni seviyorum.''
    • İncir Reçeli 2: ''Herkesin bir hikayesi vardır. Kimi kağıda yazar hikayesini; Kimi etine… Kağıt yanınca et gömülünce biter hikaye..''
    • ''Biri olmak lazım, en azından biri için.''

Bir küçük eylül meselesi: ''Ne olur hatırla beni. Çünkü o anılar sadece senin değil. ''

- kaybolup gidecek ama o yazdığın - kaybolmayacak. sen nereye gidersen git, dalgalar onu alacak ve senin gittiğin yerin kıyısına bırakacak.

''Aşık olmak için fazla neşeliyim ben.''

Unutursam Fısılda: ''İlk görüşte aşk, bazen ilk duyuşta aşktır…''

''Bazı kapılar anıların üzerine kapanır, kilitleri açılacağı günü bekler…''

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku: ''Artık sevdiği kadını özlemek ve akşamları ona hikayeler vermek için, sabahın kör vakitlerinde, şehrin bir yerlerine giden adamın hikayesine devam edebilir miydim? edemezmişim gibi geliyordu. bilmiyordum."

''Belki de ayrılıklarla az acılı bir ölüm provası yapıyoruz. Ne kadar çok ayrılık, o kadar hazırsın ölüm acısına.''

Delibal
İncir Reçeli 1
İncir Reçeli 2
Bir küçük eylül meselesi
Unutursam Fısılda
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: