Huzur...🌕
**Türü fark etmeksizin Sevgiliyle izlenebilecek filmler istiyorum. romantik dram korku vs.. Yotube da bulabileceğimiz filmlerden olsun.🎥

Huzur...🌕
**Türü fark etmeksizin Sevgiliyle izlenebilecek filmler istiyorum. romantik dram korku vs.. Yotube da bulabileceğimiz filmlerden olsun.🎥
Çernobil Belgeselini İzlemeni Öneririm 😊 Hem Çok Zamanını Almıyor Hem de detayli akıcı anlatım Gösterim

Teşekkür ederim izlerim. 🙏🏻😇
Selamlar,
Korku filmi olarak bende sana kesinlikle Kadavra filmini tavsiye ederim. İnsanı gerçektende koltuğa çivileyecek tarzda bir filmdir. Romantik olarak ise de Sil baştan filmi gerçektende çok güzel ve kaliteli bir yapımdır.
Bu ünlü bir film belki seyretmişsinizdir ama kısa değil :)
https://www.youtube.com/embed/pLXNIzJIkd0Piyanist filmini ben izlemedim erkek arkadaşım izleyip çok sevmiş öncesinde. Bakabiliriz buna teşekkür ediyorum. 🎐😊
Rica ederim 😊
Jumanji derim bak bakalım begenicek misin
Teşekkür ederim canım. ✨🎐
Cevap
15Cevap
The adam project, day shift bunlar eğlenceli filmler
Korku tarzında istersen korku Seansı ve Ruhlar Bölgesi filmlerini başarılı buluyorum tavsiye ederim. Komedi tarzı istersen 3 Idıots var duygusal istersen Hachiko var bilim kurgu tercih edersen İnception var.
Pride Prejudice, Silver Linings Playbook , The Fault in Our Stars, The Notebook , Before Sunrise, Boltpilot , haciko, Till death, habis , The Night House , Siz seçersiniz iyi eğlenceler... 🥂
Haciko izledik şahaneydi. ✨✨
Bende çok sevdiğim için önerdim begendiyseniz ne mutlu bana 🙃
Hachikoyu biz bundan kaç ay önce izledik. Ağlamıştım son sekansta aşırı güzel bir hikaye 🙂
Hayvanların insana sevgisi sahip çıkması baksan hayvan derler çoğu insandan daha insan hayvanlar... 🥂
Aynen öyle katılıyorum. İçgüdüsel olmalarına rağmen her şeyi anlıyorlar bir çok insandan daha insanlar 😊
Gir bir tane siteye, ilgini çeken bir filmi aç izle.
Vampirle Görüşme.
Çok güzel...
Öğretmenim film oluyum beni izle
😄
Bihteeeeerrr 😍😍
Gördüğüm en güzel bihter @Bihteeerrr
Çok teşekkür ederim güzel iltifatınız için 🙏🏻
Sen nasil bir bihtersin yaa off offf :)))
Foto orjinal mi
Evet bana ait anlık çekimlerin tümü. Bu da onlardan biri. Niye sordunuz?
Hoş bir fotoğraf o yüzdenn
Teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Ne demek 💕
22-11-63 öneririm
Midnigtsun (romantik) inanılmaz bir film.
The Purge uzun bı film değil türü gerilim
Korku seansı ablaa
Caramio güzelmiş. 😅
kolpaçino :D
:D
Spiral..
AHDÜLHAMİTHAN hazretlerinindizisi
YouTube mi kaldi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?