Dizinin her bir bölümü için yaklaşık 50 milyon dolar harcanmış, insan izlerken bile o parayı düşününce bir tuhaf oluyor. :D Acaba şuna kaç dolar verdiler, buna kaç dolar verdiler derken o parayı diziye hakettirmeye çalışıyorum :D

Dizinin her bir bölümü için yaklaşık 50 milyon dolar harcanmış, insan izlerken bile o parayı düşününce bir tuhaf oluyor. :D Acaba şuna kaç dolar verdiler, buna kaç dolar verdiler derken o parayı diziye hakettirmeye çalışıyorum :D

Diziyi henüz izlemedim ama böyle bir efsanenin dizisini çekiyorsan bana göre olması gereken bir harcama yapılmış. Sonuçta fantastik türde bir dizi çekiyorsunuz. Birçok kostüm, farklı mekan ve oyuncu kullanmak zorundasınız. Bana çok fazla gelmedi. Olması gereken bir harcama. Bunun kat kat fazlasını kazanacaklar sonuçta.
Ya bak sinirlendim yine. s. s
Dünya dizi tarihinin en önemli dizisini çekiyor adamlar, bakın en iyisi demiyorum, en önemli dizisi bu. 1 milyar dolar bütçe ayırdılar çekecekleri dizinin de mk. Külliyata bağlı kalmamasını falan geçtim ben, resmen 58 milyon dolarlık bölümle dalga gecebiliyoruz ya, böyle bir şey olabilir mi. Nasıl gerildim ya yine
Kendi içerisinde bile tutarsız senaryoları var.
Mesela kadın geldi dedi ki oklar buraya geliyor hadi Eyfel kulesi'ne gidelim dediler benden pat diye olan bir şey değil yani belli bir zaman var insanın yanına alacağı şey nedir abi, erzaktir, kuleye gidiyorlar aaa patates yok, erzak almayı unutmuşuz diyorlar jdjdkdk ya mk 58 milyon dolar bu senaryo için mi
Bu dizi benim için hayal kırıklığı, hem lor'a göre gitmiyor hem de aksiyon sahneleri üzerinde pek durulmuyor. Mesela ilk bölümde valinor sahnesi daha dataylı olabilirdi, morgoth ve ungoliath'ın ağaçları yok etmesi ve akabinde olan savaşlar vs. Sahneler arası geçişler çok hızlı ve açıkçası o paraya daha iyisi olabilirdi. Ama yine de güzel, izleniyor tabi.
Hem güzel gibi hem değişik bir dizi olmuş. Sevmekle sevmemek arasında gidip geliyorum. Evet çok harcamışlar ama getirisi daha fazla olacak onlara. Sonuçta tüm dünyanın merak ettiği bir diziydi.
Cevap
26Cevap
dizi sjw fırtınası tutulmuş maalesef
kaliteli değil bence
Bütçeleri olduğu için bence değer yüksek bütçeli filmleri ve dizileri severim
Değer. Daha iyisi olacağına inanıyorum. Dizi 2. çağda geçiyor. Kitapta 2. çağla alakalı çok fazla bir şey yok. O yüzden senaristler bir şeyler katmaya çalışmışlar. Bu yüzden bu diziyi bundan önce çekilen lotr ve hobbit filmleriyle mukayese etmeyin. Bu çok farklı bir ortam.
Kitapla alakası olmayan bir dizi yapmışlar. Güzelim Galadriel'in o cool havası gitmiş savaşçı bir kimliğe büründürmüşler. Dizide iyi oynayan karakter Siyahi Elf gerisi boş bu bütçeyi House of Dragon'a verseler dünyanın en iyi dizisi olurmuş o zaman :P
Ama dizi rezalet derecede kötü ve böyle devam ettiği sürece IMDb de dibe çakilacak. Yüzüklerin efendisi gibi bir dizinin evrenini değiştirerek yapmak büyük bir aptallık. Bu insanların daha yuzuklerin efendisinin fan kitlesinden haberi yok neyi severler neyi sevmezler bilmiyorlar.
Valla, bir bölümde taş çatlasın sadece 2-3 senaryo var ve içeriği inanılmaz uzuuuuuuun, sadede gelmiyor. O para evet, gereksiz harcanmış gibi geliyor ama yine de kendimi outing yapıp, yeni bölüm çıkınca izliyorum demek durumundayım.
O parayı düzgün birine verseler çok daha iyisini çekerdi bu dizinin lotr la alakası yok galadriel olimpik yüzücü çıktı zaten 15 yaşında ergen gibi o kadar paraya ve o kadar zamana yazık olmuş dizide zaman döngüsü yok olayları direkt sonucaa bağlıyorlar ama bu daha kötü yapıyor diziyi elrondla celebrimborun atı yok yürüyerek ne kadar mesafe geliyorlar işin komedi tarafı cüceler celebromboru içeri almiyo adam sık gibi kaldı orada
Değer tabi ki de. Koskoca Yüzüklerin Efendisi temalı bir içerik Türk korku filmleri gibi 500 TL sermaye ile mi çekilsin? :D
Abi siyahı cüce kraliçe ne siyahi elf ne awww ben izledim izlerken tsrafsız olayım dedim ama gerçekten berbat
O paranin çoğu görsel efekt uzmanlarina gidiyor diye düşünüyorum
Değmez oyuncular tirt geldi 2 bölüm izledim sarmadi
yani tamam cidden ortamlar mükemmel de karşılayamazlar ki bu parayı fkdsjvfd
Dizinin getirisi daha fazla ise değer. Zaten fazla olmasa çekilmezdi.
Valla şaşırtmadı daha sadece bir bölüm izledim ama yüksek bir bütçeyle hazırlandığı çok belliydi
Çok ağırdan ilerliyor bölümler aslında tüm sezonu görmeden değip değmediği hakkında bir şey söylemem
bence ileri vadede değecek bir bütçe. sonuçta fantastik bir serüven. ilk bölümler durağan geçsede ilerleyen bölümler film tarzında olacak gibi.
Değmezdi. En azından o parayı bana vermiş olsalardı bi fakiri sevindirmiş olurlardı :/
zenci elf duyarı çok saçma olmuş, Tolkien LOTR evrenini kuzey mitolojisinden esinlenerek oluşturmuştur.
millet neye para vericeğini bilmiyor film kurgu yatırım tm ama ya tutmazsa
Cgi konusuna diyecek bir şeyim yok ama hikaye tırt.
Demek ki getirisi daha fazla
İzliyorum ve gittikce guzellesiyor dizi
Kar zarar dengesini saglayamazlarsa sıkıntı
Getirisi iyi demek ki
Değmezdi hemde hiç değmezdi
Keşke sana verseler 50 milyon dolar :D
Umarım izlenmez nihahaha.. 😈
bana verselerdi dizinin gerçeğini çekerdim onlara
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyorlar.
Dizi çok kötü tolkkien görse oturur aglardi
Daha filmi izlemedim bir şey diyemiyorum
Para boşa gitmiş
Dizi güzel.
Değer
Değmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?