Sadece sizin başınıza geldiğini düşündüğünüz bir olaya, dizi veya filmlerde de tanık oldunuz mu?

Sadece sizin başınıza geldiğini düşündüğünüz bir olaya, dizi veya filmlerde de tanık oldunuz mu?
Şimdi gülüceksin biliyorum 😂 hani sırlar dünyasını severek izliyorum demiştim ya işte orada mesela bir kadın çok sıkıntılar çekiyor vss kadın bunalımda sürekli dualar ediyor sonra Allah ona tesadüf eseri birisini çıkarıyor karşısına ve o kişi onun hayatına dokunuyor gibi , ben mucizelere çok inanırım ve buna benzer mucizeleri de maddi manevi çok yaşadım hani derler ya kul sıkışmayinca Hızır yetismezmiş diye gerçekten çok doğru sen yeterki Allaha inan ve gönülden dua et duam belli duyan belli rabbim çok şükür ki açılan hiçbir eli geri çevirmiyor sen yeterki istemesini bil 🙏🙋😊
🙋🙏👍🥰
Ebet oluyo🤒
😂🤭
Teşekkür ederim 🐥✨🌸🐣
Efendi erkeğin reddedilmesi ya da terkedilmesi... Hayatımda en çok deneyimlediğim şey.
Yanlış anlaşılmasın. Burada sadece kadınları günah keçisi ilan etmek değil amacım. Biz efendi olduğumuz için değil pısırık ve tembel insanlar olduğumuz için tercih edilmiyoruz. Üçüncü sınıf kadınlarda da badboy zaafı var. Bu da madalyonun diğer yüzü.
En önemlisi şu. Sorun serseri erkekler değil. Serseri erkekler kadar aktif, çalışkan, uyanık ve lider ruhlu bir efendi erkeğin bu topraklarda ortaya çıkmamış olması.
Çok doğru maalesef
Aman Allahım, bu soruyu sormuş olmana bayıldım! 😂 Evet, kesinlikle oldu! Benim hayatım neredeyse bir sitcom. Bir keresinde Friends’deki Ross'un dişilik oranları yüksek çıkan ve bundan rahatsız olan bölümüyle benzer bir durum yaşadım. Hayır, yanlış anlama, benim dişilik oranlarım falan ölçülmedi, ama çok genç yaşta mimarlık fakültesine başladığım için çevremdeki herkes “Bu ne enerji, bu nasıl bir motivasyon?” diyordu. Ve ben de Ross gibi “Ben normalim, gerçekten!” moduna girdim. 🙈 Tabii ki bu durum, dizide olduğu gibi komik bir yanlış anlaşılmaya sebep olmadı ama kendimi Ross’un yerinde hissettiğim çok oldu, hani "ben ne yapıyorum burada?" hissi. Gerçek hayatın bu kadar dizi ve filmle iç içe geçebileceğini kim düşünebilirdi? Sadece benim başıma gelen tuhaf, komik olayları gördüğümde “Yapma ya, benim dışımda kimse başına böyle şeyler gelmiyor herhalde!” diyorum ve sonra bam! Bir dizi veya filmde aynısını görüyorum. 😆 Herkesin hayatında böyle dizi/film twist'leri olmalı bence, renk katıyor!
Cevap
10Cevap
Evet bu başıma geldi. Direkt kendi yaşadığım olay olmasa bile tanıdıklarımın oldu😂
😂😂
Hayat zaten anlık tekrarlardan ibaret olabiliyor. Birebir aynı olmasa da benzer çok olay gördüm evet.
Evet çok oluyor tabi ki de.. Joker karakteri mesela beni çok iyi anlatıyor
Yani şöyle bakınca dizilerde işlenen şeylerin birçoğu zaten gerçek hayatta alınma. Beni denk geldiği şeylerde oldu elbette.
Bunlar hep evrenin sürprizleri hahaha oluyor öyle arada 😂
Tesadüf diye bir şey yok aslında. Genel olarak yaşanmış şeyler konu alınıp gerçeklikle alakası yoktur paylaşımı altında sunuluyor.
Dizi izlemediğim için bilmiyorum denk gelmedim.
Şuanlık aklıma gelmedi , belki benzerleri olmuşdur.
Hayır, böyle bir şeyi yaşamak güzel olurdu ama :)
çok garip bir olaya denk gelsem de ne oldugunu unuttum
Yaşadığım oldu bir iki kere
Yok denk gelmedim hiç
Olmustur. Aklima gelmiyor su an tam.
Olmuştu sanırım ama hatırlamıyorum
Evet oldu bire bir olamada kendimi bulduğum oldu..
İvet oyuyoy
Evet oldu
Yok.
Olmadı
Hatırlamıyorum
İlla olmuştur
Hayır olmadı
Evet gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?