Ben kesinlikle Elf olmak isterdim harikalar, çok asiller <3
Cüce
Hobbit
Elf
İnsan
Ork
Büyücü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kesinlikle Elf olmak isterdim harikalar, çok asiller <3
Quantum ve gerçek enerji üzerine çalışmalarım, araştırmalarım olduğu için bana en yakın görünen elf. Artı parantez; büyücü çok cazip görünebilir ama gerçekte büyü "son" çaredir ve gerçekten "haklı" olmanız gerekir. %99'u sizi karanlığa sürükler. Büyü yapmaktansa onu temizlemek bu yüzden çok daha iyidir. Büyüle büyü temizlenemez, sadece "saf" enerji tam anlamıyla başarabilir.
Bu arada bu konulara hala inanmayanlara; çok ileri bildiğiniz bir çok batılı ülkelerde bu konularla ilgili bilim dalları var ve haber alma örgütlerinin sadece bilgi alma amacıyla değil, ülkeler üzerinde baskı kurma ve ilerlemenizi engelleme adına, büyü ve paranormal ile ilgili aktif çalışan birimleri var...
abim naptın :D bu gidişle elf olursun sen
"Valla" istemeden oldu 😇 Uzunca bir süre önce, başka ülkedeki bir arkadaşımla konuşurken baş ağrısının geçtiğini söyledi ve benzerleri hatta iyileşenler olmaya başlayınca araştırmaya başladım. Ciddi bağlantılar da kurunca işler çok değişti ve adım adım derken, şimdilik geldiğim nokta bu 🙃
Burada biraz meta yaparak elf demek istiyorum. Elfler öyle kolay kolay ölmedikleri için orta dünyanın pek çok çağına ve olayına şahit olabilmek adına elf olmak isterdim. Ancak elf ömürlü bir cüce olma fırsatım olursa, kesinlikle cüce olurdum...
Cevap
18Cevap
Elf olmak isterdim
Maia olmak isterdim yani İstari. Büyücü denillince Orta Dünya için pek uygun olmuyor. Maia olmazsa da Elf olmak isterdim. Elrond gibi eski çağlardan beri var olan bir elf.
Sen de asil olmak isteyenlerdensin
Bu evrendeki her ırk çok güzel en çok hobbitler hitap ediyor rahatlık ve yeme içme bakımından elf olsam sıkılırdim adamlar et yemiyor o yüzden hepsinin karışımı cüce olsun bari hem sürekli et yiyor hemde insanlardan uzun yaşıyorlar
hahah Elf olsam sıkılırdım demen düşündürücü.. ben de sıkılır mıydım acaba diye düşündüm. Cüce olmak istediğine emin misin kadınları bile sakallı :D
Elf olmak isterdim iyileştirme güçleri falan aşırı hoşuma gidiyor
bence de çok asiller
Kesinlikle
İyi bir soru büyücü olmak iyi oludu ama genc büyüçü😂
bence de öyle yaşlı olmak hoş değil :D
Saruman Reisin askerleriyiz Uruk Hai. Sanayi Devrimini biz başlattık
daralırım ben orada be. her yer orman dağ tepe.
büyücü olmak isterdim. büyü yapmak eğlenceli olabilir.
Elf...
bence de çok asil ve elegantlar
Aynen öyle katılıyorum sana
elf.
en asil olann
Elf 'ler
bence deee
ork.
ilginç bi seçim lskajdkjass
Elf olurdum tabiki ama savaşa gitmezdim kesinlikle
aa olmaz savaş elfin düğünüdür :D
Elf olurdum sonra kulakları törpületirim