Titanic Senden Önce Ben Aynı Yıldızın Altında Yeşilin Kızı Anne Makas Eller Kapan Labirent Alacakaranlık Efsanesi Serisi İskelet Anahtar Korku Seansı Serisi (Ama etkisinden çıkılmıyor ona göre baksın bakacaklar hdjdnskdjdh) Yedinci Koğuştaki Mucize Çikolata Yıldız Tozu Charlie'nin Çikolata Fabrikası- Masalsı Alice Harikalar Diyarında- Masalsı Muhteşem Ve Kudretli Oz -Masalsı Sindirella- Masalsı Güzel Ve Çirkin- Masalsı Jack Ve Fasulye Sırığı -Masalsı Canavar Ev- Masalsı Büyük Balık (tam hatırlamıyorum ama güzeldi sanırım) Gratel Ve Hansel- Masalsı Kız Ve Kurt- Masalsı Daha çok var film önerisi izleyenler bana ulaşabilir bsbdbdnskdj
burada uzun uzun emek verip yazınca ben yazmadım olmuyor, filmler elbette internette var mantıken🙄 ama liste benim bu filmleri bir arada öneri olarak hiç bir yerde bulamazsın zaten. Böyle bir şeyi nerden çıkarttın anlamadım uzun uzun bir sürü yazmışken teşekkür etmek yerine bu yaptığın emeğe saygısızlık. Ama cevabım zaten süper görüş seçilmiş, normal olarak.. Bu da her şeyi açıklıyor zaten : )