Korku filmi hariç güzel bir film tavsiye eder misiniz? Mesela V For Vendetta ya da Leon, The Professional gibi 10 defa falan izleyebileceğim türden film olursa sevinirim.🌿

Korku filmi hariç güzel bir film tavsiye eder misiniz? Mesela V For Vendetta ya da Leon, The Professional gibi 10 defa falan izleyebileceğim türden film olursa sevinirim.🌿

Pers prensesi zamanın kumlarina karşı
3 silahşörler
Şehrin azizleri 1,2
Ölüm yarışı 1,2,3
Yaşamak İçin Öldür
En uzun mesafe
Öfke-chocolate
Hitman ajan 47
Hitman 2007 yapım
Yenilmez 2,3,4
Mumya evi
Hücre 211
Zaman tükeniyor
Öldürme zamanı
Güneşin karanlığında
Evdeki düşman
Nerve
Kelebek etkisi ilk filmi
Yargıç dredd 2012
Odd Thomas
Cezalandırıcı savaş hattı
Cezalandırıcı- punisher
Mumya evi
Mumya
Mumya geri dönüyor
Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
Akrep kral ilk filmi
Exit speed
Ghost
Absolutely anything
Beyin avcıları
Kafa avcıları
Nişancı- the sniper
Sniper reloaded
Beyaz Saray düştü
Kobranın yükselişi serisi
Zaman yolcusunun karısı
Sevgili John
John Carter: İki Dünya Arasında
Los angeles sırları
Lock out- isyan
New york çeteleri
Zincirsiz
Old guard
Rica ederim.
Hepsi sevdiğim filmlerdir.
V For Vendetta âdeta bir kült başyapıttır, asla eskimez çünkü yansıttıklarının ötesine geçmiştir anlatıştaki kalitesi...
Hemfikirim yani, tekrar tekrar izlenebilir.
Naçizane zihnime pırıldayanlar bir çırpıda, umarım seversiniz. Tamamı başyapıt niteliğindedir, belki de çoğunu bilirsiniz. İyi seyirler.
Sevindim o halde, mahçup etmezler inşaAllah beni :))
Beğenmenize çok sevindim ^^
Estağfurullah ne demek.
Diğer Tür Filmler:
96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Cesur Yürek=İhtiyarlara Yer Yok=Kanlı Elmas=Köstebek=Tetikçi (Shooter)=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Stajyer=Gazap Ateşi=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Aramızdaki Sözler=Er Rayn'ı Kurtarmak
Teşekkür ederim, hepsi birbirinden güzel filmler, Stajyer
Cevap
12Cevap
Joker ve dark knight filmleri
Joker i izledim. Güzel film gerçekten. Kaliteli filmlerin yeri başkadır bende.
Öneri için teşekkür ederim 🌿
Rica ederim ne demek 🌿
Filimler izlenmiştir ama olsun ben yine tavsiye edeyim..
Bizim Hikaye diye bir film var..
Çok beğendiğim bir film..
Bir babanın cezaevine alınması ve daha sonra avukat olan oğlu ve teshib hocası arasında geçen güzel bir film..
valla ben the maze runner ve taken serilerini bilmiyom kac kere izledim ve baya oldu en son izleyeli bir sene falan olmustur aklimda ne zamandir bi daha izlemek geciyor onu izlicem bi ara mesela onu izleyebilirsin. En sevdigim filmlerden bir tanesi bu iki...
Danzel Washington dan Dejavu tavsiye ederim.. Beyin yakan cinstendir :))
Miss gibi zeka kokan bir film de "Adalet Peşinde" Gerard Butler'ı bu filmde çok sevmiştim..
Eğlenceli bir film istiyorsanız da tabii ki Will Smith filmlerinden Hancock
Ne demek..
Will Smith filmlerini izleyin, izlemedikleriniz varsa.. Konuları güzel olan filmleri özellikle seçerek oynuyor..
Muhammed Ali'yi oynamış biri.. Benim için ayrı bir yeri var bu adamın.. Boş filmi yok..
Filmleri değerlendirirken acımasızca bir yaklaşım bana göre.. İki Oscarlı senarist yönetmen ve oyuncu olan Quentin Tarantino filmlerini o halde hiç izleyemezsiniz.. Çünkü film sahneleri birbirinden bağımsız ilerler ama filmin sonunda domino taşı gibi birleştirir..
Rezervuar Köpekleri filmi Kült bir filmdir mesela.. Film izleyecekseniz, sabırlı olmalısınız..
İMDB oranı 7/7.5 üzerindeki filmleri tercih edebilirsiniz..
Ben üniversitede arkadaşımla bunu yaparak çok film izledik :))
Pekâlâ :)
Sevindim beğenmenize :) İçinde bazı yerlerde Risalelerden alıntılar var gibiydi, doğrudan olmasa da paralel manalarının olması ilgimi çekmişti.. Seviyorum bu tarz beyni zorlayan, hatta bazen geri sarıp iyice anlamak için tekrar oynattığım filmleri :))
Christopher Nolan'ın İnception ve Momentus filmleri de bu tarzdadır.. Dikkat gerektiren filmler.. Listenize eklemelisiniz :)
*Momento
Mulholland drive izle. Anlamak için zaten 2-3 kere izlemek gerekiyor
Rica ederim
Başlangıç
Dövüş kulübü
Blood diamond
Seven
Joker
Ejderha dövmeli kız
Gladyatör
Azınlık raporu
Zindan adası
Bu filmleri tavsiye ederim.
Esaretin Bedeli. Kız Kardeşim Mommo...
Vizontele bikmadan izliyorun
V for Vendetta gibisi gelmez beh
Bakiniz uye adim.😍
3 defa başlayıp bitiremeden sıkıldım filmden.😭😭😭 Sabretmeye çalışsam da sarmadı film beni. En son bıraktığımda kızıyla (oğlu da olabilir🤦) vedalaşıyordu esas adam. Gerisi gelmedi. Bitirsem beğeneceğime eminim gibi.
Öneri için teşekkür ederim.🌺
Bana bilim kurguyu sevdiren filmdir. Demekki sizin icin henuz bu filmin vakti gelmemis.😊 vakti geldiginde tamamlayacaginiza eminim. Icinde guzel dersleri olan keyifli bir filmdir ancak herkesi de cekmez.
Rica ederim.😊🌿
Kimim ben (tavsiye ederim mükemmel)
50 first dates
Joker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?