Selam KS ahalisi! Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak sanatçı bir ailede dünyaya gelen İngiliz oyuncu Edward Tomas, (Tom Hardy) farklı karizmasıyla sinema dünyasında basamakları birer birer tırmandı ve filmlerin aranan yüzü olmayı başardı. Peki ya siz başarılı oyuncunun en çok hangi filmini beğeniyorsunuz?Favori Tom Hardy filminiz hangisi?
Warior filminde Tommy Hardy harikaydı. O trapezler nedir ya <3 :) Muhteşem bir vücudu var ve çok savaşçı. :) Her eve lazım bir tane. :) - Böyle bir Erkek varsa hemen bir tanede ben alıyım. <3 :) Daha 44 yaşında ama çok güzel vücudu var tam bir karizma. Çok seviyorum onu. <3
Tom Hardy'i Warriror filmi ile tanıdım açıkçası. Sonra da oyunculuğuna hayran kalarak diğer filmlerini sırası ile izlemeye başladım. 44. Çocuk Kanunsuzlar Legend İnception Kara şövalye Mad Max Bronson Taxe İyi olan kazansın Venom Kara Şahin düştü
Ve tabi ki şu an netflixte olan ve benim 3 yıldır yeni sezonunu beklediğim Taboo dizisi. Kendi yazıp oynadığı ilk dizi ve çok harika bir yapım.
O film için zaten kaç yıldır dizisinin ikinci sezonuna başlayamadı. Venom karakterine çok iyi yakıştı fakat konu ve süre olarak marvel ilk defa gözümde geri planda kaldı.