Heyecanla gösterime girmesini beklediğiniz bir film veya dizi var mı?

Romanı okuduğumda "Bunun kesinlikle filmi yapılmalı ve başrol oyuncusunu rolün hakkını verebilecek biri olmalı diye " dedim ama daha üstünden 3 ay bile geçmeden filme çekilmeye başladığını öğrendim. Son zamanlarda çekilmesine ve yayınlanacak olmasına bir o kadar sevindiğim bir yapım yoktu.

Bu arada çok derine girmeden spoiler atmadan bahsedeyim... Roman, Freudyen bir bakış açısıyla baba oğul hesaplaşması içermektedir. Babayla sağlam atılamayan temeller oğulda bağlanma problemlerinin oluşmasına neden oluyor. Belki bu kadar beğenmemde benim de babamla yarım kalan hesaplaşmalarımın etkisi büyüktür. Kısacası demem o ki; roman bir harikaydı, kadrosuna bakılırsa film de öyle görünüyor. Umarım beklentilerimi karşılar.

Heee unutmadan filmin adını merak ediyorsunuz tabii :) Kemal Varol'un Aşıklar Bayramı kitabının sinemaya uyarlanmış filmi adı da aynı olacak , Netflix'te yayınlanacakmış. Başrol oyuncularıda her rolün üstesinden gelebileceğine inandığım Kıvanç Tatlıtuğ ile ''Baba candır '' dizisinden tanıdığımız Settar Tanrıöğen... Keyifle bekliyorum.

Sizinde heyecanla beklediğiniz bir yapım varsa yorum kısmına iliştirebilirsiniz.