Diziler & Filmler Kiminle film izlemelisin söyleyeyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor İlk defa eşleme sorusu sordum. Çıkın Çıkın gelin😀 Güncellemeler+1 yıl Ehh maşallah bir süru kişi yazmış, devamını yarin yapayim🤣🤣 Kiminle film izlemelisin söyleyeyim mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım.. 🙂🙃 1 3 Yorumla Need4Read +1 yıl Evet söyleyebilirsin, hazırım. 😃 Yorumla Soran +1 yıl @r_engarenkyollar Yorumla Need4Read +1 yıl Tamam, çok sağol. Ellerin dert görmesin.. Uğraştırdık seni biraz ama olsun. 🤣🤣 Yorumla
Steppingstone Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Olur da umarım aynı film şeysini seviyoruzdur. Zombili falan sevsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 27,1b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 🤪 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @unutmakyok2 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl İlk defa böyle bir soruya yorum yazıyorum.Peki buyurun o zaman ☺ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @felaketce Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kiminle film izleyeceğim belli, sen ne izleyeceğimizi söyle 😂 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Filmi kiminle izleyeceğimi ben seçerim. Siz güzellik yapacaksanız sinema biletlerini ayarlayın :) 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sessiz biri olsun film sırasında. Anlamadığı yeri sormayacak biri olsun sadece mısır patlatmaya iyi bilse de olur :)) 0 15 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Film izlerken ses çıkarırsa beni çağır sustururum görev icabı 😀 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra film izlerken kızın ağzını mı bantlayacaksın :)) Yorumla u lotus-patra +1 yıl Evet.Hatta açmasın diye ellerini de 😂 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra neye hazırlık bu ayin mi yapacağız 😂😂😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ayin böyle mi yapılıyor?Hiç ayine katılmadım bilgim yok.Sen çok katıldın galiba 🙄Benim benim amacım seni rahatsız etmemesi için elimden geleni yapmak ( görev icabı)😀 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra he her hafta bir ayin düzenleriz biz de zaten bağlandığım kadınların ayinden sonra kısmetleri açılır 😂😂😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Tövbe estağşın 😂😂Çok tehlikeli olduğunu seni ilk gördüğüm zaman söylemiştim hatırladın dimi 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben bu görüşüne atladığım için Kendini ifşa ettin eminim filmi izleyecek kimseyi bulamayacaksın 😂😂😂 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra film izlemek isteyenlerle işim yok ki bana bağlayacak kurban lazım tövbest 😂😂 elimi sallasam da 50 kişi gelmez o nedenle hiç riske giremem Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben bağlamana yardım ederim ip var ben de 😂😂Benim ellimi sallasam ellisi ya oradan buluruz bir kurban 😂😂Maksat ayin tamamlansın Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra hahaa sen bir salla da artık gelsin şu kurban daba ip seçeceğiz pardon film 😈😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Filmin konusu belli seçmeye gerek yok.🙄 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl @lotus-patra korku gerilim dolu bir film tabi ki Yorumla u lotus-patra +1 yıl Filmin adı; iki avanak bir canım ararken! Olsun 🙄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl S@lak Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl filmi izlerken zırt pırt yorum poınt kasıp diyalogları kaçırmama sebep olacak birisi olmasın lütfen. Öyle biri varsa sar bir tane. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Benimki belli.. Film söyleyebilirsin ama.. 😄 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Söyle bakalım. m 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @kimleraldi Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yolla gelsin. 😃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @kum Yorumla
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Çalıkuşu dışında istediğinizi söyliyebilirsiniz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl @kerevizsapii Yorumla essearaa +1 yıl Heeey ayıp oluyo ama 🙄 @siwar Yorumla Sıwar +1 yıl Tamam tamam sen de gel izle @essearaa:-/ Yorumla essearaa +1 yıl Gerek yok mümin kardeşim 😒 Yorumla Sıwar +1 yıl @kerevizsapii sen devam et... Ben izlemekten vazgeçtim Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Söyle dinliyorum ☺️ 2 1 Yorumla Soran +1 yıl @joeblack18 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 62% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 739 cevap paylaştı. Söyleyiniz 2 2 Yorumla Soran +1 yıl @bende Yorumla Soran +1 yıl @bendesorabilirmiyimm Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @minikbalkiz Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @dusunurbiri Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Söyle bakalım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl @flaneurx Yorumla bendesorabilirmiyimm +1 yıl O ne be göz var sadece Yorumla flaneurx +1 yıl Bende seni beğenmedim huhh 😏😏 Yorumla bendesorabilirmiyimm +1 yıl @flaneurx Mevzu beğenmek değil ki film izleyip dağılmak :D Sen o gözle benim yerimede izle Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @eglenmeyenedersinn Yorumla
Tubiqqq Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Acaba kim 🤔 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @oguzzz0 Yorumla
UNUTMAKYOK2 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @dorduncumurat4 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @mustiemre Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 490 cevap paylaştı. Yolla gelsin 😂😂😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl @need4read Yorumla Need4Read +1 yıl Hah şöyle yaa 😅😅😂 bu sefer oldu. Bak eli yüzü düzgün bir kullanıcı geldi. 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha 😅 Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl @baris_lonelyforever Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla OFFFFFFFG +1 yıl Eyw:d Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Gönder gelsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl @ayyildiz0110 Yorumla
Berkan70 Takip Et Xper 2 Yaş: 55 +1 yıl Filme konsantre olan, film izlerken alakasız konuşmayan biriyle.. 0 0 Yorumla
mesutedmosby Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Öyle biri yoh ya bir xper garibanlari kimse eslemiyor gel kanka beraber izleyek @Alfoo 0 5 Yorumla u Alfoo +1 yıl İzleyek ayıpsın kgjhg Yorumla mesutedmosby +1 yıl @Alfoo jshjsns xper olmuşum yeni fark ettim Yorumla mesutedmosby +1 yıl 2* Yorumla u Alfoo +1 yıl ooooo beyfendi neler yapıyonuz böyle aljsda Yorumla mesutedmosby +1 yıl @Alfoo yapıyoruz bir şeyler yakında reklamsız kullanırım burayı jdjjdjs Yorumla
gngjgj11 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Söyle hadi kimseye soylememişsin hani soruya çekmek için demiii kurnazzz 🤣🤣 0 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sende onu söyle bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @_queenn_ Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
EğlenmeyeNeDersinn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Olur söyle lütfen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @dynamiteee Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var biri. Ondan başkasıyla izlemem. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 45 , eic 60% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 461 cevap paylaştı. Ben tek izlemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olurlu 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk defaya özel bu yoğunluk sanırım😂 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Mehmedimin sloganını mı arakladın bakıyım :) 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Olur… 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 585 cevap paylaştı. Söyle bakalım? 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 536 cevap paylaştı. Hadi bakalm 🍁🌼 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Söyle bakalım.. 🙂🙃
Evet söyleyebilirsin, hazırım. 😃
@r_engarenkyollar
Tamam, çok sağol. Ellerin dert görmesin.. Uğraştırdık seni biraz ama olsun. 🤣🤣
Olur da umarım aynı film şeysini seviyoruzdur. Zombili falan sevsin
Söyleyebilirsin
@unutmakyok2
İlk defa böyle bir soruya yorum yazıyorum.
Peki buyurun o zaman ☺
@felaketce
Kiminle film izleyeceğim belli, sen ne izleyeceğimizi söyle 😂
Filmi kiminle izleyeceğimi ben seçerim. Siz güzellik yapacaksanız sinema biletlerini ayarlayın :)
Sessiz biri olsun film sırasında. Anlamadığı yeri sormayacak biri olsun sadece mısır patlatmaya iyi bilse de olur :))
Film izlerken ses çıkarırsa beni çağır sustururum görev icabı 😀
@lotus-patra film izlerken kızın ağzını mı bantlayacaksın :))
Evet.
Hatta açmasın diye ellerini de 😂
@lotus-patra neye hazırlık bu ayin mi yapacağız 😂😂😂
Ayin böyle mi yapılıyor?
Hiç ayine katılmadım bilgim yok.
Sen çok katıldın galiba 🙄
Benim benim amacım seni rahatsız etmemesi için elimden geleni yapmak ( görev icabı)😀
@lotus-patra he her hafta bir ayin düzenleriz biz de zaten bağlandığım kadınların ayinden sonra kısmetleri açılır 😂😂😂
Tövbe estağşın 😂😂
Çok tehlikeli olduğunu seni ilk gördüğüm zaman söylemiştim hatırladın dimi 😂
Ben bu görüşüne atladığım için
Kendini ifşa ettin eminim filmi izleyecek kimseyi bulamayacaksın 😂😂😂
@lotus-patra film izlemek isteyenlerle işim yok ki bana bağlayacak kurban lazım tövbest 😂😂 elimi sallasam da 50 kişi gelmez o nedenle hiç riske giremem
Ben bağlamana yardım ederim ip var ben de 😂😂
Benim ellimi sallasam ellisi ya oradan buluruz bir kurban 😂😂
Maksat ayin tamamlansın
@lotus-patra hahaa sen bir salla da artık gelsin şu kurban daba ip seçeceğiz pardon film 😈😂
Filmin konusu belli seçmeye gerek yok.🙄
@lotus-patra korku gerilim dolu bir film tabi ki
Filmin adı; iki avanak bir canım ararken! Olsun 🙄
S@lak
filmi izlerken zırt pırt yorum poınt kasıp diyalogları kaçırmama sebep olacak birisi olmasın lütfen. Öyle biri varsa sar bir tane.
Benimki belli..
Film söyleyebilirsin ama.. 😄
Söyle bakalım. m
@kimleraldi
Yolla gelsin. 😃
@kum
Çalıkuşu dışında istediğinizi söyliyebilirsiniz
@kerevizsapii
Heeey ayıp oluyo ama 🙄 @siwar
Tamam tamam sen de gel izle @essearaa:-/
Gerek yok mümin kardeşim 😒
@kerevizsapii sen devam et... Ben izlemekten vazgeçtim
Söyle dinliyorum ☺️
@joeblack18
Söyleyiniz
@bende
@bendesorabilirmiyimm
Söyle
@minikbalkiz
Olur
@dusunurbiri
Söyle bakalım
@flaneurx
O ne be göz var sadece
Bende seni beğenmedim huhh 😏😏
@flaneurx Mevzu beğenmek değil ki film izleyip dağılmak :D Sen o gözle benim yerimede izle
Olur söyle
@eglenmeyenedersinn
Acaba kim 🤔
@oguzzz0
Gönder
@mahall
Söyle bakalım
@dorduncumurat4
Söyle
@skrerd37
Olur söyle
@mustiemre
Yolla gelsin 😂😂😂
@need4read
Hah şöyle yaa 😅😅😂 bu sefer oldu. Bak eli yüzü düzgün bir kullanıcı geldi. 😃
Ahahaha 😅
Olur
@baris_lonelyforever
Teşekkürler :)
Eyw:d
Gönder gelsin
@ayyildiz0110
Filme konsantre olan, film izlerken alakasız konuşmayan biriyle..
Öyle biri yoh ya bir xper garibanlari kimse eslemiyor gel kanka beraber izleyek @Alfoo
İzleyek ayıpsın kgjhg
@Alfoo jshjsns xper olmuşum yeni fark ettim
2*
ooooo beyfendi neler yapıyonuz böyle aljsda
@Alfoo yapıyoruz bir şeyler yakında reklamsız kullanırım burayı jdjjdjs
Söyle hadi kimseye soylememişsin hani soruya çekmek için demiii kurnazzz 🤣🤣
Soyleyebilirsin
@siwar
Sende onu söyle bakalım
@_queenn_
Teşekkürler
Olur söyle lütfen
@dynamiteee
Var biri. Ondan başkasıyla izlemem.
Hadi baya merak ettim.
Söyle izleyelim beraber 😀
Buyrun hanfendi
Kimmiş o şanslı😀
Ben tek izlemeyi seviyorum
Benide söyle bakalım 😉😊
Söyle bakalım hanım apla
Olurlu
İlk defaya özel bu yoğunluk sanırım😂
Evettt lütfen söyleyin
Eşle ponçiğim 😅
Söyle bakalım.
Mehmedimin sloganını mı arakladın bakıyım :)
Söyleyebilirsin.
Evet , buyurun :D
Söyle
Olur…
En arkanı 3 sıra altında ortada olsun yerim
Olurrr
@tubiqqq
Ben kimseyle izleyemem çünkü kimsem yok
Söyle gelsin gizli olmak serbest mi 😀
Ne söyleyecek şimdi? Merak ettim valla 😅
Söyle bakem
Söyle bakalım?