• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En sevdiğiniz Angelina Jolie filmleri nelerdir?

Yabababadu
Yabababadu Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar, Angelina Jolie gibi neredeyse 25 yıldır hem sinema hem de magazin gündeminden düşmeyen birinin hakkındaki soruyu görünce çok sevindim. Ben de sizlere en sevdiğim Angelina Jolie filmlerini en eskiden başlayarak kronolojik olarak günümüze değin sıralayacağım ^^

En iyi Angelina Jolie Fimleri

1. Kemik Koleksiyoncusu

2000’de vizyona giren bu filmle, Angelina Jolie ve Denzel Washington aslında en geniş kitlelere ulaşmıştır. Bu filmden sonra daha çok duyulmuşlardır. Filmin Imdb puanı ise 6.7/10’dir.

Kemik Koleksiyoncusu
    Kemik Koleksiyoncusu

Manhattan'ın sokaklarında bir katil elini kolunu sallıyarak dolaşmaktadır. Bu sapık katil suç maalinde kendisini ele verecek kanıtları büyük bir ustalıkla arkasında bırakmaktadır. Ve bu dengesiz, sapık zekanın ürettiği bu kanıtları çözebilecek tek bir dedektif vardır, o da bir sandalyeye mahkum olmuştur ve bu davayı çözebilmek için yardıma gereksinim duymaktadır. İhtiyaç duyduğu yardım bayan bir sokak polisi tarafından sağlanır. Bu ikili katilin peşine düşerler ve onu kendi oyunuyla yenmeye çalışırlar. Bu hikayeyle filme tamamen konsantre olmakta zorlanmıyoruz.

2.60 Saniye

Yine 2000 yılı yapımı olan 60 saniye filmi hem Angeline Jolie, hem de Nicolas Cage için çok önemlidir. İkisi de bu filmde artık Hollywood yolculuklarında oyunculuklarını kanıtladılar. Filmin ımdb puanı 6.5/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/1PQpjJ6nQQI

Filmde Memphis Raines (Nicholas Cage) eski bir araba hırsızıdır. Ama hayat onu tekrar araba çalmaya itmektedir. Yine bir araba hırsızı olan kardeşi Kip (Giovanni Ribisi) bir iş almış ve bu işi başaramamıştır. İşveren Raymond Calitri (Christopher Eccleston) acımasız birisidir. Kip'i öldürmekle tehdit eder. Kip'i kurtarmanın tek yolu bir gecede 50 ekzotik araba çalmaktır. Memphis eski arkadaşlarını (Sara Wayland (Angelina Jolie), Otto Halliwell,.. ) bulur ve işe koyulur.

3. Lara Croft: Tomb Raider

Aynı isimle farklı yapımların, video oyunlarının da olduğu Lara Croft fantastik macerası Angeline Jolie’nin rol alması ile bambaşka bir boyuta geçti. Bu filmle hem inanılmaz bir seri başladı, hem de her seride farklı ünlü isimlere eşlik etti Jolie. Film serileri bittiğinde ise etkisi bitmedi. Öyle ki, 2001 yapımı olan filmin üzerinden 20 seneyi aşkın süre geçmesine rağmen hala yeni oyunlar çıkmaktadır ve oyuncular bu serüveni devam ettirmektedirler. Filmin Imdb puanı ise 5.7/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/VlCylyAKpGA

4. Bay & Bayan Smith

2005 yapımı olan bu filmde yer yer komedi unsurları, yer yer aksiyon ve gerilim vardır. Filmin Imdb puanı ise 6.5/10’tir.

Bay & Bayan Smith
    Bay & Bayan Smith

John (Brad Pitt) ve Jane Smith (Angelina Jolie), renksiz bir evlilik süren sıradan bir şehirli çifttir. Ama her ikisi de diğerinin öğrenmek için cinayet işleyebileceği bir sır gizlemektedir: Mr. and Mrs. Smith, yüksek ücretli, olağanüstü verimlilikte kiralık katildirler ve rakip kurumlar için çalışmaktadırlar. Mr. and Mrs. Smith, birbirlerini öldürmek için kiralandıklarında evliliklerinde yeni bir heyecan kaynağı bulurlar ve eğlence başlar... Mr. and Mrs. Smith, ölümcül yeteneklerini ortaya koyup evliliklerini müthiş bir sınava soktuklarında sonuç muhteşem bir macera yapıtına dönüşür.

İki aktör bu filmden sonra da evlenmişlerdir.

5. Beowulf: Ölümsüz Savaşçı

Yıllar 2007’yi gösterdiğinde, Angelina Jolie, çok enteresan bir role bürünecektir ve bu bir animasyon filmi olacaktır. Görsel efektleri mükemmel olan bu filmin Imdb puanı 6.3/10’tür.

https://www.youtube.com/embed/3VTFUjP4MMw

Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden grendel'le başa çıkabilecek tek kişi beowulf'tur. Fakat grendel'i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan grendel'in annesi, grendel'den bile daha tehlikeli olacaktır.

6. Sahtekar

2009 yapımı olan Sahtekar filmi dram, gizem ve suç öğelerini barındırmaktadır ve filmin Imdb puanı ise 6.7/10’dir.

Sahtekar
    Sahtekar

Kaçırılan oğlu bulunarak eve getirilen bir anne, çocuğun kendi oğlu olmadığından şüphelenince başkomiser onu bir akıl hastanesine gönderir. Canınız neyi isterse izleyin. Clint Eastwood imzalı bu film, Angelina Jolie'ye ve filmin görüntü ve sanat yönetmenlerine Oscar adaylıkları getirdi.

7. Wanted

Aslında konusu suç olan bu film, içerik ve anlatılan öğeler şeklinde gerçeğin tüm sınırlarını zorlayan da bir yapıya sahiptir. Filmin Imdb puanı 6.7/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/q9Mr-iYZRZk

Filmin konusu ise şöyledir: Wes, sıradan bir hayatı olan ve işinden başka hiçbir şeyi olmayan bir gençtir. Uzatmalı sevgilisinin onu en yakın arkadaşıyla aldattığından habersiz olan Wes, kötü bir apartmanda oturmaktadır ve sürekli borç içinde yaşamaktadır. Günün birinde babasıyla ilgili birçok şeyi öğrenen Wes, öğrendiklerinden sonra hayatını değiştirmeye karar verir. Babasının seri katil olduğunu öğrenen Wes, yaşadığı hayattan o kadar sıkılmıştır ki babasının izinden gitmesi gerektiğini düşünür. Bu esnada Fox ile tanışan Wes, ondan bu işle alakalı tüm incelikleri öğrenmeye başlar. İkili birlikte birçok operasyona katılır ve bu esnada da aralarında yakınlaşma olur.

8. Ajan Salt

2010 yılında vizyona giren yapımda Angelina Jolie bir Rus ajanı canlandırmaktadır, filmin Imdb puanı ise 6.4/10’tür.

Ajan Salt
    Ajan Salt

Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır. Çünkü bu kişi, Salt'ın Rus ajanı olduğunu iddia etmektedir. Bu suçlamayla adeta bağlılığı test edilecektir.

9. Turist

Yine 2010 yılında vizyona girmiş olan Turist, Johnny Depp ve Angelina Jolie’yi bir araya getirmiş bir yapımdır. Imdb puanı ise 6/10’dur.

Turist
    Turist

Amerikalı bir turistin (Depp), bir kadını (Jolie) işlediği bir suçu örtmek için kullanmasını konu edinmiştir. Elbette bu suçu örtme iş birliği çok büyük tehlikeler arasında yapılacağı için filmde aksiyon ve gizem hiç bitmez. Hatta bugün bile filmin finali hakkında insanlar konuşmakta, farklı sonuçlar, görüşler bildirmektedirler.

10. Malefiz

2014 yılında vizyona giren bu filmde tam bir fantastik kahramanı canlandırmaktadır Angelina Jolie. Filmin de Imdb puanı 6.9/10’dır.

Malefiz
    Malefiz

Filmde ise, küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz’in, insanların kralının kızı olan prenses Aurora’yı lanetlemesi anlatılır. Fakat Aurora büyüdükçe, Malefiz onun gerçek barışı sağlayacak yegane anahtar olduğunu fark edecektir. İşte olaylar da burada değişecektir.

Angelina Jolie Kimdir?

Angelina Jolie (d. 4 Haziran 1975, Los Angeles, ABD), tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktirs Jon Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusudur.

Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yaptı. Her ikisi de 3 yıl süren iki evlilik yaptı, 1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kaldı. Ama Billy Bob Thornton Angelina yerine televizyon izlemeyi tercih edince zaten yeterince aşk olduğu söylenemeyen ilişki sona erdi. Daha sonra 2004 yılında birlikte rol aldığı Mr. & Mrs. Smith filminde Brad Pitt ile tanıştı.

Oyunculuğa küçük yaşlarından itibaren merak salan Angelina Jolie, kamera karşısına ilk kez Entertainment Tonight isimli dizi canlandırdığı ufak bir rol ile geçti. 1999’da Kemik Koleksiyoncusu isimli filmde Amelia karakterini canlandırdı. Film, seri cinayetler işleyen bir katilin yakalanması için uğraşan Amelia isimli bir polisin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerini ise Angelina Jolie ve Denzel Washington paylaştı. 2001’de Lara Croft: Tomb Raider isimli filmde Lara Croft karakterini canlandırdı. Film, zengin bir ailenin kızı olan Lara Croft, rahat yaşamak yerine macera dolu bir hayatı seçer ve macera başlar. Filmin başrollerinde ise Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Daniel Craig ve Noah Taylor yer aldı. Filmi ve Angelina Jolie'yi popüler yapan nedenlerden birisi ise film sonrasında çıkan Tomb Raider isimli bilgisayar oyunu oldu.

2005’te ise Angelina Jolie için çok önemli olan Bay ve Bayan Smith isimli filmde Jane karakterini canlandırdı. Jolie bu film nedeniyle Brad Pitt ile tanıştı ve uzun süre yuva yıkan kadın olarak anıldı çünkü Brad Pitt, bu tanışmadan sonra oyuncu Jennifer Aniston ile yollarını ayırdı. Bay ve Bayan Smith, evli olan ve birbirlerinden sakladıkları sırları olan bir çiftin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerini ise Angelina Jolie ve Brad Pitt paylaştı. Daha sonra ise Sahtekar isimli filmde Christine karakterini canlandırdı. Film, çocuğunu kaybeden bir annenin, onu bulmak için verdiği mücadeleyi ve acıyı anlatıyor.

Yönetmen, senarist ve yapımcılık yapmaya başlayan Angelina Jolie, 2011’de Kan ve Aşk isimli filmin yönetmen ve senaristliğini üstlendi. Film, 90’lı yılların başında yaşanan Bosna Savaşı’nda birbirlerini çok sevmelerine rağmen savaş nedeniyle farklı kutuplarda yer alan iki gencin yaşadıklarını anlatıyor. 2014’te ise Malefiz isimli filmde Maleficent karakterini canlandırdı. Film, yaşadığı huzur dolu toprakların istilasından sonra intikam almak için savaş veren bir kadının yaptıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Angelina Jolie, Elle Fanning, Juno Temple ve India Eisley yer aldı.

Mrs Jolie
    Mrs Jolie
    2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Fırsat Avcısı Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

wanted filmi

0
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 369 cevap paylaştı.

Malefiz. Aklım karıştı. Bay ve bayan Smith. Lara croft. Ajan salt. Turist. Wanted. Beauwulf. Büyük İskender. Sahtekar

0
    0 Yorumla
  • süper-süperman
    süper-süperman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

kendisinin olduğu her filmi sevebilirim 😉 sinama tarihinin en güzel bayanlarının başını çekiyor bana kalırsa

0
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

tomb raider 1 ve 2
    bay ve bayan smith
    wanted

0
    0 Yorumla
  • Lolsjmnnsnsn
    Lolsjmnnsnsn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Girl, interrupted

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hemen hemen hepsi

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En sevdiğiniz Angelina Jolie filmleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz Angelina Jolie filmi hangisi? 62 cevap verildi
En iyi Angelina Jolie filmi hangisi sizce? 37 cevap verildi
Bugün Angelina Jolie'in Doğum günü! Favori Angelina Jolie filminiz hangisi? 36 cevap verildi
En Sevdiğiniz Kate Winslet Filmleri Nelerdir? 8 cevap verildi
En Sevdiğiniz Nicole Kidman Filmleri Nelerdir? 3 cevap verildi
En sevdiğiniz Brad Pitt filmleri nelerdir? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨