Merhabalar Herkese 🎥🍿

Lee Yoo-Mi, squid Games dizisindeki oyunculuğuyla Emmy ödülü kazandı ve bu sayede Emmy ödülü alan ilk Koreli kadın oyuncu oldu.
Sizce performansı nasıldı?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Lee Yoo-Mi, squid Games dizisindeki oyunculuğuyla Emmy ödülü kazandı ve bu sayede Emmy ödülü alan ilk Koreli kadın oyuncu oldu.
Sizce performansı nasıldı?
Bence fazla iddialı bir ödül olmuş çünkü dizinin başından sonuna kadar performans olarak çok daha iyi oyuncular varken kısa bir performans üzerine böyle bir oyun kazanması çok mantıklı gelmedi o yaşta amca bile bu ödülü kazanabilirdi.
kesinlikle iyi bi oyuncu ama squid game dizisi adı altında bakacak olursak cok emmy hak ettiğini düşünmüyorum yani orada da oyunculuğu iyiydi gayet ama bence ödül verilmesinin sebebi squid gamein aşırı abartılmasıydı cunku all of us are deaddeki rolünü kesinlikle daha iyi oynadı alacaksa da oradan almalıydı
vay bee misket oyununda bu kız üzülmüştüm oyunda bile bile uzağa atmadı misketini
ama dizide pek ön planda değildi
yine de ödül almayı başarmış
belki de bilmediğimiz başka şeyler vardır
Cevap
4Cevap
Bence haketti tebrikler
Bu kadının oyunculuğu dikkatimi çekmemişti nedense, ama tebrik ediyoruz
hatırlamıyom bile kimdi ki o dizide... dizideki rolünü bile unutmuşum. korede oyuncu kıtlığı var herhal
Bilye oyununda ölen kız
Öyle çok göze batacak kadar harika değildi ama güzeldi
Hiçte oyle aman aman performansı yoktu robot gibi ne mimik var ne duygu. Ödül veren kafaya tükürüm yaslı amca BİLe daha iyiydi bundan
Ay çok saçma bir diziydi, rolü çok basitti nasıl bu ödülü almış ben şok
Emmy ödülü hakkında bir fikrim yok. Fakat kadronun oyunculuğu genel olarak iyiydi.
Bu kız gerçekten iyi oynamıştı.
Diziyi sevmedim ama kadın oyunculukta iyidi
bilmiyorum canım
Sedat Peker'in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗ görüş yapta eiğ seçiyim tatlım
Güzel
Helal olsun
Çok iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?