Fıkrayı bilmeyenler yoktur diye düşünüyorum. 😂
Giydiğiniz kıyafetlerin gösteriş/sadeliğine göre farklı davranış şekilleriyle karşılaştınız mı hiç? 🤷♀️✨️

Fıkrayı bilmeyenler yoktur diye düşünüyorum. 😂
Giydiğiniz kıyafetlerin gösteriş/sadeliğine göre farklı davranış şekilleriyle karşılaştınız mı hiç? 🤷♀️✨️

Toplumda gözlemlediğim giysiler ile kişiliğine değer kazandırma hissi giyinmek güzel lakin okumak anlamak yaşamak yoksa hepsi boş bir elbiseden ibaret. Ne demiş barış manço hadi birlikte dinleyeyim 😻 Sapa, kulba, kapağa, itibar etme dost'um içi boş tencerenin bu sofrada işi yok
https://youtu.be/CZWHbfr9iBs?si=bxp52tvD_MpFZUPIBarış abim bir şeyde de haklı olma beeeğ
İşler kötüye gitmeden önce bir tamirat işiyle kendim uğraşmıştım üstüm başım yağ olmuştu. Bizim işimizi yapan birisi de bu kıyafetle sen gelme demişti bana. Tebessüm edip adamın yaptığı işi kabul etmedim, bu karakterle de bu şirkete giremezsin diye adama ömür bayı ban atmıştım.
Ama iş hayatında bu durumu çok şık yaşıyoruz.
Ömür boyundan sonra ban kelimesi mi geliyor cümleyi anlamaya çalışıyorum 😂
Anladım o kısmı yav sonrasında bağlantı kuramadım ama neyse ana mesajı anladım, tam olarak yaşanmış ne yazık ki 😃
Cevap
11Cevap
Bulmadım
Yok valla hiç denk gelmedim öyle tiplere çok şükür.
Kıyafetlerimi gören belki birşeye benzetemez beni doğrudur 🤣
Daha bulamadım o kadar sefalet içerisindeyim 🥲 umarım bulurum
Kürküm (mal, mülk, statü) olmadığı için denk gelmedim..
İllaki olmuştur
Ayy şükür öyle ortamlarım yok bulunmak beni üzerr
Sadece kıyafet olarak düşünme statü olarak da düşün sjshshs
Yaaa işte 😂 düşün bakalım 🌱
Ahahaha evettt sabah kuşlarınin aksine gece kuşları da çok ötüyormuş demek ki 😂 çok da düşünme manyarsın, haaa de geç bazı şeyleri 😂
Ben dee 🌸
Öyle çok kişi tanıdım ama sonlari huzursuzluk ve mutsuzluk oldu
Bilmiyorum anlatır mısın
Gerçekten mii? 😮 En sık bilinen fıkralardan birisi aslında. Neyse özet geçeyim hemen.
Nasrettin Hoca bir gün bir yemeğe davet edilir. Davete gider ancak kimse onu buyur etmez, sorularını üstün körü gecistirir sofrada kendine yer bulamaz falan. Sonra etrafını inceler ve aklına bir fikir gelir, oradan çıkar evine gider. Son derece şık ve gösterişli bir kürkü üstüne geçirip aynı davete tekrar gider. Ancak bu sefer ilk gidişi gibi tavırlar görmez. İçeri girdiğinden itibaren çok önemli biriymiş gibi hürmet edilir, hatta sofranın en başına oturtturulur. Bunu gören Nasreddin Hoca ise yemeği kaşıkla yemek yerine kürkünün ucunu içine doğru daldirir ve "ye kürküm ye" der. Etraftakiler napiyorsun hocam diye sorunca "hürmeti gören o, yemeği de hak eden o" diyerek cevap verir yani. 😄
Wow çok iyi h
Fıkralar ders niteliğinde dir
Çok şükür öyle bir huyum yok
İnsanlar giyimine özen göstermeli
evet yaşadım
Hayir karsilasmadim
Çoook hem de.
yok vllhi
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar