Arkadaşlar dizi/film izleyebileceğim kullanışlı ve ücretsiz olan bir site veya uygulama var mı? Yabancı dizileri şimdilik dublaj izlemeyi düşünüyorum dublajı da kaliteli olsun istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Alakasız görüşte bulunmayın şikayet edeceğim
En iyi ücretsiz, yabancı diziler için en iyi dublajı yapan dizi/film siteleri ve uygulamaları hangileri?
Dublaj öyle sitede filan yapılır mı? Ciddi ve emek isteyen bir iş bu. Filmlerin, dizilerin Türkiye yayın haklarını yapan şirketler yapıyor bunu. Altyazı ile karıştırmıyorsundur herhalde. :D
Yahu dublaj bir kere yapılır, o da dediğim şekilde. Siteler de lisanslı ya da kaçak olarak sitelerine yüklerler. Sen kaliteli film sitesi sormuyorsun ki kaliteli dublaj yapan site diyorsun. Ne sorduğunu bil de yaz.
Ben ne sorduğumu biliyorum sen algılayamıyorsun. Bir filmin dizinin kaç sitede farklı farklı dublaj yapılmış halleri var. Ben dublajı en kaliteli şekilde yapılmış dizilerin olduğu site veya uygulamaları soruyorum. Algılayabildin mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
4kfilmizle sitesi benimde çok tercih ettiğim bir sitedir. Mutlaka tavsiye ederim.
Teşekkür ederimmm
Dublaj yapan mı?
Evet
Dublaj öyle sitede filan yapılır mı? Ciddi ve emek isteyen bir iş bu. Filmlerin, dizilerin Türkiye yayın haklarını yapan şirketler yapıyor bunu. Altyazı ile karıştırmıyorsundur herhalde. :D
Ya filmi en kaliteli şekilde dublaj yapılmış biçimde izlemek istiyorum sanki anlamıyormuş gibi detaya girmeyin 🤦♀️🤦♀️
Yahu dublaj bir kere yapılır, o da dediğim şekilde. Siteler de lisanslı ya da kaçak olarak sitelerine yüklerler. Sen kaliteli film sitesi sormuyorsun ki kaliteli dublaj yapan site diyorsun. Ne sorduğunu bil de yaz.
Saçma sapan soru soruyor gelmiş şikayet edeceğim diyor bir de. Ne sorduysan ona cevap veriyoruz. Çok komiksin. 🤣🤣
Ben ne sorduğumu biliyorum sen algılayamıyorsun. Bir filmin dizinin kaç sitede farklı farklı dublaj yapılmış halleri var. Ben dublajı en kaliteli şekilde yapılmış dizilerin olduğu site veya uygulamaları soruyorum. Algılayabildin mi?
Senin algılamanda problem var beyin özürlü arkadaş. Karşındakini komik bulman da buna kanıt. Soruyu algılayamadın hala
filmcehennemin
Sonunda birisi doğru düzgün bir yorum yazdı. Teşekkür ederim ❤
üstünede leblebi
Offff insan gibi cevap verecekseniz verin saçma sapan yorum yapmayın
Doeda
Beynini annenin karnında unutmuşsun
Olum siz şakayada gelmiyonuz he şaka lan şaka gül diye 😅