İkisi de Selim. İkisi de eşinden hak ettiği değeri göremiyor. Mesela Zeytin Ağacı'ndaki Selim karakterinin Ada diye bir eşi var. Kadın eşine asla ilgi göstermiyor ve hala eski manitine aşık.. selimin yerinde olsam kafayı yerdim

İkisi de Selim. İkisi de eşinden hak ettiği değeri göremiyor. Mesela Zeytin Ağacı'ndaki Selim karakterinin Ada diye bir eşi var. Kadın eşine asla ilgi göstermiyor ve hala eski manitine aşık.. selimin yerinde olsam kafayı yerdim
Dün gece tüm bölümleri izledim orada selim yıllarca adanın kendine aşık olmasını bekliyor o farklı işler kariyer peşinde selim çocuk derken ada kariyer peşinde bel hasılı selime yazık oldu finalde Ada Toprağına gitti 😃
Selim’in yaptığı büyük salxklık. Başka birini sevdiği halde kızla evleniyor, hâlâ sevdiğini bildiği halde de evliliği devam ettiriyor. Buradaki tek suç kadının değil yani, beni sevmeyen biriyle ilişki yaşamam ben ama Selim evliliğe kadar götürmüş işi. Yani kendi kendini yakıyor. Bir de haklıymış gibi kadını başkasıyla aldatıyor, üste çıkmaya çalışıyor. Madem evliliğiniz içerisinde yaşadıkların canını sıkıyor boşan yani, aldatmak nedir yahu?
Soldaki Selim kral adamdı gördüğüm kadarıyla, haksızlığa uğradı bence. Sağdaki Selim de benim gözümde sonsuza dek Taşlıcalı Yahya olarak kalacak. Bu adama başka bir rolü bir türlü yakıştıramadım.
Unutmak en büyük cezalandırmadır bu türler için, yolculuk eden varlık gibi hiç bir zaman kalp seni anımsamayacak ve hatırlamayacak. Kullanılıp atılacak bir insan modeli.
Cevap
49Cevap
Ayrılırım
Dizilerin PSİKOLOJİK propagandalar içerdiğini + insan ilişkilerini bilerek BOZACAK YIKACAK diyaloglar ve senaryolar içerdiğinin + dizilerin çoğunun senaryolarını yazanların Amerika ve Türkiye düşmanları tarafından finanse edildiğini farkedenler ve farketMEyenler olarak ikiye farklı taraflara ayrılıyoruz..
Küreselcilerin (Nihai amaçları satanist TEK DÜNYA DEVLETi KURMAK, şaka değil gerçek..) ekmeğine yağ süren çoğu dizide amaç, izleyen = KADIN ve ERKEĞİN arasını açmak , birbirine düşmanlaştırmak , güveni yıkmak , karşı cinse düşmanlığı körüklemek. Sonucunda Yeni Dünya Düzeninde artan dünya nüfusuna DUR demek için nüfus planlamasına farklı yollarla destek olmak..
Hiç bilenle bilmeyen 1 olur mu?
Sadece suçu işleyip onlara atlamayız..
@sevgiliruhum
Erkeklere ZORLA mafya dizileri izlettirip o psikolojiyi zorla kafalarına KAZIYIP sonrada neden etrafta mafya zorba kadın-katili sayısı artıyor diye sormamak lazım ? Aynı şekilde kadınlarada ZORLA holdingci patron oğlu süper zengin erkeklerle aşk yaşayan kadınların dizilerini sürekli seyrettirip sonrada neden evhanımları normal maaş kazanan kocalarıyla kavga ediyor neden kadınlar sürekli ZENGİN , PATRON , PATRONUN OĞLU , HOLGİNCİ erkekleri arıyorlar ve normal kazanan sevdiklerini kocalarını ucuza satıp ayrılıyorlar maceralar peşine koşuyorlar diye sormamak lazım ?
CEVAP BELLİ = İnsanların her gün TVde izledikleri ve beyin yıkayan diziler.. terkedilen erkeğe MAFYA , terkeden kadınada zengin patron sevgili ve tatlı sosyete hayatı dizileri izlettirenler bu denklemin sonucunu iyi düşünmüşler.
Elbette hoş bir durum değil ama Zeytin ağacındaki Selim Bey, herşeyin farkında olup evlenmiş Adayla ve Adanın onu terk etmemesi dışında bir beklentisi de yok. Baştan ezikliği kabul etmiş, beklentilerini en minimumda tutmuş. Zaten sevgilisinden yeni ayrılmış kadına yazılırsan olacağı bu. Elbette 10 yıl boyunca da ilgi göremesem, aramızdaki bağı sorgularım, eşimin eski maniti değil ki problem. Birde övünüyordu Selim Bey, seni ben tekrar ayağa kaldırdım, yanında oldum, vs diye. Tamam işte sorun tamda burada: Sen bir arkadaşsın, bir aşk değil.
Nokta atışı👍
Çıldırmanin kimseye bir faydası yok, beni sevmiyorsa giderim sadece.
Onu fark ettiğim anda ayrılırım. Bir dakika daha yüzünü görmek istemem.
Çıldırırım ama ona hiçbir şey belli etmem. O an benim için sıradan biri olur. Kalbi başkası için atan, aklında başkasının gezindiği birinin bedeninin yanımda olması hiçbir anlam ifade etmez.
@edeplii_kizz Teşekkürler, hak veren birinin olduğunu görmek çok daha iyi hissettirdi.
Olması gereken de bu değil mi zaten? İnsan neden kendisini sevmediğini bildiği birine yaranmaya çalışır ki?
Soran rica etsem şu yorumu kaldırabilir misin?
Burada hanımefendi ama mesajda hakaret küfrün biri bin para.
Üzgünüm ama ülkemizdeki evliliklerin yüzde 70 80i eski sevgilisini unutamadığı halde başka biriyle evli
Yani eskiyi unutamayan yeni bir sayfa acmasn kendine o zaman
Sonucta onu veya onları degl beni secip benimle evlenms
Çok istiyorsa kapı orada kimseyi zincirle halatla tutmuyorz
Tabiki delirirdim hayatında ben varsam eskiye dair başkasına dair bişi olmamalı. Eğer silemiyorsa aklından bunu bana duzgince söylemesi lazım ki ayrılayim sadakatsiz biri ile ilişki yürümez
Devam ettirmenin bi manası var mı? Sevmiyor işte abi, boşanamıyorlarsa da selim gitsin başka kadın bulsun. Evlilik de bi boka yaramaz sadece kağıtta kalır
Ben asla sevilmediğimi ve de asla sevilmeyeceğimi kabullendim. :) Böylece ne ben kimsenin yarabandı olacağım ne de kimse beni yaralayabilecek. :)
Aga be. 34 yasinda misi bu arada
@erkekyhaaa evet 34 yaşındayım. :) Black Pillciyim. :) Yalnızlığıma aşığım. :) Tüm sevilenlere sevdikleriyle tüm yalnızlara da yalnızlıklarıyla mutluluklar diliyorum. :)
Selimi tanımam etmem de. Allah korusun. Asla masla diyip üzerimize çekmeyelim. Allaha sığınırım cenabu Rabbül Alemin öylesini uzak etsin 😂
Bence öyle bir durumda en iyisi onun canını yakana bırakmak zira hiçbirimizin hayatı karşılık vermeyen insanları idare edecek kadar değersiz değil. Kendi düşen ağlamaz. Madem onunla mutlusun neden benimlesin…
Bile bile evlendiysem cildirmam cünkü kbul etmisim zaten.
ama bile bile de evlenmezdim😄
2 günde bitirdim diziyi 😅
Çıldırmam. Eşim artık eski eşim olur, hayatımdan çıkarırım.
Selimin yerinde olmazdım. Başkasını sevdiğini bile bile gidip bir kadınla evlenmezdim çünkü, ne kadar çok seversem seveyim.
Kafayı yemezdim. Ona neden ona gönül verdiği hâlde benimle evlendiğini sorar, daha sonrasında da boşanma davası açardım.
çook var öyle hayatta
Hayatımdaki insanın böyle bir şey hissettiğini düşünsem zaten hayatımdan çıkarırım olur biter. Aptal yerine koyamaz kimse kimseyi.. Keyifli günler..
Olay olurdu cunku ihtimallere acik ama size kendisini kanitlamis olmasi gerekiyor esinizin yoksa gider ve siz hicsinizdir.
çıldırır kahrederim
hayatımı mahvederim
bu şehirde durmaz giderim
gelin olduğun gece
demem tabiki de :))
@48382727 çıldırır kahrederim yazıyordum bu şarkı sözü geldi aklıma o an onu yazdım :)
Hemen bi senaryo, kendine yeniden bağlarsın. Sonuçta 2sini birden sevmiyordur. Bişeyler yanlış gitmiş ki aklı eskiye dönmüş.
Selim o esnada başkasıyla fingirdiyordu yalnız hahshhshs
ben olsam eşimle böyle bir ilişki kurmak istemezdim. bir süre sonra ondan ayrılabilirdim.
elbette çıldırırdım onu sevmesinden değil beni kandırmış olmasından
Hala eski sevgilisini seviyosa emeklerimin intikamı için yüzüne tükürürüm devam ederim :D
Fark ettiğim an giderim layık olmayana bırak cıldirmayi laf bile söylemem.
Şu zeytin ağacını izlemeyen bir ben kaldım herhalde
Ben kaldım kardeş ben kaldım…
Selim o ilişkiye onların ilişkisini bilerek başladı. Birliktelerken de seviyordu ve onu hiçbir zaman sevmediğini de biliyordu. Gereksiz kürek çekti bence. Ben böyle bir ilişkiye başlamazdım
Yani evet sinirlenirdim. Ve onunla konuşur yolları ayirirdim.
Artık eşim olmazdı. Takıntılılık kötü bir şey
olum hâla eski sevgilisini seviyosa neden benim eşim? saçmalık
O zamana kadar zaten anlarsın bunu ya da belli eder illaki, o yüzden o seviyeye gelmezdim.
Çok kötü bişey bee. Allah kimseye yaşatmasın
sevsin ama içinden sevsin bana belli etmesin
@perdida bir şey diyim mi hayatınk * birine o kadar benziyorsun ki😂senin için bi önemi var mı bilmiyorum ama kanıtlayabilirim halka küpene kadar
Ben değil ama eski sevgilim benden ayrıldı evliyken Bi kaç defa beni aradı
Oylelerine acilinden yol vermek gerekiyor aksi insanın kendine güvenini ve saygısını zedeler
Bende selimin kız versiyonuyum sanırım hep başıma Selim gibi şeyler geliyor 😂
Böyle bir durumda yapılacak tek şey sessizce hayatından çıkmak.
Yani imkansız ama yaşamaya değer bir
dünya kalmamış demektir
Yooo hadi yoluna derim bende yoluma bakarım kimse için delirmem kendimi üzmem strese sokmam
Kahrolurdum ve hayatından çıkardım sessiz sedasız
Emin olmadigim bir kadinin sevgisini kapimdan iceri sokmam.
Çıldırmazdım. Kimse kimseyi zorla sevemiyor. Eş sonuçta açık açık konuşur direkt boşanırdım.
A
Daha fazlasini yaprdimm atarddim kapının önüne ne hali varsa görsün
ou sevdiğinden eminsem bir kere sorarım ve boşanırım
Benimle niye evlendiğini sorardım. Boşanmaya doğru giderdik.
İster istemez çıldırılır. Her bakımdan aldatılmak çok kötü. Bu nedenle hiç ilişki yaşamamışsanız aynı şekilde hiç ilişki yaşamayan biriyle evlenmenizi öneririm.
bana beni seven bile yetmiyor başkasını seveni herhalde anında kovardım
çıldırırım. Allah kimsenin başına vermesin. çok zor bir duygu çok zor bir durum
Günümüz evliliği. Evlrnmek için evlenip hala eskisi ile görüşenler var. Ben boşarım ayrılırım
Çok ayıp çok terbiyesizce bi şey düşünsenize siz uyurken eşiniz YouTube yorumlarına yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün diyo kdkdkdls canlı canlı gömseler beni bu kadar canım yanmaz
Üzücü yaa.
Yani, eskiyi seviyor ve avuna bilmek ve tutana bilmek için seni kulaniyor. Gerçekten yapanlar var!
Asla kabul etmem.
Bu bir kötülüktur kendine, eyer izin verirsen.
Kafayı yerdim ya düşünsene o kadar emek verip evleniyosun falan seviyosun ve hala eski sevgilisine aşık... Çok ağır bişey ben ayrılırdım aşksız sevgisiz bir ilişki asla yürütemem
Ben bu sebepten boşandım. Ex exini unutamıyordu. Başbaşa bıraktım onları.
En iyisini yapmışsınız, aynı şeyi bende yaşadım fakat biz evli değil sevgili idik.
Ucuz kurtulmuşsunuz
Ama birşeyi hala merak ediyorum ben açıkçası, 3 buçuk yıl biri ile birlikte olmuşsun ve terk edilmişsin erkek arkadaşının tarafından sana olan ilgili bittiği, sevgisi ve de duyguları tükendiği için sonra benimle beraber olmuşsun 4-5 yıl ve benimle herşeyi yaşamışsın sonra benden ayrılmış eski sevgiline geri dönmüşsün ve benimle yaşadığın herşeyi ona anlatmışsın şimdi de nasıl devam edebiliyorlar, sağlıklı yürür mü böyle bir ilişki?
Mideleri yoksa yürütebilirler. Ama o ilişkide saygı olmaz. Her tartısmada ayriyken yasadiklari ilişkiler dökülür ortaya sende boyle yaptın sen busun şusun.. yani sanmiyorum sağlıklı olmaz bi yerde kopacaklar
Haklısınız, birde ilgisi, sevgisi, duygusu bitmiş tükenmiş ve terk edilmiş bir kadın nasıl geri dönebilir ki onu terk eden birisine, hadi bu döndü diyelim kadın başkası birisi ile her haltı yemiş bunu döndüğü erkek nasıl kabul edebiliyor üstelik yediği her haltı da kadın ona anlatmasına rağmen, güya dürüst davranmış kendince.
Ikisininde öz saygıları yok. Yadırgayacak bi durum degil aslında hergun milyonlarca insan bu tür ilişkiler yaşıyor. Bizden uzak Allaha yakın olsunlar
Bir kaç bir şey daha sorabilir miyim? Aynı şeyleri yaşadığımız için fikrinize ihtiyacım var takip atabilir misiniz eğer sakıncası yoksa.
Yaşamış bitirmişsiniz ne soracaksiniz? Ozele gecmiyorum
Evet haklısınız, ben ilişkimi bitirdiğim gün kızı sildim rehberimden, o günden sonra kızla hiçbir şekilde iletişime geçmedim fakat ayrılık sonrası kız benimle çeşitli bahaneler bularak iletişime geçti örneğin ben sağlıkçı olduğum için aradı beni ben korona mıyım sence dedi, ondan sonra babası hastalandı bunu gelip benle paylaştı ardından bir kaç ay sonra babasını kaydetti yine gelip bunu benimle paylaştı üstelik tüm bunları yaparken yani benimle iletişime geçerken hayatında benden önceki eski sevgilisi var neyse ben bu durumdan rahatsız olduğumu ve bana yazmaması gerektiğini söyledim, baktım olmuyor en son onu engelledim, ancak geçenlerde telefonumu değiştiğim için engeli de kalktı ve kız telefon numaramı kaydettiğini fark ettim bundan bir süre önce hatta emin olmak için diğer numaramdan baktım acaba beni kaydetmiş mi yoksa profilini herkese mi açmış, onun bilmediği diğer numaramdan baktığımda profili açık değildi, neyse üç önce ben ufak bir kaza geçirdim ortak bir arkadaşımız var daha doğrusu onun arkadaşı idi bende eski sevgilimin yani onun aracılığı ile tanışmıştım beni çok sever, bana geçmiş olsun dedi çok üzüldüm falan dedi geçen günde yazdı bana nasıl oldun diye sonra sonra Zeynep'teyim oturuyorum oda geçmiş olsun dileklerini iletiyor dedi, ancak bir saat sonra ona baktım ama profili görünmüyordu artık sadece durum yazısını görebiliyordum ancak yine diğer telefonumdan baktığımda durum yazısını bile göremedim, sizce dikkat çekmek için yapıyor olabilir ya da sinyal mi veriyor acaba?
Amacı ne olursa olsun siz niye kafanızı yorup acabalarla kendinize iş çikarıyorsunuz? Bitmiş bitmiştir. Ama sizde bitmemiş belli ki. Bu sekilde canınız cok yanar. Artik umurunuzda olmasın eklemiş mi silmiş mi vs ne değişecek? Bilmiyorum ben böyle dalandırıp budaklandırmadım anlaşmalı boşandık herkes kendi hayatına gitti. O kızda az çakal degil nasılda seçiyor uğraşacak erkegı 😄 şimdi eski sevgilisine laf ediyoruz ama sizde biraz yumuşasanız aynı onun gibi olacaksiniz. Kusura bakmayın yani öyle bi profil veriyorsunuz. Ne diyim yani bilmiyorum bana göre "bitti" kelimesinin altı boş kalmamalı
Kendime iş çıkartmıyorum aslında pişman olduğunu görmek istiyorum hepsi bu.!
En büyük intikam yok saymaktır. Azad edin gitsin kendi huzurunuz için
Herkes hayatındaki insanı sevmiyor maalesef hatta bu sayı oldukça az
Onu bunu bırak resmen Tuba büyüküstünün memelerini gördük çırılçıplak nasıl bu kadar millete açabiliyorlar şaşkınım çok
Türk dizisinde bu kadar ayrıntılı ben ilk gördüm
Çok sinirlenirim hatta duygularımla oynanmış veya kullanılmış gibi hissederim çıldırmak az bile
Selim zaten Ada’nın ayrılığını fırsat bilip onun hayatında yer edinmişti. Yani aslında bunu kendi kendisine yaptı. Yara bandı olmayı kendisi tercih etti. Zaten içinde ayrılık ateşi yanan bir kadınla olmak onun tercihiydi.
Ben olsam kalbinde böyle ayrılık yarsı taşıyan biriyle olmak istemezdim. O kişiyi iyileştirebilirsin ama geçmişi unutturamazsın.
Ada’nında suçu var tabiki ama Selim bunu öngörebilirdi demek istedim.
Aynen öyle valla. Bende eşşoğlu eşşek birinin her durumda yanında oldum sümüklünün biriyle evlendi. Bu işler böyledir 😂
Kesinlikle çildirirdim akli başkasinda olanin yaninda benim işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?