
Biliyorsunuz ki son dönemlerde birçok ücretli dizi film izleme platformu popüler hale geldi sizce bu platformlar gerçekten gerekli mi ihtiyaçları karşılıyor mu?
Gerekli
Gereksiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Biliyorsunuz ki son dönemlerde birçok ücretli dizi film izleme platformu popüler hale geldi sizce bu platformlar gerçekten gerekli mi ihtiyaçları karşılıyor mu?
Kesinlikle gereksiz platformların içine bir bakın netflix blutv Disney plus bu tip yapımlarda hep çekilen filmler Türk örf ve adetlerine uygun olmayan dini inançlarımıza uygun olmayan içerikler yapılıyor ha parasını ödeyip izleyen izliyor o onu ilgilendirir zaten benim ilgilenmek istediğim nokta orası değil ama sırf insanlar ahlaksızlık peşinde koşarken bunu allayıp kollayıp süsleyip insanlara farklı farklı önlerine sürüyorlar Bir de bu da yetmez gibi insanlara para ödetiyorlar yani kapitalizmin bir diğer değişik formülü diyebilirim.
Bu devirde artık herkesin hayatı telefon da ve yahut internette geçiyor. Hava durumundan tutun video efekt uygulamasına kadar sayısız uygulama var bir kafeden rezervasyon yapılıcağında bile telefondan hallediliyor. Artık televizyon izleyen de büyük bir kütle yok, ayrıca kaliteli içerikler de çok var meraklısı için gerekli bence.
Büyük sinema filmlerinin onlara verilmesi dışında gerekli görüyorum. Ama bırakın da sinema kültürü ve zevki ayrıca kalsın. Ama işte bunlar da büyük yönetmenlere iyi bütçe veriyor, bana kalırsa şu an gerekli ama sinemaya gitme kültürü tüm dünyada korunabilirse.
Cevap
24Cevap
Gerekli. O sayede kaliteli içerikler izliyoruz.
Bence gereksiz değil ben seviyorum
Gerekli çünkü bazı telif yemiş yapımları uygulamalardan izleyebiliyoruz
Haklısın nereye kadar.
Tek başına çekilmiyor Netflix vardı iptal ettim. Gereklilik değil ama kafa yapısı uygun bir partnerle keyifli olur
Böylece tv önemini komple yitirdi. Insanlar artik saatlerce reklam izlemek zorunda kalmiyor. Tv sektörü can çekiştiği halde hala kendini düzeltmiyor.
Böyle bir ihtiyaç var ki abonelik satan firmaşar dizi çekiyorlar. Ben izlemiyorum o ayrı mesele
Televizyondaki diziler hepimizi yordugu icin digital daha iyi. En azindan kisa suruyor, sacmalamalar daha az oluyor, reklamsiz izliyoruz.
Gerekli tabi ki, internet sitelerinden bir şeyler izlemek artık imkansız ya ses kalitesi kötüdür ya da dünya kadar reklamı vardır.
Çok gerekliler fakat her birine para yetiştirmek çok zor oluyor. Zaten dizi film izlemeye çok fazla vakitte bulamıyorum.
kaliteli bir ses ve görüntü ile beraber izlemeyi tercih ettiğiniz yapıma kolay ulaşma imkanı tanıyor.
Paranın değeri artmış insan değeri bitmiş
Çok iyi anladım bu kes daha üzülmek birsey uok herkes kıymetini yerr
Gerekli daha aydınlatıcı olmuş
Artik korsan sitelerden bulabiliyon hepsini oyuzden gereksiz bisi
Haklisin
Her yerden izleniyor sonuçta. Ama kalite bakımından bu siteler daha iyi.
Gerekli çünkü kaçak uygulamalar da olabiliyor para vermemek için
insanların beynini uyuşturmak için daha iyi bir araç olamazdı
Bence gerekli hemen hemen hepsine üye olduk ve istediğimizi izliyoruz.
Hangisine üye olacağımı bilemediğimden hiç birine üye olmuyorum. Yaşasın dizipal 🤩
Ben de benzer bir platform yapıyorum. Ekim gibi bitiricem. İnşallah
gerekli zira televizyonda izleyeek bir şey yok
Gerekli fakat izliyecek param yok 🙄
İyi oluyor bazen ama olmasa aranmaz
Onunda ayrı bir zevki var brnce
Bence gerekli bir şey
Gerekti tabi sansür olayindan dolayı
pahalı olmasada herkes izlese
Sevenler için hüzel bir uğraşı
Gerekli olduğunu düşünüyorum
Bazen teliften dolayı gerek duyuluyor.
Evet gerekli tv dizileri güzel mi sanki
Sevenler izleyenler için gerekli.
Zaman buldukça seyretmek zevkli oluyor👍🏻
Benim için gereksiz.
Gereksiz
Gereksiz
Gerekli
Evet gerekli
Gereksiz
Gerekli kesinlikle
Çok işe yarıyorlar
Gereksiz
Hiç kullanmıyorum.
Gereksiz
geteklii
gerekli
Gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?