Diziler & Filmler "Büyüsem de hala gizli gizli çizgi filim izlerim" dediğiniz hiç oldu mu? dianabitkin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben izlerim en çokta maşa koca ayıÇizgi filim ce karikatürlere bayılırım "Büyüsem de hala gizli gizli çizgi filim izlerim" dediğiniz hiç oldu mu? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hala izliyorum zaten 0 0 Yorumla
Samsunlu5533 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ben de öyle yapıyorum çocukluğumun çizgi filmlerini izliyorum ben 2000iyim afacan louie 402 nolu sınıf çılgın korsan jack 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 393 cevap paylaştı. yani nadiren de olsa izlerim birkaç tane çizgi film dikkatimi çekiyor aslında ama üşeniyorum başlamaya 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 316 cevap paylaştı. Bazıları çok güzel oluyor. Mesela buz devri ni her seferinde zevkle izlerim. 0 0 Yorumla
Sirac147 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evet şaka gibi ama çicuklarım olunca nasıl onlardan gizli izliyeceğimi düşünürdüm 0 0 Yorumla
gizlilik_korunuyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gizli gizli değil çok rahat bir şekilde de izlerim 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hala Gumball ve adventure time izlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hala izliyorum zaten
Ben de öyle yapıyorum çocukluğumun çizgi filmlerini izliyorum ben 2000iyim afacan louie 402 nolu sınıf çılgın korsan jack
yani nadiren de olsa izlerim birkaç tane çizgi film dikkatimi çekiyor aslında ama üşeniyorum başlamaya
Bazıları çok güzel oluyor. Mesela buz devri ni her seferinde zevkle izlerim.
Evet şaka gibi ama çicuklarım olunca nasıl onlardan gizli izliyeceğimi düşünürdüm
Gizli gizli değil çok rahat bir şekilde de izlerim
Hala Gumball ve adventure time izlerim
Gizli izlemem direk izlerim
Evet izliyorum ve gizli değil
Ben de tom jerry severim
Açık açık izliyorum ben
Hala izliyorum
#Hükümdar
Gizli değil açık açık izliyorum.
İzlerim nolacak?
Hep izliyorum ben