Diziler & Filmler La Casa de Papel: Kore'yi nasıl buldunuz? Sarah_qw Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aranızda bunun yeni Kore serisini izleyen var mı sizce başlamalı mıyım yoksa sakın izleme mi dersiniz? La Casa de Papel: Kore'yi nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzledim güzeldi. ama orijinal daha iyi tabi ki 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Maskeyi laz bir müteahhite yaptırmışlar herhalde :d 0 1 Yorumla Sarah_qw +1 yıl Ehsksksbhdjskans Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl la kasa da balık kalmadı'yı bekliyorum ben :D :D 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Aklıma karayip korsanalrı sahnesi geldi :D Yorumla
ShouAndSun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Genel olarak dizi güzeldi bence 1 günde zorlanmadan rahatlıkla bitirebilirsin 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bi şu saçma diziyi ben izlemedim sanırım :d 0 1 Yorumla Sarah_qw +1 yıl Yeni çıktı ama çok boş gözüküyor Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl yuze bak Q aldkslakks 0 1 Yorumla Sarah_qw +1 yıl Ödlsmkdlalskcnnc Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Puahhaha görsele koptum bu ne lan slfjsjfs 0 3 Yorumla Sarah_qw +1 yıl Ne la? Yorumla вιтєχєи +1 yıl ? :d Yorumla Sarah_qw +1 yıl Ödlslsldkjfjdksks Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok saçma ya 0 4 Yorumla Sarah_qw +1 yıl İzledin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek bile duymadım ahabaj Yorumla Sarah_qw +1 yıl Ajajjdkckskakndnc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçların fena Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İzledim güzeldi. ama orijinal daha iyi tabi ki
Maskeyi laz bir müteahhite yaptırmışlar herhalde :d
Ehsksksbhdjskans
la kasa da balık kalmadı'yı bekliyorum ben :D :D
Aklıma karayip korsanalrı sahnesi geldi :D
saçma sapan şeyler
Genel olarak dizi güzeldi bence 1 günde zorlanmadan rahatlıkla bitirebilirsin
bi şu saçma diziyi ben izlemedim sanırım :d
Yeni çıktı ama çok boş gözüküyor