Diziler & Filmler Uzun zamandır Türk dizisi izlemiyorum. Ne izleyeyim sizce? dorage Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzleme falan demeyin, yerli dizi özledim bakcam azcık 😅 Hangi dizileri önerirsiniz? TV ya da internet farketmez. Uzun zamandır Türk dizisi izlemiyorum. Ne izleyeyim sizce? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. kaval yelleri izleyebilirsin 1 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Leyla ile Mecnun ile başlayabilirsin alışma konusunda güzel bir giriş olur bence... 1 6 Yorumla dorage +1 yıl Onu izledim :) Yorumla DeathXIII +1 yıl Saygı, Behzat Ç... Türk dizisi olarak izlediğim yapımlar bunlar. Bazen denemek için açıp bir kaç dk sonra dayanamayıp kapatıyorum ben... Yorumla dorage +1 yıl Vallahi ben de ya. Eskiden bir diziye kitlenirdik, tüm hafta boyunca o günü beklerdik falan en son 10 yil önce böyleydim, Tv başinda ilgiyle yerli dizi izlemeyi özledim ama hep vasat. Önerrilerin için teşekkürler, bakıcam Yorumla DeathXIII +1 yıl Rica ederim kayda değer birşeyler kesfedersen benimle paylaşır mısın? Bende denerim Yorumla dorage +1 yıl Tabiki, hoşuma giden olursa ileticem mutlaka Yorumla DeathXIII +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
nuuuuur4 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Gönül dağı ve gelsin hayat bildiği gibi ama gönül dağı dizisine aşık olabilirsin ♥️ 1 1 Yorumla dorage +1 yıl Bakıcam teşekkürler ♥️🍬 Yorumla
Selin3936 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı. Şahsiyet ve Fi ikisi de çok güzel 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir Başkadır 1 0 Yorumla
sametxx5206 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Duy beni , tozluyaka 1 1 Yorumla dorage +1 yıl Duy beniye az baktim çok amatörce ergen işi. Tozluyakayı bilmiyorum arastircam sağol 🍬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kaval yelleri izleyebilirsin
Leyla ile Mecnun ile başlayabilirsin alışma konusunda güzel bir giriş olur bence...
Onu izledim :)
Saygı, Behzat Ç... Türk dizisi olarak izlediğim yapımlar bunlar. Bazen denemek için açıp bir kaç dk sonra dayanamayıp kapatıyorum ben...
Vallahi ben de ya. Eskiden bir diziye kitlenirdik, tüm hafta boyunca o günü beklerdik falan en son 10 yil önce böyleydim, Tv başinda ilgiyle yerli dizi izlemeyi özledim ama hep vasat. Önerrilerin için teşekkürler, bakıcam
Rica ederim kayda değer birşeyler kesfedersen benimle paylaşır mısın? Bende denerim
Tabiki, hoşuma giden olursa ileticem mutlaka
Teşekkür ederim
Gönül dağı ve gelsin hayat bildiği gibi ama gönül dağı dizisine aşık olabilirsin ♥️
Bakıcam teşekkürler ♥️🍬
Şahsiyet ve Fi ikisi de çok güzel
Yazın güzel dizi olmuyor.
Duy beni diye bi dizi var onu izle
Bir Başkadır
Duy beni , tozluyaka
Duy beniye az baktim çok amatörce ergen işi. Tozluyakayı bilmiyorum arastircam sağol 🍬
behzat ç
yabancı damat
Ezel