Diziler & Filmler Aşk-ı Memnu final bölümünü izleyen kaç kişiyiz KS? aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor arkadaş hiç izlememişim gibiii niyee Güncellemeler+1 yıl bu KS bihterle birlikte intihar mı etti bu ne aktifliktir canımmm :d Aşk-ı Memnu final bölümünü izleyen kaç kişiyiz KS? Cevapla Aşk Soruları Bölüm Soruları Final Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemiyorum. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İzlemedim izlesem ne olacak sanki youtubedan da izliyorum, tv den izleyince o yıllara geri dönmüyoruz. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İzlemedim, izlesem de etkileneceğimi sanmıyorum 🤷♀️ 0 0 Yorumla
Yaşayabilmerem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ulan nasıl bir diziyse normalde aldatmayı hiç sevmem nefret ederim ama o diziyi izleyince insana zevkli geliyor ya 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bihter intihar etti mi aşkım dlsmckf 1 4 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yok Behlül konuşmaya gidicek Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Adnan bey beşirle konuşacak derken pat reklam girdi mk Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl hiç izlememiş gibi anlatan koca yürekli merbeee Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl ksndjanchabxhsbhdhsd Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok güzeeeelll😂 eskiden olduğu gibi😂 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bihterin intaarını izlemiştim sadece 0 0 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl degıstırdım sımdı 0 2 Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl reklamda 🤧🤧 Yorumla Akrep22cm +1 yıl maca dondum Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 682 cevap paylaştı. İlk çıktığında izlemiştim 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rascoln kaçar 0 2 Yorumla aramissincnmksdeyim +1 yıl beni beni bihteriniii Yorumla Rascoln36 +1 yıl Boğazımda düğümlenen... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İzlemiyorum.
İzlemedim izlesem ne olacak sanki youtubedan da izliyorum, tv den izleyince o yıllara geri dönmüyoruz.
İzlemedim, izlesem de etkileneceğimi sanmıyorum 🤷♀️
İzledik yine..
Ulan nasıl bir diziyse normalde aldatmayı hiç sevmem nefret ederim ama o diziyi izleyince insana zevkli geliyor ya
Bihter intihar etti mi aşkım dlsmckf
yok Behlül konuşmaya gidicek
Adnan bey beşirle konuşacak derken pat reklam girdi mk
hiç izlememiş gibi anlatan koca yürekli merbeee
ksndjanchabxhsbhdhsd
Çok güzeeeelll😂 eskiden olduğu gibi😂
Bihterin intaarını izlemiştim sadece
Ben ben izledim ama tv de izlemek ayrı djjd
degıstırdım sımdı
reklamda 🤧🤧
maca dondum
İlk çıktığında izlemiştim