Yani bakıyorum kadına şiddet, taciz, tecavüz sahnelerine ses çıkartmayan rtük Kemal Sunal filmlerine sansür uyguluyor. Bu size samimi geliyor mu?

Yani bakıyorum kadına şiddet, taciz, tecavüz sahnelerine ses çıkartmayan rtük Kemal Sunal filmlerine sansür uyguluyor. Bu size samimi geliyor mu?
Saçmalık ki hem de ne saçmalık. Sanki bir insan kötü bir alışkanlığı kazanacaksa bunu sadece bir sözle kazanıyor. Görsel olarak o kadar şiddet sahneleri yayınlansın, tecavüze uğrayan kadın dramından çıkar sağlansın, senin de dediğin gibi aldatmak meşrulaştırılsın bunlarda hiçbir problem yok ama Kemal Sunal "eşoğuleşşek" dediğinde biz bundan olmsuz etkilenelim🤦♀️
Kemal sunal in bazi filmlerinde ciddi subliminal. mesajlar var cirkin. mesajlar var... Bunu kemal sunal. kendisi de soyledi... Rahmetli bir reportajinda dedi ki...
Parasiz kaldigim bazi donemler oldu... İstemeden bazi filmleri. kabul ettim hatta hic istemiyor olmama ragmen dizi teklifi. bile kabul ettim...
Yani rahmetlide biliyordu bazi filmlerde oynamamasi gerektiğini ama oynadi..
Diger yandan rtuk engel olmasi gereken daha bircok seye engel olmuyor buna da katılıyorum...
Çünkü kemal Sunal'ın bütün filmleri aslında sisteme bir isyan niteliğin de dur. Devlette hükümette bunu gayet iyi bilir. Ayrıca öpüşme, cinsellik vs gibi filmleri izlesin halk ve ml gibi ortada gezsin diye öyle şeylere sansür koymaz. Ama sisteme eleştiri yapamazsın halkı uyandiramazzin.
Gerçi bizim halka değil film izletmek. Filmi soksan yine uyanmaz 😂
Hayır hiç samimi gelmiyor aksine çok saçma sapan bir iş.
Kadınları dayak manyağı yapıyorlar yerin dibine sokuyorlar bu asla özendirici bir şey değil ama argo kelimeler, alkol, sigara özendirici ve kötü bir hareket olduğu için yasak.
Bunlara hassasiyet gösteren bir kurumdan şiddete de aynı hassasiyeti göstermesini bekliyor insan ama nerde?
Cevap
42Cevap
Aşırı saçma, zaten ülkede her şey sansür ama yine de kötü olaylar yaşanıyor demek ki o işi siz sansürle beceremiyorsunuz. önce adaleti sağlamalısınız insanların ne izlediğine karışamazsınız.
Sonunda mantıklı düşünen bir vatandaş.
Öyle doğru ki , yerden göğe haklısınız.
Geçenlerde burada soru görmüştüm pembeli yayınlamıştı soruyu ‘ netflix ahlak bozuyor diziler kaldırılsın ‘ diye.
Bu zihniyetten daha ne beklenebilir ki.
İsteyen istediğini izler dedim yine eksi aldım.
Saygılı olmak bile yetmiyor KS de.
Yasaklar yüzünden bu toplum bu halde zaten.
Ahlak beyinde.
İzlenende , okunanda , giyilende değil.
Ülkemizde saçma olmayan ne var ki?
Alkolü sansürleyip tabancayı normalleştiriyorlar.
canım aptalı sansürleyip aile içi ilişkileri meşrulaştırıyorlar.
Bir toplumu yok etmek için yapılacak ne kadar hamle varsa hepsini kullanıyorlar i.
Bu sitede bile ne saçma sansürler var... Gerçekten a. talca
Kemal Sunal bu ülkede sansürlenmemesi gereken nadir insanlardan biri
Reep ivedik
Cem yılmaz
okan bayülgen
daha böyle niceleri... bilmem anlatabildim mi...
Kadına şiddeti, aldatmaları, kuma almayı, mafyacılığı bayıla bayıla izleyen, milleti uyutmak için de bunları yayınlyan bir yapı var. Kurtlar Vadisi der geçerim mesela...
Fazla şaşırmamak en tatlısı çünkü mantık yok yani. Ne beklenebilir ki?
Samimi Değil Tabiki de Büyük Haksızlık Kemal Sunal Genellikle Güldürücü İyi Roller Canlandırdı Öyle Tecavüz Şiddete Ait Yapımi Seçmedi Böyle Yapımlar da Bulunan Nuri Alço Coşkun Göğendi Bu 2 Oyuncu Genellikle Tacizci Rolleri İle Bilinir
Tamamen saçmalık. Üstelik artık herşeye sansür koyuyolar. Adamın elinde sigara var onu bile sansürlüyolar. Allah'tan sigara içmiyorum ama küçük çocuk olsam ve sigarayı bilmesem o sansürledikleri şeyi bilip bende denemek isterim. Bence kökten sansür kaldırılmalı.
Paralı bir siteden bütün filmlerini sansürsüz indirdim. Aldatma nedir niye ozendiriyorlar iyi bir şeymiş gibi. Benim dinimde de yasak bu. Sevmiyorsan ayrılırsın ben boşandım aldatmadım
Sansürlemek ne kelime 1 saatse yarım saate indiriliyo kesilerek. Ama kaslı erkekler waaaooww çılgın kızlarrr zenginler 2 iki buçuk saat. rütükürük sayesinde
RTÜK’ün başka işi yok zaten saçma sapan şeylere sansür ve ceza kesilmiyor,75 yapımı filmlere sansür uygulanıyor.
gelmiyo açıkçası, zaten türk dizilerinden bir sen anlat karadeniz vardı. psikolojim bozulmuştu bi ara o kadar şiddet vardı..
Cidden o dizi neydi öyle ya...
Evet ya 🙄
Kesinlikle çok saçma. Sansürlenecek bir sürü şey varken Kemal Sunal'ın filmlerini sansürlemek çok saçma.
Burası Türkiye o yüzden artık şaşırmıyorum hiçbir şeye. Rtük zamanında Aşkı memnu'lar oynarken eli aşağıda izliyordu..
Sıgara çicek.. İçkiye mozaik koyuyorlar. Ne bu rütük galiba eski düzeni yeni düzen bilmesin diye gizliyor😂
Zübük gibi kusursuz bir sanat örneğini yayınlamayı yasakladılar bu ülkede.
Daha da bir şeyine rtük'ün şaşırmıyorum
Şu soruda 7 pembeliden engel yemişim.. İlk kez bu kadar yüksek bir rakam görüyorum bir soruda :))
Ben ülkedeki sansür uygualamsını anlamadım adamın elinde silah dan dan ates edip adam olduruyor ama sigaraya sansür var
Nereden baksam tutarsızca nereden baksam ahmakça.🙄 samimiyetsiz insanlara diyecek bir şey bulamıyorum ne yazık ki.
😭😭😭😭 içimi açan ne varsa içimden gidiyor bu ne saygısızlık ya ustaların ustasına
Meyve veren ağacı taşlarlar diye çok güzel bir atasözümüz mevcut. Duruma cuk oturdu sanki.
Offf soruya gel!!! Kapak sesi taaaa burdan duyuldu 😬🤓
Hıh soru gibi soru işte, bravo.👏👏👏
Çok haklısın.
Rtuk kadar gereksiz, sacma bir kurum yok sanirim
Kemal Sunal'ın olduğu filmelere sansür koyulması bile saygısızlik bence
Yaa çok iyiler küfüre sansür koyuyolar öpüşmek serbest ne perhis ne lahana turşusu derler adama
Şu liseli dizileri tamamen sansür olurdu o zaman. Her türlü saçmalık ve kötü örnek var.
Kemal. sunal filmleri daha masum kalıyor. Katılıyorum
RTÜK uzun zamandır kendinde değil. tepki vermediğin sürece ses Yok tık yok.
ikisindede sansür olmamalı televizyon genel olarak özgür platformları içermeli
Evet çok anlamsız kemal sunalın her filmi kalem kalem gerçektir ve halkı içtenlikle yansıtmaktadır.
kemal sunal filmlerini bile sansürlüyorlar mı cidden 😂😂😂
Saçmalık ötesi bir durum ve bizler kemal Sunal filmleriyle büyümüş bir nesiliz çok üzücü gerçekten
Kemal Sunal filmleri de müstehcen diğer saydığın şeylerde
Akılları kıt valla.
Kemal Sunal filmleri bunların yanında melake kalıyor.
Esoglu eşek lafına özellikle de😅 komik sadece, silahla takır takır adam öldürmek serbest onda sorun yok ama sigara içmek buzlanıyor. Son 20 yılda hangi şey daha çok etkilemiştir gençleri acaba?
Kesinlike çok saçma ve uygunsuz sansürlenmeli.
Bu şey gibi bireysel günahları dile getirip toplumsal günahları meşrulaştırmak gibi.
Saçmalık işte kadını dövüyor tecavüz ediyor bir şey yok ama lan kelimesine bile sansür
Geçenlerde birileri Kemal sunalı neredeyse Ahmet Kaya ile bir tutup vatan haini ilan ediyorlardı
En güzel soru bu soru samimi geliyor diyenler bir karakterini gözden geçirsin RTÜK’te bunu duymalı çok saçma geliyor insanlık teknolojiden geçiyor televizyondan geçiyor eski ustaları sansürle gösterip sevdirmiyorlar
güldürü şovlarında sabahtan akşama kadar bel altıı sallıyorlar
bu adamın nesi size batıyor
Adalet sadece duvarda yazıdan baska bir şey değil Türkiyede
ulkede kotulugun bazi standartlari var gibi. iyilik ve kotuluk biribine girmis durumda
Güzel olan her şeye karşılar
Aynı fikirdeyim
Samimi değil. Asıl en güzel yeri orası.
Ortadoğuya hoş geldiniz
Rtükün birine yananma çabaları
hiçbiri sansür yemesin
kemal sunalın filmine bile sansür mü uygulanır
Tvde ne saçma değil ki🙄
iki yüzlülük bu
bu ülke de ne mantıklı ki :D
Kültürel dejenerasyon için bu
Tabiki gelmiyor komedi..