Diziler & Filmler Kesinlikle izlenmeli dediğiniz tarihi bir film/dizi var mı? _Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Tarihi bir olayı çok ıyi anlatan film/dizi önerir misiniz? Kesinlikle izlenmeli dediğiniz tarihi bir film/dizi var mı? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Piyanist 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Truva filmi 2004 yapımı 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Battal Gazi Destanı ve Tarkan Serisi.. 🤭🤭 0 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tarihi diyemem ama Leonardo Dicaprio ‘nun oynadığı Kanlı Elmas filmi Afrika’daki ülkelerin nasıl söürüldüğünü çok güzel anlatmış. Çok ağlamıştım 2 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Piyanist , Çöküş, V for vendetta , Cengiz Han , Nefes Vatan Sağ olsun, Veda , Dersimiz Atatürk, Kwai Köprüsü, King and Country , Tomris 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl BraveheartThe Last SamuraiPianistSaving Private RyanAllied 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Deliler Fatih’in fermanıcengizhan 1 0 Yorumla
Sweetsurfer1985 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Piyanist... Bak yine hatırlattın o filmi banahttps://www.youtube.com/embed/j4vK6AQen7o 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Sherlock dizisi. Harika bir dizi 1 1 Yorumla eternal2022 +1 yıl gerçek kesit varken... Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. "Shildrean listesi" büyük ihtimal adını yanlış yazdım ama olsun güzel film 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Kalpazanlar var mesela. Güzel bir filmdir. Kapımdaki düşman güzeldir. Son samuray güzeldir. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Braking Bad. Kesinlikle izlenmeli. Meth'in tarihini anlatan, ödüllü bir dizi. 0 0 Yorumla
eternal2022 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl gerçek kesit. izledikçe kuduruyorum bildiğin sci-fi paranormal her şey var 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok tarih filmi izleyen biri değilim maalesef o yüzden yok 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Resimdekini görünce yine ikinci dünya savaşından bir film geldi aklıma: Çöküş 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. 300 spartali Truva 0 0 Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl The imitation game.. Alan turing biyografisi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. BarbariansDeutschland 83Chernobyl 0 0 Yorumla
noeshia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl moon lovers 2 5 Yorumla noeshia +1 yıl persepolis Yorumla noeshia +1 yıl persepolis mutlaka izle Yorumla AsabiÖküz +1 yıl İran sineması değil mi Persepolis? Yorumla noeshia +1 yıl @AsabiÖküz yep Yorumla AsabiÖküz +1 yıl İzledim sanırım onu ben Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl forest gump 1 2 Yorumla noeshia +1 yıl tarihi değil hocam o Yorumla kukusalgazmüptelası +1 yıl @noeshia tarihi diye okumadımydım kafam güzldi Yorumla
Sarcosuchus Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lawrence of arabia 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 612 cevap paylaştı. Çağri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Piyanist
Truva filmi 2004 yapımı
Battal Gazi Destanı ve Tarkan Serisi.. 🤭🤭
Tarihi diyemem ama Leonardo Dicaprio ‘nun oynadığı Kanlı Elmas filmi Afrika’daki ülkelerin nasıl söürüldüğünü çok güzel anlatmış. Çok ağlamıştım
Piyanist , Çöküş, V for vendetta , Cengiz Han , Nefes Vatan Sağ olsun, Veda , Dersimiz Atatürk, Kwai Köprüsü, King and Country , Tomris
Braveheart
The Last Samurai
Pianist
Saving Private Ryan
Allied
Piyanist... Bak yine hatırlattın o filmi bana
https://www.youtube.com/embed/j4vK6AQen7oSherlock dizisi. Harika bir dizi
gerçek kesit varken...
"Shildrean listesi" büyük ihtimal adını yanlış yazdım ama olsun güzel film
Kalpazanlar var mesela. Güzel bir filmdir. Kapımdaki düşman güzeldir. Son samuray güzeldir.
Braking Bad. Kesinlikle izlenmeli. Meth'in tarihini anlatan, ödüllü bir dizi.
gerçek kesit. izledikçe kuduruyorum bildiğin sci-fi paranormal her şey var
Çok tarih filmi izleyen biri değilim maalesef o yüzden yok
Resimdekini görünce yine ikinci dünya savaşından bir film geldi aklıma: Çöküş
Mançuryali Aday, Pearl Harbor...
300 spartali
Truva
The imitation game.. Alan turing biyografisi
Kapıdaki düşman
Barbarians
Deutschland 83
Chernobyl
moon lovers