• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En Sevdiğiniz Sandra Bullock Filmleri Nelerdir?

zuzzzu
zuzzzu Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Sanra Bullock'un yer aldığı filmleri izlemek istiyorum en sevdiğiniz filmi ne?

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Çarpışma, Yer Çekimi ve Speed bana göre en iyi filmleri. Bende kendisini çok severim. Gerçektende harika bir oyuncu. Zamanının en iyi kadın oyuncularından birisi. Keşke eskisi kadar sık görebilsek ekranlarda.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• civciv
    civciv Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 37%
    +1 yıl

En İyi Sandra Bullock Filmleri Nelerdir?

1-Oceans 8

Ocean's 8'de, bir grup suçlu Met Gala'da bir soygun yapmak için bir araya gelir. Film, Ocean's serisinin bir yan ürünü ve tamamı kadınlardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahip. Film, kadınları temsil etmesi ve soygun türünü akıllıca kullanması nedeniyle övüldü. All-Star kadrosunda Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna ve Helena Bonham Carter yer alıyor. Akıllı, eğlenceli ve şık bir film arıyorsanız Ocean's 8 mükemmel bir seçim. IMDb puanı 6.3/10

2- Aşkın Büyüsü

Practical Magic, Griffin Dunne tarafından yönetilen ve Sandra Bullock, Nicole Kidman, Stockard Channing, Dianne Wiest, Aidan Quinn ve Goran Višnjić'in oynadığı 1998 Amerikan romantik komedi fantastik filmidir. Film, cadı bir ailede dünyaya gelen ve her ikisi de lanetli olan iki kız kardeş Sally ve Gillian Owens (Nicole Kidman) hakkındadır. Owens kadınları sihir yapabilirler ama aşık oldukları her erkek zamansız bir ölümle ölür. Bir dizi trajediden sonra, kız kardeşler bir daha asla aşık olmamaya karar verirler. Ancak Gillian, lanetlerine karşı bağışıklığı olan Jimmy Angelov ile tanışır ve ona aşık olur. Film, LeAnn Rimes tarafından "How Do I Live" için En İyi Orijinal Şarkı ve Alan Silvestri tarafından En İyi Orijinal Müzik dalında iki Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. IMDb puanı 6.2/10

3- Bird Box

Bird Box, Susanne Bier tarafından yönetilen ve Josh Malerman'ın aynı adlı 2014 romanına dayanan Eric Heisserer tarafından yazılan 2018 Amerikan kıyamet sonrası gerilim filmi. Filmde Sandra Bullock, Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Sarah Pauselen, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery ve John Malkovich rol alıyor. Konusu, insanlığın kör yaratıklar tarafından avlanmasına neden olan kıyamet olayından kurtulan birkaç kişiden biri olan bir anne ve iki küçük çocuğu etrafında dönüyor. Güvenliğe ulaşmak için gözleri bağlı, tehlikeli bir yolculuk yapmak zorundadırlar. Sarah Paulson, Jessica karakterini canlandırmaktadır. IMDb puanı 6.6/10

4- Güzel Dedektif (Miss Congeniality)

Miss Congeniality filmi, bir teröristi yakalamak için güzellik yarışmasında yarışmacı kılığına giren bir FBI ajanının hikayesini anlatan klasik bir romantik komedidir. Filmde ajan olarak Sandra Bullock yer alıyor ve Michael Caine, Candice Bergen ve Benjamin Bratt gibi yetenekli oyuncular tarafından destekleniyor. Film, 2000 yılında gösterime girdiğinde bir gişe rekoru kırdı ve o zamandan beri bir kült klasiği haline geldi. Yönetmeni Donald Petrie olan filmin IMDb puanı 6.3/10

5- The Lake House (Göl Evi)

"Göl Evi", Alejandro Agresti'nin yönettiği ve başrollerinde Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dylan Walsh, Ebon Moss-Bachrach ve Willeke van Ammelrooy'un oynadığı 2006 Amerikan romantik drama filmi. Filmin yapımcılığını Lorenzo di Bonaventura ve Mark Johnson üstleniyor. David Auburn'un senaryosu 2004 Güney Kore filmi "Il Mare"den uyarlanmıştır. Mimar Alex Wyler (Reeves) ve doktor Kate Forster (Bullock) tesadüfen karşılaştıklarında, aralarındaki çekim inkar edilemez. Ancak göl evinin gizemi - göle bakan güzel bir cam ev - onları ayrı tutar. Ayrı hayatları ortaya çıktıkça, her biri, iki yıl ayrı yaşıyor olsalar bile, evin onları bir araya getirmenin gizemli bir yolu olduğunu keşfeder. "Göl Evi", bir sihir dokunuşuyla, aşk, kayıp ve umudun yürek ısıtan bir hikayesidir. IMDb 6.8/10

6- Speed (Hız Tuzağı)

Hız, Jan de Bont'un ilk uzun metrajlı filminde yönettiği 1994 Amerikan aksiyon gerilim filmi. Filmde Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Joe Morton ve Jeff Daniels yer alıyor. Arsa, çılgın bir bombacının (Hopper) şehirde hız yapmasını sağladıktan sonra bir otobüs dolusu rehineyi kurtarmaya çalışan bir Los Angeles polisinin (Reeves) etrafında dönüyor. Reeves, Howard Payne (Hopper) adlı çılgın bir bombacının bir şehir otobüsünde bomba patlatmasını durdurmakla görevlendirilen bir LAPD SWAT subayı olan Jack Traven'ı canlandırıyor. Payne, 50 milin altına düşerse patlayacak şekilde otobüsü ayarladı ve Traven, rehinelere zarar vermeden otobüsü durdurmanın bir yolunu bulmalıdır. Bullock, Traven'a kurtarma çabalarında yardım eden otobüste bir yolcu olan Annie Porter olarak rol alıyor. Annie, ayakları üzerinde durabilen ve Traven'ın günü kurtarmasına yardım edebilen eski bir bomba imha memurudur. Morton, Traven'ın davanın çözülmesini görmek isteyen amiri Kaptan Peter Holland olarak rol alıyor. Holland, başkalarını kurtarmak için hayatını tehlikeye atmaktan korkmayan bir polistir. Daniels, Traven'a soruşturmada yardımcı olan bir polis memuru olan Teğmen McMahon rolünde. McMahon, davaya değerli bilgiler sunabilen akıllı ve becerikli bir polistir. Yönetmenliğini Jan de Bont 'un yaptğı filmin IMDb puanı 7.3/10.

7- The Blind Side (Kör Nokta)

Blind Side filmi, zengin beyaz bir aile olan Tuohys tarafından kaçırılan evsiz Afrikalı-Amerikalı bir genç olan Michael Oher'in gerçek hikayesine dayanıyor. Michael özel bir Hıristiyan okulunda eğitim gördü ve Mississippi Üniversitesi'nde futbol oynamaya devam etti. 2009 NFL Taslağının ilk turunda Baltimore Ravens tarafından draft edildi. Film, Michael'ın onu yanına alan ve başarıya ulaşmasına yardımcı olan kadın Leigh Anne Tuohy ile ilişkisine odaklanıyor. Aynı zamanda Amerika'daki ırk meselesini ve Michael'ın hikayesinin Afrikalı-Amerikalılar hakkındaki klişelere nasıl meydan okuduğunu araştırıyor. John Lee Hancock'un yönetmenliğini yaptığı filmin IMDb puanı 7.6/10dur.

8- Teklif (The Purposal)

The Purposal, erkek arkadaşının başka bir kadına evlenme teklif etmek üzere olduğunu öğrendiğinde meseleleri kendi eline almaya karar veren genç bir kadın hakkında yürek ısıtan bir romantik komedi. Kız arkadaşına lüks bir restoranda evlenme teklif etmeyi planladığını öğrendiğinde, önce ona evlenme teklif ederek onu yumruklamaya karar verir. Mükemmel teklifi gerçekleştirmek için arkadaşlarının ve ailesinin yardımına başvurur, ancak erkek arkadaşı şüphelenmeye başlayınca işler hızla çözülmeye başlar. The Purposal, baştan sona ana karakterler için köklenmenizi sağlayacak eğlenceli ve tasasız bir film. Anna Fletcher'ın yönettiği filmin IMDb puanı 6.7/10

9- Gravity

Yerçekimi, Alfonso Cuarón tarafından yönetilen, birlikte yazılan, üretilen ve birlikte düzenlenen bir 2013 Amerikan bilim kurgu gerilim filmidir. Filmde Sandra Bullock ve George Clooney, uzay mekiğinin yörünge ortasında yok edilmesinden sonra uzayda mahsur kalan ve daha sonra Dünya'ya dönme girişimleri olan astronotları canlandırıyor. Gravity, Cuarón ve David Heyman tarafından üretildi ve kısmen Warner Bros. Pictures tarafından finanse edildi. Film, Londra, Birleşik Krallık'ta, "Vomit Comet" adı verilen özel olarak modifiye edilmiş bir Boeing 727 jet uçağı kullanılarak çekildi. Gravity, Birleşik Krallık'ta 4 Ekim 2013'te ve Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da 5 Ekim 2013'te vizyona girdi. Film dünya çapında 723 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek onu 2013'ün en yüksek hasılat yapan filmi ve dokuzuncu en yüksek hasılat yapan filmi yaptı. tüm zamanların en çok hasılat yapan filmi. Film, Cuarón için En İyi Yönetmen, Steven Price için En İyi Orijinal Müzik ve En İyi Görsel Efektler de dahil olmak üzere yedi dalda ödül alarak on Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. En İyi Film - Drama, Cuarón için En İyi Yönetmen ve En İyi Orijinal Müzik dahil olmak üzere dört Altın Küre Ödülü kazandı. Ayrıca En İyi İngiliz Filmi dalında BAFTA Ödülü'nü kazandı. IMDb puanı 7.7/10

10- The Heat (Ateşli Aynasızlar)

Ateşli Aynasızlar, Paul Feig tarafından yönetilen ve Katie Dippold tarafından yazılan 2013 Amerikan aksiyon komedi filmidir. Filmde Sandra Bullock ve Melissa McCarthy, bir uyuşturucu baronunu devirmek için bir araya gelen FBI ajanlarını canlandırıyor. Film 28 Haziran 2013'te vizyona girdi ve dünya çapında 229 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. IMDb puanı 6.6/10

Sandra Bullock Kimdir?

Sandra Bullock, Hollywood'un en başarılı aktrislerinden biridir. The Proposal, The Heat ve Gravity gibi bir dizi hit filmde rol aldı. 1964 yılında Virginia, Arlington'da doğan Bullock, kariyerine model ve televizyon oyuncusu olarak başladı. Büyük çıkışını 1995 yapımı Demolition Man filminde yaptı. Miss Congeniality, Speed ​​ve While You Were Sleeping gibi hit filmlerde rol aldı. 2009 yılında The Blind Side'daki rolüyle Akademi Ödülü kazandı. Çok yönlü bir aktris olan Bullock, dramatik yelpazesini Crash ve Extremely Loud ve Incredably Close gibi filmlerde de gösterdi. Beş Altın Küre Ödülü'ne aday gösterildi ve birini kazandı. Bullock ayrıca birçok filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptı. İlk yönetmenlik denemesini 2014 yapımı Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous filmiyle yaptı. Film kariyerinin dışında, Bullock hayırseverliği ile tanınır. Katrina Kasırgası ve 2010 Haiti depremi için yardım çalışmaları da dahil olmak üzere bir dizi hayır kurumunu destekledi.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

4

Cevap

• bycon06
    bycon06 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 78%
    +1 yıl

Hız tuzagı. bide uzay filmi vardı adını unuttum.. severim o kadını

0
    0 Yorumla
  • ZaruRi_
    ZaruRi_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Ocean’s olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O kim ya

0
    0 Yorumla
  • netflixnchill
    netflixnchill Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Gravity mükemmeldi.

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En Sevdiğiniz Sandra Bullock Filmleri Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En Sevdiğiniz Nicole Kidman Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En Sevdiğiniz Kate Winslet Filmleri Nelerdir? 8 cevap verildi
Hilary duffın en iyi filmleri nelerdir? 2 cevap verildi
En Sevdiğiniz Anne Hathaway Filmleri Nelerdir? 11 cevap verildi
En sevdiğiniz "Scarlett Johansson" filmi hangisi? 103 cevap verildi
En sevdiğiniz Angelina Jolie filmleri nelerdir? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kalpteki hacet için nasıl dua edilmeli, Allah kalptekini istemeden de verir mi?
  • Bugün kimler Assassin's Creed serisine dalış yapacak?
  • Günaydın, sabahlari güne nasıl başlarsınız?
  • Gereğinden fazla değer verdiğin insanlar şu an neredeler?
  • En zor affedilen şey ihanet mi yalan mi?
  • Aynaya baktığınızda sadece kusurlarınızı mı görüyorsunuz, bunu nasıl aşıyorsunuz?
  • Bu yaştan sonra düzgün birini bulmak zor mu?
  • Dünya Kupasını hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • Kadının en büyük şansı nedir, kimseye yar olmamak mı yoksa doğru insanı beklemek mi?
  • Her yıl memlekete gider misiniz, ne kadar kalırsınız ve neler yaparsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨