Bence sevilecek hiçbir yanı yok. Beren Saat'i çok severim ama Bihter karakteri kesinlikle karaktersizdi. Hazal Kaya'yı da normalde soğuk bulurum ama dizide en masum karakterlerden biri Nihal'di bence. İnsanlar Bihter'i neden bu kadar seviyor anlamış değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bihter de suçlu ama bence bunun sorumlusu annesi çünkü Firdevs gerçekten kötü bir insan Para için kızlarına yapmadığını bırakmadı ve onları sürekli oyun oynamaya itti Ve bunun sonucunda bihter daha fazla dayanamadı ve intihar etti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Çünkü psikolojik çocukluk travmasından dolayı yanlış evlilik yaptı baba sevgisi aradı sonra annesine inat annem gibi olmayacam dedikçe annesi gibi aldatan kadın oldu travmaları çok olan biri
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Aldatması kısmını kesinlikle doğru bulmuyorum ama kaç yaşındaki adamın da kızı yaşında biriyle evlenmesi de doğru değil. Ednan Bey bu konuda önce bir düşünüp sonra evlilik teklif etmeliydi.
Bihter Behlül'ü sevdi. Behlülse o sevgiyi kullandı. Bence ortada tek suçlu varsa o sevgiyi kullanan Behlül'de. Yani kaçımız ölecek kadar sevebiliriz birini? Karşımızdaki kişiden vazgeçemeyecek kadar çok sevebiliriz? Böyle seven bile olsa günümüzde adı "takıntılı" olur, "gurursuz" olur. Oysaki gururun sevdiğin kişiyi kaybettikten sonra çok da bir önemi var mıdır? Ayrıca kişi, sevmemiş olduğu birini kafasına niye taksın diye kimse düşünmez. Herkese bir kulp bulmayı çoğumuz biliriz. Zaten en iyi yapmış olduğumuz şey de bu değil mi?
00 Yorumla - +1 yıl
Bizde karaktersiz insanlar maalesef çok sevilip, ilgi görüyor.
Aldatan kişilere, uyuşturucu ve silah kaçakçısına, psikopatına kadar ilgi görüp sevilen az ülkelerden birisi haline geldik.
Yok hırsı uğruna evlendirilmişti yok şu da yok bu da hikaye aldattı mı aldattı üstelik aldatırken halinden de memnun yani bu tür dizilerdeki bu karakterlere sempati duyuluyorsa aslında o toplumun içten içe ahlaki ve etik değerler olarak nasıl çürüdüğü ortaya çıkıyor.
10 Yorumla Bihter aşkından mı yoksa hırsından mı intihar etti biraz kararsızım. İkisi de var gibi. Bir de zaten adnanın da onu terk etmek istemesi, boşanma teklifi onu kendisinin yalnız olduğu düşüncesine itti. Aşktan ziyade hırsı daha ön planda olan bir karakterdi.
10 Yorumla- +1 yıl
Bihter, kendinden başkasını sevemeyen birini uğrunda canını feda edebilecek kadar çok sevmişti aslında hepimizin bu gibi duyguları, hisleri var ama kendimize bile söyleyemiyoruz bazen. Bazı noktalarda kendimizi onda gördük şahsen kendi adıma Bihter sadece yasak aşk olarak değil kendi normal hayatında da duygusal anlamda kendime çok yakın bulduğum biri. O yüzden bazen kabul edelim, etmeyelim hepimiz Bihter’de kendimizden bir parça buluyoruz
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Şu son yazdığına katılıyorum evet, mesela aşırı hırs huyunu ben de kendime benzetiyorum ama Bihter'inki aşk değil emin ol, Behlül'ü tamamen takıntı haline getirdi. Çünkü aşk böyle bir şey değil
- +1 yıl
Eşkiya filmi vardı şener şen... orada eşkiyanın sevdiğini elinden alan kötü karekter bi diyalogda şöyle demişti: ben sevdiğim için en yakın arkadaşıma ihanet ettim, sen ne yaptın... bazen aşk uğruna kötü şeylerde yapılsa aşk için yapıldığı için insanlar çok kötü karşılamıyor..
10 Yorumla Dizi ilk yayınlandığında herkes kızıyordu bihtere. Yıllar geçti. Herkes her şeyi normalleştirdi. Alıştı. Ve Karaktersizlik artık sevilir oldu da ondan…
10 YorumlaKendi silik yaşantıları yüzünden ekranda onların yerine yasaları çiğneyen birilerini görmek hoşlarına gidiyor
10 Yorumla- +1 yıl
En büyik canım behlül bihter adnandan paraları heabına geçirdi kaçıcaklardı orada kaçsa behlül bunlar olmicaktı canım yani hangi bir erkek nihalle olmak ister ki
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bihter dizide tipik koç kadını bencil acımasız insanları hor gören nihal balık ti saf ve temiz olduğu için ezik karşılandı
10 Yorumla - +1 yıl
Aşk seviyorlar, Behlül ile bihter aşkı da onlara sempatik geliyor. Bir de aşkı uğruna ölen de Behlül değil bihter olunca sempatik oluyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Bihterin acılarını hissettikleri için sanırım
Doğru biri değil tabiki ama ciddi manada acı çekti
Bende bunu bu sene o kadar iyi anladım ki00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bihter her ne kadar güçlü gözükse de aslında zayıf ve kandırılmaya meyilli bi karakterdi (zaten sonda ne yaptığını hepimiz biliyoruz), bence ona acıdıklarından
10 Yorumla Herkes kendinden bir şey buluyor çünkü. Hırs, yanlış seçimler, aşk, anne baba sorunları,
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Nihal toksigin önde gideniydi. Öyle insanlarla karşılaşmak istemem.
00 Yorumla - +1 yıl
Sevenlerine sormak lazım
00 Yorumla Kendime benzettiğim için seviyorum..
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sana öyle geliyor😂😂😂🙈😂😂😂
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani
- Cevap sahibi+1 yıl
Patlamış mısır soğuk, uzaktan kumandanın pili belli ki zayıf, son metro 00:02.
Orspu oldugu için
10 YorumlaBihter en iğrenç karakterdi.
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi