Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni.. beni.. beni beni Bihter’ini…

Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun? Beni.. beni.. beni beni Bihter’ini…
ben böyle dizilerin sadece romantik sahnelerini izliyorum. genelde kolaj oluyor işte 4-5 saat... eşim çok saçma buluyor benim bu tavrımı. yahu neden saçma olsun? ıvır zıvır ile geçiriyorlar bölümleri... toplasan 15-20 dakikayı geçmez esas kız ile oğlanın meselesi... :)))) benim gibi bir sürü arkadaşım varmış, onların da eşleri saçma diyip gülüyormuş... ne anlıyorsun böyle dizi mi izlenir diyorlar erkekler... :))) yalnız değilim biliyorum.
Aşk-ı memnu bir bataklık seni içine çektimi bırakması zor oluyor beni beni bihter'ini diyene kadar kurtuluş yok... kesinlikle bu diziyi tekrar tekrar izliyorum bazen de kızıyorum kendime tüm replikleri bildiğin halde ne diye izliyorsun diye.
dizi izlemeyi sevmiyorum ilk izlediğim de her 10 dk öpüşüyorlar yav neymis birde yatak sevmeleri var izlemek için neler yim vermezdim yapımcı bu tür film yaparken hep karsı kıta bakıyor sanırım orada ne varsa aynısı yapıyor cidden
ama su an kurturdum artık trtçocuk ve cartoon izliyorum bence saçma saban dizi daha güzel tavsiye ederim çünkü baya sarıyor
Her sağlıklı Türk genci ortalama 2 yılda bir kez Aşk-ı Memnu girdabında bulur kendisini. Bu dizinin yılın muhtelif dönemlerinde yaklaşık 3-4 kez yeniden ve yeniden yayınlandığını düşünürsek bu gayet de doğal bir ortalamadır.
Cevap
27Cevap
Ayy ben de Aşk-ı Memnu batağındayım. Geçen gün son 3 4 bölümü art arda izledim de psikolojim bozuldu. Yine değiştiremedik sonunu...
Aynenn😁
hayır tekrar düşmedim bir diziye
The Witcher ikinci kez izlemiştim
Şu diziyi annem zibilyon kere izlerdi işin tuhafı bıkmazdı da 😃 dün denk geldim tvde hiç oralı bile olmadım
Sonbahar, kış mevsimlerinde mutfakta takılırken tekrardan izlediğim filmler, programlar, diziler oluyor. Genelde beğendiğim bölümleri olur. Aşkı memnu da bir klasik, efsane ünvanını hakediyor valla 😄
Küçük Hanımefendi diye bir dizi oynamıştı TRT 1'de. Onu vaktinde doğru düzgün izleyemedim. Kaç kez izlemeye çalıştım? Yine bir yerden sonra bıraktım. Şimdi son birkaç bölümü kaldı. İzliyorum istikrarlı bir şekilde.
Oo 2😏
Bu sıralar benim yok da validenin var, yüksek sosyeteye bakıyor 😄
Şimdiden ortak yönleri var 😄
Ne diziydi yaa 😍 bunun gibi dizi zor gelir.. Yani bazı eski dizilerin bölümlerine göz atiorum denk gelirse ama tekrar izlemem kaptırmam kendimi 😂
Annem ilk çıktığından beri her yıl izler bittikçe izler 2020 yılında da pandemide evde çok izledim. Artık epey sıktı. Yapımcıları bu kadar izlememiştir ya
Bu sahnede ağlamıştım 😂😂
Bazı yapımcılar dizi yapmaz, devrim yapar. Aşk-ı Memnu da bunun en sağlam örneklerinden biri..
Bende muhteşem yüzyıla çok fena sarmıştım onun haricinde de türk tv tarihinde düştüğüm dizi yoktur
Aski memnu, oyle bir gecer zaman ki, yaprak dokumu.. hepsi bir efsaneydi kanal D sagolsun senede 5 kere izliyoruz
Bugün öyle bir geçer zaman ki bölümleri izledim soner nasıl bir itmiş gıcık oldum erkek milleti işte
Var tabiki avrupa yakasi ve aski memnu 😻 Millet yuzerken ben aski memnu izledim 😅
Dizi değil de bir filmin serisine taktım sabahtan beri onu izliyorum msjlara bakmadan😅😃
türk dizilerini pek izlemiyorum yabancı olarak peaky blinders falan
Iykkk hiç sevmem kusmuk gibi geliyo o dizi banağğ🥴
Şimdiye kadar Türk yapımı bir tane dizi bile bitirmedim
Öyle oturup izlemem ama arada efso sahneleri açar izlerim
Öğğğkkk ölsem izlediğim diziyi tekrar izlemem (Got hariç)
Ben tadında bırakıyorum ama bazen tv’de denk gelirsem izliyorum
Her sene Dudaktan Kalbe izlerim ve kitabını okurum.
Yok her sene Ezel, Kabadayı, Eşkıya izlerdim bu sene yendim onu.
Peaky yeniden izlemek istiyorum ama dizileri tekrar hiç izlemedim 😁
Aski memnuyu dünya seyretti,😀oyuncularda efsane
Ben de Aşk-ı Memnu. Bu sıralar sık sık açıp izliyorum
Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Sana Bir Sır Vereceğim bunlara aşığım teşekkürler. 😃

ben dusmedim😄
Evet baktım kurtulamıyorum en sonunda finali izleyip bıraktım
Şu aptal diziden ne anlaşılıyor acaba tekrar tekrar izlenecek kadar
Her yıl Avrupa yakası, bir kadın bir erkek ve HIMYM bitiririm.
Barney karakterine dayanabiliyorsun yani. midesizsin muhtemelen
Barney karakterine aşığım desem suit up jsjdjdjsjdj
Kanal D'de görüyorum da izlemiyorum hemen geçiyorum hiç sevmem
Var var😃
Doktorlar son 1 haftadir surekli onu izliyorum
Ben bıraktım mı tam bırakırım. Bilgisayarımda yıllardır duran müziklerin alayını 2 saniyede silmiş biriyimdir.
Bir ben oturup adam akıllı şu aşk ı memnu dizisini izlemedim galiba 😂😂ama şu an senden daha güzel i takip ediyorum heycanla çok güzel
Doktorlar dizisi benim için oyle 😅 bırakamıyorum her izlediğimde aynı derecede seviyorum
Yazın vazgeçilmezimiz oldu artık saat 4 olunca tv başına
Ezel ve unutulmaz diye bi dizi var o ikisini izleyin gelmiş gecmis en iyi diziler bence
Aşkı memnu, yaprak dökümü bir ara, yalan dünya, şu an öyle bir geçer zaman ki
Adını Feriha Koydum
Bir de bayıl istersen Feriha
Aynı senin gibi bende izliyorum ama her sene kafa yapim değiştiği için daha farklı tat alıyorum izlerken
Bende ama çalışıyorum izin günlerinde izliyorum
Dizi kendine çekiyor ama ben sıyrılıyorum hemen…
Ahh bende düştüm aşkı memnu ya😂
Film var, Harry Potter.
çalışmıyor olsam kesin izlerdim
düştüğüm diziler yok..
Leyla mecnun
Masumlar apartmanı
Ben düşmedim artık pek sarmıyor
Avrupa yakası Galip derviş
Bu diziyi oldum olsasi hiç sevmedim
Türk dizisi izlemiyorum
Ömre bedel
Muhteşem yüzyıl