Diziler & Filmler Ulaş Tuna Astepe ve Hazar Ergüçlü, Yeni İstanbul dizisinin başrolü oldular. Çifti nasıl buldunuz? Yabababadu Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Yeni İstanbulYeni sezonda ekrana gelecek olan Yeni İstanbul dizisinin başrollerini nasıl buldunuz? Ulaş Tuna Astepe ve Hazar Ergüçlü, Yeni İstanbul dizisinin başrolü oldular. Çifti nasıl buldunuz? Cevapla Dizi Soruları Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Başarılı olurlar 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İkiside çok sevdiğim başarılı oyuncular bu dizide nasıl yansıtıcaklar karakterleri bilmiyorum ama uyumlu çift olmuş diyemem maalesef 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yeni İstanbul , ah İstanbul, İstanbul İstanbul olali😄O kadar yakismiyorlar ki, son zamanlarda hicbir çift yakışmıyor dizilerde🤦 0 0 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl hazar ergüçlü saçma bir tercih olmuş. oyunculuğu bk 1 0 Yorumla
Papatyamm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Bu adama aşık olabilirim galerim full ulaş her role yakışıyo 😍 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl İkisini de ayrı ayrı severim ama birlikte bilemiyorum 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen anlat karadeniz dizisi gibi tutmaz bence ama uyumlular 0 0 Yorumla
cadiikizz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl İrem Helvacıoğu, Ulaş Tuna Astepe'nin yanına tercihim 0 0 Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu saçma dizi isimleri ve klişe boktan seneryolari ile anca 3-5 reytingsiz dizi sunarlar 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sonunda şu kızın yanında yaşıtı bir erkek görebilcez.. 0 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yakışmamış maalesef. Başroller uyumsuzsa izleyemiyorum dizileri 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Diziyi izlemedim çift de yakışmamış bence 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl baş karakter olmaları değil de, habire mantar gibi yeni dizi çıkması sıkıntı 0 0 Yorumla
MelissaCvezicka Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İrem Helvacıoğlu olsaydı dizi patlardı 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 375 cevap paylaştı. Yeni aşk iddiaları başlamadı mı henüz 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu kadın her rolü kabul ediyor maşallah 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Çok iyi çift olmuşlar. Hazar çok çekici bir kadın 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisini de hiç beğenmem. Tutmaz dizileri 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Olmamışlar pek Bahar Şahin de olabilirdi 0 0 Yorumla
Busrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bu kadını bir türlü beğenmiyorum nedense 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Umarım arada uyum olur ama ben pek uyum görmedim. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 587 cevap paylaştı. Olmamış 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyumlu 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 332 cevap paylaştı. Sevmiyorum bu kadıni 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 682 cevap paylaştı. İyi çift 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Başarılı olurlar
İkiside çok sevdiğim başarılı oyuncular bu dizide nasıl yansıtıcaklar karakterleri bilmiyorum ama uyumlu çift olmuş diyemem maalesef
Yeni İstanbul , ah İstanbul, İstanbul İstanbul olali😄
O kadar yakismiyorlar ki, son zamanlarda hicbir çift yakışmıyor dizilerde🤦
hazar ergüçlü saçma bir tercih olmuş. oyunculuğu bk
Bu adama aşık olabilirim galerim full ulaş her role yakışıyo 😍
İkisini de ayrı ayrı severim ama birlikte bilemiyorum
Sen anlat karadeniz dizisi gibi tutmaz bence ama uyumlular
İrem Helvacıoğu, Ulaş Tuna Astepe'nin yanına tercihim
Bu saçma dizi isimleri ve klişe boktan seneryolari ile anca 3-5 reytingsiz dizi sunarlar
Sonunda şu kızın yanında yaşıtı bir erkek görebilcez..
Yakışmamış maalesef. Başroller uyumsuzsa izleyemiyorum dizileri
Diziyi izlemedim çift de yakışmamış bence 🙄
baş karakter olmaları değil de, habire mantar gibi yeni dizi çıkması sıkıntı
İrem Helvacıoğlu olsaydı dizi patlardı
Hala dizi izleyen mi var?🙄
ulaşı görmeyeli çok olmuştu
Yeni aşk iddiaları başlamadı mı henüz
Bu kadını hiç sevmiyorum
Hazar ergüçlü kalp ben
Bu kadın her rolü kabul ediyor maşallah
Nefesle daha uyumluydu sanki
Çok uyumlu görünüyorlar
şu çocuk Hint fakirlerine benziyo
Çok iyi çift olmuşlar. Hazar çok çekici bir kadın
İkisini de hiç beğenmem. Tutmaz dizileri
Olmamışlar pek Bahar Şahin de olabilirdi
Hazar değilde sevda erginci olmalıydı
Bu kadını bir türlü beğenmiyorum nedense
Umarım arada uyum olur ama ben pek uyum görmedim.
bana oyunculuk lazım tiple ilgilenmem
Ehhhh işte Hazar kimseye yakışmıyor
tanımıyorum, bilmiyorum, dizi de izlemem
Hade hayırlısı
Bence Güzeller
Yakışmamışlar
Olmamış
Müq❤️
çok yakışmışlar.
Hazar Ergüçlü oynamasın.
Uyumlu bence güzle olurlar
iyi bulmadım