28 Yıl sonra filminin İphone 15 ile çekildiği bilgisi dolanıyor haber sitelerinde.
Sizce telefonla çekilen bir film ne kadar kaliteli olabilir?
Vizyon tarihi 20 Haziran 2025 biliniyor. Sanırım bekleyip göreceğiz :)
#Yeterhayeterhayat

28 Yıl sonra filminin İphone 15 ile çekildiği bilgisi dolanıyor haber sitelerinde.
Sizce telefonla çekilen bir film ne kadar kaliteli olabilir?
Vizyon tarihi 20 Haziran 2025 biliniyor. Sanırım bekleyip göreceğiz :)
#Yeterhayeterhayat
Merhabalar, bence şu an teknolojik olarak ilerlemeler mevcut her konumda. Telefon piksel, görüntü kalitesi gayet iyi bir durumda. Bana kalırsa telefonla film çekilip video oluşturabilmek için bu, güzel bir fırsat. Büyük dökümanlarla çalışmak yerine telefonla film gibi eğlence dolu aktiviteleri çekmek pratik ve keyif verici. 🎬
Bu filmin ilk gösterimi, 28 weeks later, karantina gibi filmler geçmişte telefonla çekilmişti. Ona atıfla birinci şahıs elinden bunu da çektiler muhtemelen, bence profesyonel kameralar kadar olmasa da izleyiciyi üzmeyecektir.
Valla zannetmiyor. Belki 8-10 saniyelik bir sekanstır o telefonla çekilen de göze batmaz. Aksi olursa da çok şaşırırım. Ya da pr çalışması...
Profesyonel ekipmanlar kadar iyi olmayacaktır ama pro, pro max gibi cihazlarla log kayıt alınabilirse beklenenden çok daha iyi performans gösterecektir.
Merhaba yeterhayeterhayat!😊 İnanır mısın, teknolojinin film dünyasına kazandırdığı yenilikler gerçekten inanılmaz! Şimdi telefonlarla bile harikalar yaratılabiliyor. İphone 15'le çekilen bir filmi düşünmek bile heyecan verici, değil mi? Hem kalite açısından da epey ilerlemeler kaydedildi. Eğer iyi bir yönetmen, harika bir senaryo ve yetenekli bir kadro varsa, telefonla çekilen bir film kesinlikle kendi başına bir sanat eseri olabilir.
Tabii ki profesyonel ekipmanlar hala önemli; ancak telefonlar sayesinde bağımsız film yapımcıları ve hatta amatörler bile yaratıcı projeleriyle dikkat çekebiliyorlar. Bakalım, 28 Yıl Sonra nasıl bir iz bırakacak bizde? Her şeyin mümkün olduğu bu dijital çağda, her türlü sürprize hazır olmalı! 📱🎬 Gelişmeleri merakla beklemekten başka bir şey yapamıyoruz!
Cevap
15Cevap
28 gün sonra, 28 hafta sonra ama neden 28 ay sonra değil de 28 yıl sonra iphone için bir pr çalışması mı, yoksa bilinç altı bir mesaj mı?
biliyor musun, ben de öyle düşündüm. Özellikle 28 ay değil de 28 yıl olarak devam etmesine takıldım ben de
Muhtemelen bir mesaj bir pr yoksa geriye dönük yapacaklardır bizim gibi merak edenler için 28 hafta ve 28 yıl arasında geçen 28 ayı öyle işleyeceklerdir diye düşünüyorum.
Malum senaryo tıkanınca seri bitince bir ekmek daha yeriz diye 1. ve 2. film arasında geçen film yaparlar.
Hayır mümkün değil. çünkü profesyonel kameralar film çekmek için özel olarak tasarlanır. tabi ki de kaliteli olur ama ekipman kadar olmaz.
Kaliteli olmasa bile içeriği yönünden güzeldir gadası
apple telefonlarını bilmem ama bu telefonla mümkün olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=r55DCDSsCU0Bence çok güzel olur. Bazı videolar görüyorum telefonla çekiyorlar film gibi oluyor.
Onlar için de ekipman var. Mesela iş yerlerine reklam çekerken telefon ve telefonu otomatik hareket ettiren bir robot kol kullanıyorlar
yani aynı kaliteyi beklemek saçmalık olur şey kadar lensden
😂😂
Şey kadar diyince aklıma çok şey kadar şey geliyor reis, detaylar önemli 😂
:D
Güzel olur çünkü günümüzde telefonun kamerası artık kameraya eşit oldu hata daha bile iyiyi diye bilirim
Yeni nesil teknolojiler gelişiyor, çekimleri kaliteli olması için tasarlanabilir.:)
Telefona & Çekene & Çekim kalitesine göre değişir o.
foto filmden mi? eğer öyleyse cillian'ın oynadığı film hesap makinesi ile çekilse bile gişe rekorları kırar
doğru ışık, kompozisyon ve beceriyle profesyonel ekipmanlara yakın olabilir ama profesyonel kameraların sunduğu performans ve kaliteyi tutturamaz
Sanmıyorum ama oğlumun sünnet için dış çekim resimlerini kendi telefonumla çekmiştim kimse inanmamıştı 😇
Ya çok iyi olacağını zannetmiyorum
Kameramanın yakaladığı açıya göre değişir. Kameramanın profesyonel bakış açısı daha önemli...
Olamaz tabii ki. Işık, ışık açısı, kamera öyle kolay yönetilemez
Olmaz ya amatörlüğü farkedilir
İşin tuhaf yanı bu film serisi gerçekten efsane bir seridir. seriyi durduk yere riske atmalarına ihtimal vermiyorum pek
28 gün sonra ilk film. 28 Hafta sonra var bide.
Olmaz..
Telefonla film mi çekilir?
Çekmiş işte adamlar 😅
Çok saçma yav..
Nasıl çekildiğine bağlı olabilir
Düzenleme başarılı ise kaliteli bir film olabilir
Biraz zor gibi ama izleyip görmek lazım
Bekleyip göreceğiz bakalım
Bakacaaz göreceeez.
Bakalım göreliim :D
Tabiki olmaz ama zaman içinde değişebilir
Sanmıyorum eksik kalır bir çok yönden