• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En beğendiğiniz Tom Hardy filmleri nelerdir?

ŞeymaSubaşıFirardaa
ŞeymaSubaşıFirardaa Takip Et
Xper 7 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Tom Hardy filmleri
Tom Hardy filmleri

En beğendiğiniz ve hayranlıkla seyrettiğiniz Tom Hardy filmleri hangileri? Büyük Dövüş (Warrior) çok iyiydi bence <3

Film Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

12

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

The dark knight rises filmini seviyorum

0
    0 Yorumla
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar, son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Tom Hardy’nin filmlerini sormanıza çok sevindim. Ben de sizlere eskiden başlayarak kronolojik olarak Tom Hardy’nin en beğendiğim filmlerini sıralayacağım ^^

En İyi Tom Hardy Filmleri

1. Kara Şahin Düştü

Yıllar 2002’yi gösterdiğinde, savaş temalı filmlere öncü olabilecek, adeta Call Of Duty oyunundan fırlamışcasına bir filme tanıklık edecektik : Kara Şahin Düştü. Filmin Idmb puanı 7.7/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/7v5IZkcjevw

Tom Hardy’nin de bir Uzman görevinde olduğu bu filmin konusu şöyledir : 1993'te birleşmiş milletlerin Somaliye yiyecek yardımı yapmasının ardından gelen yardımları adamları tarafından toplatan Mohamed Farrah Aidid onbinlerce insanın ölmesine yol açmıştır. Bu olaya bir son vermek için özel eğitimli bir ekibin Aididin iki önemli adamını şehir merkezinde bir binada yakalamasına karar verilir. Plana göre şehre helikopterle gidilecektir binada 2 adam yakalanılarak sıcak çatışma olmadan geri dönülecetir 45 dakikada bitmes planlanan bu görev helikopterlerden birinin düşürülmesiyle bir anda tersine döner. Bundan sonra sayıları az olan askerlerle binlerce somali 18 saat süren bir savaşa başlar.

2. The Reckoning

2003 yapımı olan bu film Tom Hardy’nin yeni yeni duyulmaya başladığı filmlerdendir. Imdb puanı ise 6.5/10’dir.

The Reckoning afişi
    The Reckoning afişi

14. yüzyıl İngilteresinde geçen filmde genç bir rahibin başı belaya girince kiliseden ayrılıp gezgin bir tiyatro grubuna katılmasıyla başından geçen olaylar anlatılıyor.

3. Rocknrolla

Aslında Rocknrolla filmin gidişatı ve işlenişi açısından bir çizgi romandan fırlamış izlenimi vermektedir. Gerard Butler ve Tom Hardy’nin yeni tanındığı bir dönemde çekilen filmin Imdb puanı 7.2/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/TdpR8VuvbCM

Filmin konusu ise şöyledir : Bir Rus gangster Londra emlak piyasasında çevirdiği bir dümenle milyonlarca sterlin kazanç sağlar. Bunu göre Londra'nın suç dünyası sakinleri bu servetten kendi paylarını almak için takibe koyulurlar. Bu karakterler içinde rock yıldızları, muhasebeciler ve daha nicesi yer almaktadır.

4. Uğultulu Tepeler

Aynı isimli romandan uyarlama olan bu 2009 yılı yapımı filmde Tom Hardy artık başroller almaya başlamıştır. Imdb puanı filmin 6/10’dır.

Uğultulu Tepeler
    Uğultulu Tepeler

Filmin konusu ise şöyledir : Babası Edgar Linton'ın mülk sınırını geçmemesi yönündeki uyarısına göğüs geren genç Catherine, onun çekici ama hastalıklı kuzeni ve erkeksi Hareton'un Earnshaw malikanesindeki varlıklı Heatcliff'in kalpsizce hor görülen ve istismara uğrayan oğulları olduğunu keşfeder.

Bay Earnshaw'un ölümünden sonra, oğlu ve varisi yatılı okuldan döner, evlenir ve Heathcliff'i istikrarlı çocuk rütbesine indirger ve Cathy ile kalabilmek için sürekli tacize maruz kalır.

Zarif beyefendi Edgar Linton ile tesadüfen tanıştıktan sonra aşık olur.

Üç yıl sonra, Heathcliff, Cathy'nin Edgar ile evlenmesinden bir gün sonra mülkü satın alacak kadar zengin bir şekilde geri döner...

5. Başlangıç

Çok geniş bir kadrosu olan Başlangıç filmi Tom Hardy’nin de performansıyla katkı sağladığı bir filmdir. Filmin Imdb puanı 8.8/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/JkwyKbLGWl8

Filmde ise, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır.

6. Köstebek

2012 yapımı olan ve dram, gerilim, gizem kategorisindeki Köstebek filmi, kadrosunda barındırdığı Benedict Cumberbath ve Tom Hardy için isimlerini duyurma ve ön plana çıkma için bir fırsattı. Imdb puanı filmin 7/10’dir.

Köstebek
    Köstebek

Film, ünlü polisiye yazarı John Le Carre'nin aynı isimli romanından uyarlandı. Soğuk savaş sonrası İngiliz istihbarat örgütü içinde yaşanan bir köstebek avını anlatacak olan film; örgütün iç çatışmalarını, hesaplaşmalarını, müthiş entrikaları, devletler arası değiş-tokuşları, üstte ve altta var olan ilişkileri, stratejileri gözler önüne serecek.

7. Kara Şövalye Yükseliyor

Batman tarihine ismini altın harflerle yazdırmış olup, hem Christian Bale’in, hem Tom Hardy’nin ilginç rol performansıyla kendini izlettiren Batman Rises, önceki çıkan selefi The Dark Knight’ı da aratmamaktadır. Filmin Imdb puanı ise 8.4/10’dür.

Kara Şövalye Yükseliyor
    Kara Şövalye Yükseliyor

Batman’in bu serisinde konu şöyledir : Terörist lider Bane'nin yaptığı gizli planları durdurmaya bu sefer ne Bruce Wayne'nin ne de Batman'in gücü yeter. Kedikadın Selina Kyle'ı da kendi safına çeken Bane, Gotham kentini ve halkını ciddi bir tehditle karşı karşıya bırakacaktır. Ne yerel kuvvetler, ne kahraman Jim Gordon ne de ordu olacakların önüne geçemez. Batman ilk kez kendisinden daha güçlü bir rakibe karşı mücadele verecektir...

8. Mad Max: Fury Road

Tom Hardy’nin kariyerindeki en büyük çıkış ve hasılat bu film olabilir, zira bu filmden sonra Tom Hardy’i herkes tanımıştır. 2015 yapımı olan film, Mel Gibson’ın oynadığı eski sürümünün müthiş geri dönüşüdür ve Imdb puanı ise 8.1/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/hEJnMQG9ev8

Mad Max serisi, 3. filmden tam 30 yıl sonra tekrar sinemalara dönüyor. Tam bir görsel şölen sunan filmde Mel Gibson'la özdeşleşmiş Max Rockatansky karakterini Tom Hardy canlandırıyor. Kadrosu da çok geniş olan film cast’ı adeta şov yapıyor performanslarıyla. Tom Hardy’e müthiş performansıyla eşlik eden kadın oyuncu da filmdeki tek kolu olmayan Charlize Theron’dur.

9. Dunkirk

2017 yapımı olan film, savaş konulu ve dram öğelerini de içermektedir. Imdb puanı ise 7.8/20’dir.

https://www.youtube.com/embed/F-eMt3SrfFU

2. Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Nazi Almanyası'nın net bir üstünlüğü vardır. Mayıs 1940'ta İngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularından 400 bin asker, Fransa'nın İngiltere'ye çok yakın Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafından karadan tamamen kuşatılmıştır. Almanlar bu askerleri hava bombardımanlarıyla yok etmeyi planlarken, İngiliz Başbakanı Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaşın gelişimi açısından hayati önemde bir tahliye operasyonu başlatılır. Dunkirk, filmi, 2. Dünya Savaşı'nın seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklı bakış açılarıyla izleyiciye aktarıyor.

Filmin her bir bölümünde müthiş bir Tom Hardy performansı var ve çarpıcı bir finalle seyirciyi şaşırtmayı da başarıyor film.

10. Venom: Zehirli Öfke

Tom Hardy, 2018 yılında Marvel dünyasına müthiş bir kahraman tiplemesiyle giriyor ve adeta kahraman Tom Hardy ile özdeşleşiyor. Film o kadar ses getiriyor ki, hemen devam hazırlıkları başlıyor ve şu sıra üçüncüsünün gelmesini seyirci heyecanla bekliyor. Filmin Imdb puanı 6.6/10’dır.

Venom: Zehirli Öfke afişi
    Venom: Zehirli Öfke afişi

Araştırmacı gazeteci Eddie Brock (Tom Hardy), başına gelen talihsiz bir olayın ardından, kariyerini yeniden ayağa kaldırabilmek için Life Foundation'ın gizli faaliyetlerini araştırmaya başlar. Bir tesiste denemeleri yapılan ortak yaşar-simbiyotla temas edince Venom adlı çok güçlü ve kontrolü zor bir yaratık ortaya çıkar. Biz de işte bu kargaşaya en şaşalı şeklinde tanıklık ediyoruz filmde ^^

Tom Hardy Kimdir?

Edward Thomas Hardy, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır. Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı. 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım attı. 1 yıl sonra Star Trek: Nemesis'teki Shinzon rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Saturn ödülüne aday gösterildi. 2010 yılında çekilen Christopher Nolan filmi Başlangıç'taki Eames rolü sayesinde BAFTA'nın yükselen yıldız ödülünün sahibi oldu. 2012'de bir diğer Nolan filmi, The Dark Knight Rises filminde Bane karakterini başarıyla canlandırdı. Batman sonrası yıldızı giderek parlayan Hardy, 2013'te tek başına oynadığı Locke ile tekrar dikkat çekti. 2015'te önemli birkaç filmde yer aldı. Diriliş'te (The Revenant) Leonardo DiCaprio, Mad Max: Fury Road'da Charlize Theron gibi isimlerle başroldeydi. Ayrıca Legend filminde Kray Kardeşler'in ikisine birden hayat verdi. 2017'de bir kez daha Christopher Nolan'la çalıştı ve Dunkirk adlı 2. Dünya Savaşı filminde bir savaş jeti pilotu rolünde oynadı. 2018'de gösterime giren Venom: Zehirli Öfke filminde Eddie Brock (Venom) karakterini canlandırdı. 1999'da evlendiği Sarah Ward ile 2004'te ayrılan Hardy, 2005'ten 2009'a dek birlikte olduğu Rachael Speed ile birlikteliğinden 2008'de Louis adında bir erkek çocuğu sahibi oldu. 2014'te aktris Charlotte Riley ile evlenen Hardy'nin 2015'te bir çocuğu daha dünyaya geldi.

Ayrıca kendisi bu hafta sosyal medyada en çok aranan ünlülerden oldu çünkü kendisiyle ilgili çok ilginç bir haber çıktı ortaya. Haberde anlıyoruz ki kendisi normal bir vatandaş gibi bir dövüş sanatları turnuvasına katılıyor ve orada birinci oluyor. Hatta rakiplerine de ‘’ bana normal biri gibi davranın ‘’ diyor. Haberin linkini bırakıyorum buraya : haber linki burada ^^

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı.

Bu adama bayılıyorum ya 😍 bunun için gay olunur 😅

En beğendiğim karakteri legend filmindeki

0
    0 Yorumla
  • köleilkkan
    köleilkkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Adam kötü rolde olduğu için mi The Revenant diyen olmamış?

0
    0 Yorumla
  • Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ
    Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Mad Max Fury Road ve Venom.

0
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 429 cevap paylaştı.

Dunkirk iyiydi (Hele sinemada o sesler çok acayipti) :D

0
    0 Yorumla
  • Darkness28
    Darkness28 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 53%
    +1 yıl

Tartışmasız legend en iyisi

0
    0 Yorumla
  • Godlike_Ruler_
    Godlike_Ruler_ Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Legend. Bence en iyi performansı

0
    0 Yorumla
  • Mcrklm
    Mcrklm Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 632 cevap paylaştı.

venom <3

0
    0 Yorumla
  • VictoriaBeckhams
    VictoriaBeckhams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Yakışıklılığı

0
    0 Yorumla
  • ÇARESIZveUMUTLU
    ÇARESIZveUMUTLU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 85%
    +1 yıl

zenci venom

0
    0 Yorumla
  • TuranTurk34
    TuranTurk34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Mad max fury road

0
    0 Yorumla
  • Pmbetrlk
    Pmbetrlk Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Legend 😍

0
    0 Yorumla
  • Cielos
    Cielos Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

İlgilenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Wenom

0
    0 Yorumla
  • ferihaayol
    ferihaayol Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

tabiki venom

0
    0 Yorumla
  • onlineortam0
    onlineortam0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Bilmiyorler

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En beğendiğiniz Tom Hardy filmleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz Tom Hardy filmi hangisi? 24 cevap verildi
En iyi Tom Hardy filmi sence hangisi? 37 cevap verildi
En sevdiğiniz Tom Cruise filmi hangisi? 39 cevap verildi
En sevdiğiniz Tom Cruise filmleri nelerdir? 13 cevap verildi
En Sevdiğiniz Tom Hanks Filmi Hangisi? 19 cevap verildi
Oynadığı roller ile akıllarımıza kazınan Tom Hanks'in filmlerinden en sevdikleriniz hangileridir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨