• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En sevdiğiniz Şener Şen filmleri nelerdir?

Aşşolaşaşak
Aşşolaşaşak Takip Et
Bilge Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YourName333
    YourName333 Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar, izlenebilecek neredeyse tüm kategorilerde film yapmış, bugün ise hala ‘’ Zengin Mutfağı ‘’ ismiyle tiyatro sahnesinden inmeyen sinemanın kilometre taşlarından olan Şener Şen’in filmleri sorusuna şimdi elimden geldiğince eşlik edeceğim ^^

En iyi Şener Şen filmleri

1. Davaro: Son Eşkıya

Davaro, Kartal Tibet'in yönetmenliğini yaptığı 1981 yapımı Türk filmidir. Filmde Şener Şen ve Kemal Sunal başrolleri paylaşmaktadırlar ve filmin IMDB puanı 8.1/10’dir.

Davaro: Son Eşkıya
    Davaro: Son Eşkıya

Filmde ise, Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü durdurur ve oğlu Memo'nun, Sülo'yu öldürmesini ister. Ancak, Memo buna pek yanaşmaz. Bu ikilemde gelişen müthiş eğlenceli ve yer yer insanı düşündüren olaylar silsilesine tanıklık ediyoruz filmde. Birkaç hareket, tavır ve gelişen durumlar filmle ilgili bir tabu, ikonik bir detay olarak halkın zihninde yıllar içinde kazınmıştır.

2. Çiçek Abbas

Çiçek Abbas, Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı ve baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Pembe Mutlu'nun yer aldığı, 1982 yapımı bir komedi - drama filmidir. Filmin IMDB puanı ise 8.0/10’dir.

Çiçek Abbas
    Çiçek Abbas

Filmde ise, düzenbaz bir minibüs şöförü olan Şakir’in sözlüsü Nazlı’yı oyalamasına tanıklık etmekteyiz. Sözlüsü de onu başka biriyle görünce ayrılır. Abbas ise Şakir’in muavinidir ve onun emrinde çalışıyordur ama ileride bir minibüs sahibi olmayı da çok istemektedir. Bunun için para biriktirmektedir. Nazlı’ya da aşık olan Abbas muavin kalarak onu elde edemeyeceğini düşünür ve bir çözüm arayışına girer. İşte bu ikilem arasında çok komik sahnelerin olduğu ama yer yer insanı düşündüren de bir yapısı olan filmdir.

3. Eşkiya

Eşkıya, başrollerini Şener Şen ve Uğur Yücel'in paylaştığı 1996 yapımı sinema filmi. Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı Eşkıya, 1996-1997 sezonunda 2 milyon 571 bin 474 kişi tarafından izlendi. 1989’dan sonra gişe istatistiklerinin tutulmaya başlandığı dönemden 2001 yılına dek Türk Sinemasının da en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi olmuştur. Ayrıca IMDB puanı da 8.1/10’dir.

Eşkiya
    Eşkiya

Filmde, Eşkiya, hapse düşmesine neden olan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini anlatıyor. 35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkiya yakalandı ve hapse atıldı. Yıllar içinde kimi hastalıktan, kimi hesaplaşma sonucu öldü. Biri hariç... 35 yıl sonra Hapisten çıkınca Baran' ın ilk işi köyüne dönmek olur.

4. Şekerpare

Şekerpare, Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı müzikal tarzda Türk filmidir. IMDB puanı ise 7.9/10’dur.

Film, bekçi ile evlatlığını evlendirmek isteyen bir komiserin hikâyesini anlatmaktadır. Ziver yardımcısı Hurşit ile birlikte Galata’da haraç toplayan bir başkomiserdir. Bekçi Cumali dürüstlüğü yüzünden İstanbul’a sürülür. Ziver’i de kendisi gibi dürüst zannederek ona bağlanır. Bu arada evlatlığı Peyker’i hamile bırakan Ziver ise olayı örtbas etmek için kızı evlendirecek birini aramaktadır. Cumali’nin kendisine bağlılığını görünce Peyker’i onunla evlendirmek karar verir. Ancak Cumali'nin geneleve gitmesi Ziver'in plânlarını altüst eder.

5. Züğürt Ağa

Züğürt Ağa, yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı 1985 yapımı Türk Dram filmidir. Oynayan aktörler için de birer dönüm noktası olmuştur bu film çünkü buradaki güzel performansları film hayatlarına da yön vermiştir bir nevi. Filmin IMDB puanı ise 8.7/10’dir.

https://www.youtube.com/embed/RCOmPtuaHmw

Filmde, Haraptar adlı köyün haşmetli ağası (Şener Şen), her gün yeni bir karı isteyen babası Abdo'yla yaşadığı yörede egemenliğini sürdürürken her şey tersine gelişir. Yanaşmalarının küçük kızıyla gerdeğe giren baba, yaşamını yitirir. Köylüler ağanın ürünlerini çalıp satarlar. Kuraklık nedeniyle topraklarını da baraj yapmak isteyen politikacılara satarak kendini kente atan ağa, burada da tutunamayacaktır. Bu gelişen olayları tiyatral bir kalitede izleyiciye sunan Şener Şen aslında bildiğimiz rollerinin biraz da dışındadır. Öyle başarılı olmuştur ki film, hala bu filmdeki replikler halk içerisinde yaygın şekilde oyuncu için kullanılır.

6. Banker Bilo

Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman, Meral Zeren ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Imdb puanı ise 7.6/10’dır.

Banker Bilo
    Banker Bilo

Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Peki köylüler Avrupa’ya gidebilecekler midir? İşte bu eğlenceli ve yer yer düşündüren serüvene konuk oluyoruz bu filmde.

7. Av Mevsimi

Av Mevsimi, Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı ve Türk sinemasının üç önemli ismi Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ı aynı yapımda buluşturduğu bir filmdir. IMDB puanı ise filmin 7.4/19’tür.

https://www.youtube.com/embed/7Znt70zppYA

Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”... Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir. Bu farklı senaryo ve işleniş tarzıyla hem Şener Şen’i hem de Cem Yılmaz’ı daha evvel izlemediğimiz rollerde izlemekteyiz.

8. Namuslu

Namuslu, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı ve başrolünde Şener Şen'in oynadığı 1984 yapımı Türk komedi filmidir. Şener Şen'in ilk başrol oynadığı filmdir. Filmin IMDB puanı ise 8.1/10’dir.

Şener Şen bu filmle sahtekâr dolandırıcı ahlâksız tiplemelerini terk ederek iyi adam rollerine geçiş yapmıştır. Film, dönemin siyasi yapısını ve bu düzende yaşayan halkın para tutkusunu mizahi bir şekilde ele almaktadır. Filmde Ali Rıza bey olarak izlediğimiz Şener Şen filmde bir veznedar rolündedir, azlında az gelirli, itilip kakılan ve namuslu olan veznedar, başına gelen bir felaket olaydan sonra bambaşka biri olarak izlenecektir filmde.

9. Kabadayı

Kabadayı, senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı ve Ömer Vargı'nın yönettiği, 2007 yapımı Türk filmidir. Imdb puanı ise 7.8/10’dir.

Filmde Şener Şen, "nesli tükenen bir kabadayıyı" canlandırıyor. Ali Osman (Şener Şen), yıllar sonra varlığından haberdar olduğu oğlu Murat'ı (İsmail Hacıoğlu), onun kokain bağımlısı sevgilisi Karaca'nın (Aslı Tandoğan) peşinde olan Devran'dan (Kenan İmirzalıoğlu) korumaya çalışır. Ama Devran çok büyük bir mafyadır. Biri eski biri de yeni bir karabayının karşı karşıya geldiği bu farklı yapımda bizleri türlü sürprizler de beklemektedir. Film hala akıllara kazınan replikleriyle bilinmektedir.

10. Gönül Yarası

Gönül Yarası, başrollerinde Şener Şen, Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in oynadığı, yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yaptığı 2004 yapımı sinema filmidir. 7 Ocak 2005'te vizyona girmiştir. Film Akademi Ödülleri'nde de ‘En İyi Yabancı Film’ dalında Türkiye’yi temsil etmiştir. Film ayrıca, Dünya'nın (Meltem Cumbul), bir Türkü Bar'da söylediği Etek Sarı türküsü, aynı barda Neşet Ertaş'ın seslendirdiği "Karlı Dağlar", Aynur Doğan'ın seslendirdiği "Dar Hejiroke" şarkılarına da yer verilmiştir. Filmin IMDB puanı ise 7.8/10’dir.

Gönül Yarası
    Gönül Yarası

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir pavyonda çalışan türkücü Dünya (Meltem Cumbul). Eski karısı Dünya’ya takıntılı bir aşkla bağlı, gözü kara, sevdası için dünyayı yakacak kadar çılgın bir adam: Halil (Timuçin Esen). Nazım Bey, Anadolu’da öğretmenlik yapmaktadır. Emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşir ve emekli maaşının bağlanmasını beklerken arkadaşı Takoz’un (Sümer Tilmaç) taksisinde çalışmaya başlar. Dünya ise pavyonda çalışan ve eski kocası Halil ile başı belada olan zor durumda bir kadındır. Bir gün, Nazım’ın taksisine bindiğinde her ikisinin de hayatı değişir. Nazım, Dünya’yı her gün işe götürüp getirmeye başlar. Bir gün Dünya’nın eski kocası pavyonu basınca, Nazım, Dünya ve küçük kızına sahip çıkar. Bu karmaşa ve ikilem arasında kalan insanların birbiriyle ilintili hikayesini anlatmaktadır film.

Şener Şen kimdir?

Şener Şen ( 26 Aralık 1941, Adana), Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.

26 Aralık 1941 tarihinde, o zamanlar marangozluk yapan ünlü oyuncu Ali Şen'in oğlu olarak Adana'da dünyaya geldi. Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinema sanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı.

Radyo tiyatrolarında da oynadı. Ancak tiyatrodan elde ettiği kazanç yetmediği için sinemaya girmek zorunda kaldı. Dublajdan tanıdığı yönetmenlere, “Figüran olarak beni de çağırın. Ama bir şartım var, yevmiyemi o gün alayım” der.

Sinemaya ilk adım attığı yıllarda figüranlık dahil her işi yaptı. Beş yıl boyunca - bazı filmlerde sadece dans etmek veya başrol oyuncusundan dayak yemek gibi- küçük rolerde yer aldı. Kariyerinde dönüm noktası 1975 yılında Ertem Eğilmez'in filmi Hababam Sınıfı'ndaki ‘'Badi Ekrem'’ tiplemesi oldu.

Aynı filmde İnek Şaban tiplemesi ile ün yapan Kemal Sunal ile müthiş bir ikili oluşturdu ve o yıllarda büyük gişe hasılatı yapan Süt Kardeşler, Şabanoğlu Şaban, Tosun Paşa, Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı ve Davaro gibi filmlerde oynadı.

28 Aralık 2016'da Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü'nü 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alan Şener Şen törende yaptığı konuşmada; "Hikayeler hayatı nasıl yaşayabiliriz konusunda bize yol göstericilerdir. Ben canlandırdığım karakterlerin iyiye ve doğruya hizmet etmesi için özenle seçtim. Bir aktör için intihar sayılabilecek uzun yıllar istediğim hikayeyi bekledim. İyiyi, doğruyu ve güzeli arayan toplumların her zaman barış içinde yaşayacağına inandım. Bu ödülü toplumsal barışımıza bir katkısı olması umudu ile kabul ediyorum" dedi.

Şener Şen son hali ^^
    Şener Şen son hali ^^
    1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

5

Cevap

• EngineerAres
    EngineerAres Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 64%
    +1 yıl

Davaro Hıyarto Sülo :)

0
    0 Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptım sor bir niye yaptım :)

0
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

züğürt ağa
    namuslu
    şekerpare

0
    0 Yorumla
  • Hürremsultanistew
    Hürremsultanistew Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    11 ay

Banker bilo aşırı güzeldi yaa

0
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.

Tosun paşa lütfü

0
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Hepsi

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Eşkıya

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En sevdiğiniz Şener Şen filmleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En çok sevdiginiz Şener Şen filmi hangisidir? 17 cevap verildi
En sevdiğiniz Şener Şen filmi hangisi? 22 cevap verildi
En sevdiğiniz Şener Şen filmi hangisi? 108 cevap verildi
En sevdiğiniz Ayşecik ve Ömercik filmleri hangisi? 14 cevap verildi
En sevdiğiniz Şener Şen filmi? 12 cevap verildi
En sevdiğiniz Şaban filmleri nelerdir? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaramaz biri misin, yaptığın en yaramaz şey nedir?
  • Montella'nın "Bin tane zafere bedel bir maç oldu" sözlerine katılıyor musunuz?
  • Bahçeli müstakil bi eviniz olsa ne yaparsınız?
  • Gülüşünüz, güzelliğinize güzellik katıyor mu?
  • Sabah sabah siz de sinirlendiniz mi?
  • Evinizde hobi odası olsun ister miydiniz?
  • Son dönemde en çok şaşırdığınız ZAM HABERI hangisi?
  • Evleneceğin kişiyi tanımak için ne yaparsın?
  • Bir kadın iki kişiyi aynı anda nasıl sever ya bu nasıl bir denklem?
  • Sana aşık olan biri oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨