Diziler & Filmler Gönül Dağı sizce izlenmeye değer mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben böyle gerçek duygulu hayattan hikayeler öğütler veren bir dizi görmedim aşık oldum resmen bu diziye ya... Gönül Dağı sizce izlenmeye değer mi? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Bence izleyebilirsiniz 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Herkes çok övüyor merak ediyorum doğrusu.. İzlemek için dizinin bitmesini bekliyorum. Evet, bir diziyi izlemem için yayından kalkması lazım.. 1 0 Yorumla
kanadıkırıkbirkuş Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Evet güzel dizi çok severim başlasa da izlemeye devam etsem😅 1 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl izlediğim en aile sevgi kıymet aşk ve bunların karşılıkaiz ve saf olan bir dizi kesinlikle izleyin 1 0 Yorumla
samandra001 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Benim vazgeçilmezim ya hemen başlasa ve hiç bitmese keşke inşallah arka sokaklar kadar ömrü olur 1 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence gayet duygusal ve içten. Türk aile ve gelenek yapısını anlatıyor 1 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ben sevmiyorum ama en azindan aile dizisi annem izliyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel bir dizi eşi benzeri yok 😇 İzle buna yüzlerce kez değer 1 0 Yorumla
KatherineKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boş boş saat doldurma dizileri ap'tal kutusuna bakmaya devam 1 0 Yorumla
_Nrsn_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çok güzel izlenmez mi ya biraz geç keşfettim ama olsun. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet izlenmeli samimi temiz tam bir aile halk dizisi diğer klasik diziler sıkıyor bir yerden sonra 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 406 cevap paylaştı. İzliyorum yeni bölüm ne zaman gelicek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence izleyebilirsiniz
Herkes çok övüyor merak ediyorum doğrusu.. İzlemek için dizinin bitmesini bekliyorum. Evet, bir diziyi izlemem için yayından kalkması lazım..
Evet güzel dizi çok severim başlasa da izlemeye devam etsem😅
izlediğim en aile sevgi kıymet aşk ve bunların karşılıkaiz ve saf olan bir dizi kesinlikle izleyin
Benim vazgeçilmezim ya hemen başlasa ve hiç bitmese keşke inşallah arka sokaklar kadar ömrü olur
Bence gayet duygusal ve içten. Türk aile ve gelenek yapısını anlatıyor
Ben sevmiyorum ama en azindan aile dizisi annem izliyor
Çok güzel bir dizi eşi benzeri yok 😇 İzle buna yüzlerce kez değer
Boş boş saat doldurma dizileri ap'tal kutusuna bakmaya devam
Çok güzel izlenmez mi ya biraz geç keşfettim ama olsun.
böyle bir dizi mi var?
Cezaevinde izliyordum.
Evet güzel bir dizi..
Evet izlenmeli samimi temiz tam bir aile halk dizisi diğer klasik diziler sıkıyor bir yerden sonra
Evet değer güzel bir dizi
İzliyorum yeni bölüm ne zaman gelicek
Ben tv izlemiyorum:)
En sevdiğim dizi
Samimi ve sıcak bir dizi
Değer
Bıktım bu diziyi görmekten