ne var yani abi severek hala izliyorsam fhdgdhgf ben böyle mutluyum :D ama bazı filmler/diziler var ki cidden vizyonsuzluk akıyor dfhghfd
Mesela bana göre bazı Türk korku filmlerini izleyenler tam vizyonsuz :D

ne var yani abi severek hala izliyorsam fhdgdhgf ben böyle mutluyum :D ama bazı filmler/diziler var ki cidden vizyonsuzluk akıyor dfhghfd
Mesela bana göre bazı Türk korku filmlerini izleyenler tam vizyonsuz :D

Vizyonsuzlukla ne alakası varmış aksine Akasya Durağı dizisi hayatın kendisidir.
Mesela silahlı bir soygun mu var ne yapacağını sana öğretiyor tabiki hemen polise haber verip sonra arkalarından dolaşıp polisi beklemeden sopayla soyguncuyu etkisiz hale getirebilirsin.
İkramiye vs mi tuttu yani zenginsen Sinan Kaya gibi yapmaman ve hemen havalara girip ben işi bırakıyorum dememek gerektiğini bizlere anlatıyor.
Usman Agadan ve kızı Dilek ile eşi Safiyeden birçok şey öğrenebilirsin.
Akasya Durağı hayattır bir kere 😂
O dizi efsanedir ve bir çok kaliteli tiyatro oyuncusunu izleme şansın oluyor. Ayrıca kafa yormuyor, keyifli. Ama elbette dönemin dizisi şu an için espri düzeyi o zamana göre, bunun için şimdiki gençlere yavan gelmesi normal.
365 days tarzı film izleyenler tabiki kendi seçimi lakin inanılmaz vizyonsuzluk kattıklarını düşünüyorum. Kararım bu yönde , saygı var sadece o kadar kötü ki insan neden direkt böyle amaçsız bir filmi izler diye düşünürüm.
Valla bence töre, namus dizileri izlemektense öyle eski dizileri izlemek daha iyi. Ben izleyemiyorum mesela vakit kısıtlılığından. Ama biliyorum duygusal olarak da iyi yönde etkiliyor insanı. Zaten gözümüzü açıyoruz kavga kıyamet, savaş dövüş. Yıllar önce daha mutlu olduğun günlerde izlediğin böyle derin bir anlamı olmayan, fakat sıcak hissettiren diziler iyidir. Sen istediğini yapmaya devam et. Varsın vizyonsuzluk olsun. Ona ne ki?
Cevap
51Cevap
Şu yeni çıkan kadınları aşağılar türden gösteren dizileri izleyenler vizyonsuzdur. Kadın hep çaresiz, çaresi olsa da çaresiz ve erkek ona karşı zorba ama yardımsever. İkisini de shipliyorlar 🤦♀️ of of cidden rezalet
Ben o zorba adamla kızın platoniğini shipliyorum hep
@Kartonhelva Sessiz saf olan çocuğu mu
Yok oluyor ya bir psikopat kızı kaçırıyor felan
@Kartonhelva hee evet sjxjw
Zevkler ve renkler tartışılmaz bence, herkesin dizi ve film sevgisi başka
Aynı film ya da diziyi ikinci kez izlersin eyvallah ama üçüncü dördüncü sefer izliyorsan e kusura bakma ama vizyonun çok dardır. 😂 Zevkler ve renkler tartışılmaz ama şahsi görüşüm akasya durağı izlenecek bir dizi değil bile. Çok vasat bulduğum ilk üç Türk dizisine girer. Dizi izlemeyi uzun süre önce bıraktım bunuda belirteyim.
Arkadaşında aşağılık kompleksi var. Bulduğu ilk anda seni ezmeye çalışmış. Genelde kompleksli insanların yapacağı bişey. En iyisi nap biliyo musun. Ondan uzaklaş gel benle evlen. Hem kedim var
Seversin.
Arada nostalji olsun diye bizimkiler izliyorum bende öyleyim galiba.
Varsın öyle olayım öyle olmaktan memnunum.
Oturup sürekli saçma sapan ilişkilerin döndüğü film veya dizileri izleyeceğime sıcak samimi dizileri izlerim daha iyi.
Milletin zevkine karışan vizyonsuzdur asıl ben her gün izliyorum valla gayet mükemmel bir dizi. Keşke biri bana bu mükemmel diziyi izlediğim için vizyonsuz dese de. Ağzına okkalı bir tokatı çarpsam.
Benim arkadaşım , hala Kurtlar Vadisi izliyor. Onu bitiriyor Ezel izliyor, o bitiyor Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. O da bitiyor sonra sar baştan.
Bunu izlemesem de bir çok diziyi izliyorum eski dizileri şu nada Tatlı İntikam diye bir dizi var onu izliyorum eskiler güzel diziydi türk dizilerinden kopamıyorum maalesef
izlediğin diziye göre mi vizyonlu ya da vizyonsuz oluyorsun? bunu diyen arkadaşın kendisi ne izliyor acaba onu da merak ettim şimdi. bence çok güzel dizi ben de izliyorum
Vizyonsuzlukta site birincisi olabilirim
-Kanal 7 filmleri
-Flash tv gerçek kesit
-Sırlar dünyası
-Beşinci boyut
-Turkish creepy films (ingilizce yaşam hawli olam)
Bence gayet te eğlenceli hoş bir diziydi. Usman ağa ve diğerlerini izlemek keyifliydi.
Arkadaşın ne izliyormuş?
nedenmiş o bende seviyorum komedi dizisi çok gülüyorumda benim içinde hint dizilerini izleyenler vizyonsuzdur
Azıcık tiyatroyla ilgilenen birisi Akasya durağının bir tiyatro şöleni olduğunu bilir çünkü oyuncularının neredeyse hepsi tiyatrodan gelme
Ne alaka, kim ne zaman neden hoşlanıyorsa izler. Onun izlediği de o zaman başkasına göre şöyle böyle
Ben Black Mirror da izliyorum Akasya Durağı da KVP de vizyonla alakası yok hepsi farklı şeyler katıyor bana biri komedi biri siyaset biri de fütürizm
Beide izlerim ne Variante, istedikleri kadar vizyonsuz desinler çokta tın, takma kafana keyfine bak istediyini izlemekte özgürsün
Benimde acayip bir Avrupa Yakası yapasım geliyor ama çevre baskısı yiyorum. 😂
Recep İvedik izleyip üzerine birde gülüp eğlenen kesinlikle vizyonsuzdur.
Ruhsar izleyeni gördüm yaa demek ki seviyor. Vizyonsuzluk denemez
Akasya duragi Selena Arka Sokaklar sacma sapan yaz dizileri
Brn tv izlerken sıkılıyorum 🤣 manit evde açıyor arada uyumsmak için kendimi zorluyorum 🤣
Akasya durağı candır ya şimdiki diziler daha vizyonsuz ne varsa eskilerde var
Bu insanlar. neden herkesi kendine uydurma çabasında
Bence hiçte oyle. degil eski diziler de daha cok aile kavramı vardı vs.
Cennet mah izleyen ınsanım 😂 hiç bir dizi vizyonsuz gelmez bana
Başkalarının söylediklerini bu kadar takma ne zevk veriyorsa onu yap
Yani öyle diyebileceğim dizi veya film yok , ki akasya durağını bende arada izlerim dhdhhd
Herkesle arkadaş olmayacan herşeyinide arkadaşınla paylaşmıcan
benim kısmetse olur izlediğimi görse yüzüme bakmazdı heralde hahahshh
Saçmalamış bi zamanların kült dizisi gibi bi şey yani izlerken tekrar tekrar izlesende tutuyo seni içinde benimsemiş oluyosun oyuncuları Mutlu oluyosun izledikçe bi şey bulamadığında açar izlersin. Vizyonu hobilerde zevklerde arayanlar işte sallıyolar eseni. Ben de eskiden aynı diziyi 4 kere falan izlemiştim :D gayet de güzeldi onu bırakıp diğerlerine geçtiğime de mutluyum ama baya güzel film dizi de varmış
Bu vizyonla alakalı bir şey değil zevkler ve renkler tartışılmaz.
hayir komedi guzel oyuncularin hepsi cok iyi bende izledim ama favorim cennet mahalessi :D
Cennet mahalleside güzel bende arada açıp izliyom😂
Benim rosalinda marimar aşkı memnu izlediğimi görse ne der 😂
m*l. gayaet de eğlenceli bi dizi. eskileri hatırlatıyor
Arkadaşının gözünün üstüne yumruk at çok iyi gelecek
Dırın dırı taksi lazimmi abi. Komik bencede eskiler biliyor işi
Bene izliyorum kimik ve boyle eski komikleri hep izlerim
Valla cennet mahallesini izliyorum baya da sarıyor bir diziyle vizyonsuz da olmazsin
Saçma sapan amerikan filmlerini izlemek yerine bizi anlatan yerli filmler benimde tercihim.. Her akşam kemal sunal filmi var tv lerde bazen açıyorum gündemi değiştiriyorum bende 😊
Akasya duragi izlerken bu konuyu görmem peki djjdiddiidjd , vizyonsuzlukla alakasi yok , netflix trn film izleyince bilim adamimi olunuyor sanki? Akasya duragi izleyenlerin Iq ortalamasi daha yüksektir eminim.
Yedi numarayı 50 kez bitirmiş olabilirim, nostalji güzeldir, aynen devam
Eski diziler daha samimi Vizyonsuz diyenin vizyonsuzluğu
Yorumlarda bir çok kişi kurtlar vadisi yazmış kurtlar vadisini izlemeden ve bilmeden, sinemadan anlayanlar bilirki kurtlar vadisi Türk dizi tarihinin allahıdır laf ettirmem.
Vizyonsuz asıl onlar şekerim vizyonunu genişletmek istiyorsan daha iyi filmler ve diziler var
benim kardeşim de izliyor ve bende ona aynı şeyi söylüyorum
yav manyakmısınız bunu neden izlemeye devam ediyorsunuz hala 😂😂
Bence yaaibamcı komedi izleyenler vizyonsuz çünkü belden altı muhabbet dışında bir komikliğe hiç denk gelmedim
Ben KVP, Fazilet Hanım Ve Kızları, Güneşin Kızları izliyorum ve arkadaşımda bana vizyonsuz diyor, ama kendisi Adı Sevgi izliyor aw
Ne alaka bende arada sırada Adanalı dizisini izlerim bazen cinoyu izlerim ve hatta sihirli annemi bile izledigim oluyor bunun vizyonla ilgisi yok zevk ve renk tartışılmaz sonuçta
O zaman ben de vizyonsuzum şu an. Çünkü Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi izliyorum 😂
Ne var bunda ben de izliyorum, hatta televizyonu başa sarıp Selena falan açıyorum 😂
Denk geldi mi bende izlerim ne var ki bunda
Akasya durağını para verseler izlemem
Yeni lise dizilerini izleyen vizyonsuzdur.
Kime göre neye göre vizyondur ya
bence yasak elma birde kardeşlerim daha var da aklıma gelmedi..
El âlem için mi yaşıyorsun
Doğru demiş. Bitik bir vaziyet
Akasya Durağını izlemek mi waoww kral hareket 😍😄
Tozkoparan izleyenler XD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?