Merhabalar Herkese🎥🍿

Genelde az çok izlediğim film ve dizilerin sonunu tahmin edebiliyorum ama yine de beni gerçekten şoke eden yapımlar olmuştu.
Merhabalar Herkese🎥🍿

Genelde az çok izlediğim film ve dizilerin sonunu tahmin edebiliyorum ama yine de beni gerçekten şoke eden yapımlar olmuştu.
Teksas Katliamı izledim, iyi güzel film tam bitti mutlu son derken; o anı hiç beklemiyordum. Anlatmak isterdim ama izlemeyene spoiler olmasın. 😄
Ay evett cidden
Bi de yeni versiyonu çıkmış onu da merak ediyorum ama henüz izlemedim
@вуηαяcσѕ Countdown ve Ölüm Defteri filmleri de aynı şekilde ama onlar biraz daha yeni nesil ajdjwjs diğerleri kadar etkilemiyor
Hee eskisinden bahsettim ben o da öyleydi
Şöyle bir bakayım yok o kadarda vaybe diyeceğim olmadı. Ama Warcraft Filmi kadar kaliteli ve sürükleyici bir yapım şimdiye kadar olmadı devamı gelecekti gelmedi. Gündüz sahnelerinde efekt çekme cesaretini gösterebilen nadir yapımlardan birisi. Bilim kurgu ve fantastikte genelde efektleri saklamak için film çoğu zaman gece geçer ya da sürekli karanlık sahneler vardır
Altıncı His, Zindan Adası ve Esaretin Bedeli filmleri olaylar ve finalleri itibariyle beni oldukça şaşırtan filmler arasında ilk üç sırada..
oldu tatlım baba oğul veya anne kız aynı kişi oynaması baba cüneyt arkın oğul cüneyt arkın anne fatma girik kızı fatma girik anne filiz akın kızı filiz akın anne türkan şoray kızı türkan şoray anne hülya koçyiğit kızı hülya koçyiğit baba ediz hun oğul ediz hun gibi
Cevap
13Cevap
Inception ve zindan adası
Tenet oldu 3. kez izleyişimle beraber oturdu bazı şeyler inanılmaz iyiydi. Tenet zaten zaman algısıyla alakalı , efsane ötesi bir yapıt.
Görünmeyen Misafir ve Ceset filmi
Kesinlikle
senin yazdığını gördüm hemen izledin görünmeyen misafiri harbi aklım gitti filme o neydi öyle ya.
@erkansardagi Harika filmdi gerçekten
bu ispanyollar gerçekten işi biliyor.
Game of son bölümleri aşırı güzeldi (final sahnesi hariç)
John Wick serisi efsane zaten.
Beyaz Kentin Sessizliği
Koku:Bir Katilin Hikayesi
la casa de papel-prison break-inception-zindan adası.
İsmini hatırlamıyorum maalesef
La casa de papel final bölümü çok iyiydi.
Bence de
Others (onlar) En beğendiğim en güzel yabancı filmdi🖤🍿🎬📽️
Prestij ve Zindan Adası
Piyanist filmi
Körlük kitabı
Çok oldu mesela telefon filmi
Black Mirrorun bazı bölümleri sayılmaz mı?
evett ters köşe yapan filmler oluyor arada
James Bond serisi 🔥
7. Koğuştaki Mucize
Zindan adası
Oldu 6. his
Sanırım olmadı
Kimlik diye bir film var gizemli
Prispn break
Stranger things
seks education
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?