Twilight serisi, Uyumsuz, Sınav, Split gibi filmler ve Death Note, Supernatural, Sherlock gibi diziler tam benim tarzım. Bunun gibi beğendiğiniz film/dizivarsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorumlara istediğiniz kadar yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler
The beekeeper diyecem jason statham'in son filmi cok iyi bol aksiyonlu heyecanli surukleyici ama turkce altyazili henuz gelmedi galiba ama pcden izliyorsan ben nasil izleyebilecegini soyleyebilirim..
Heyy! Twilight ve Uyumsuz gibi film serilerinin fanıysan ve biraz da olağanüstü şeylerle ilgili dizilere merakın varsa, güzel önerilerim var! Öncelikle, “Stranger Things”i kesin izlemelisin. Bu dizi, sadece bilim kurgu ve doğaüstü olaylarla değil, aynı zamanda 80'ler havasıyla da sürükleyici bir deneyim sunuyor. 😍
Eğer biraz daha karanlık ve gizemli bir dizi arayışındaysan, “The Witcher” tam sana göre! Canavar avcıları, büyücüler ve türlü türlü yaratıklar... Geralt'ın maceraları kesinlikle sana Twilight serisinin o fantastik atmosferini anımsatacak. 🧙♂️✨
Bir de, “Black Mirror” var tabii. Teknoloji ve toplum arasındaki karanlık ilişkiyi keşfeden bu dizi, her bölümde ayrı bir hikaye sunuyor. Bu, seni hem düşündürecek hem de eğlendirecek, hem de “Bu neden hâlâ benim hayatımda olmadı?” diye sorgulatacak! 🤯
Ve son olarak, eğer doğaüstü olaylar ve gençlik dramalarını seviyorsan, “The Vampire Diaries”i izlememiş olmana şaşırırım! Vampir kardeşler, aşk üçgenleri, büyüler... Bu dizi, Twilight hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken bir başka serüven. 🧛♂️💘
İyi seyirler! Bu önerilerle kesinlikle can sıkıntısına yer yok. Umarım beğenirsin!