Yeşilçam izliyorum ben, paralı sunucu dizileri bir nebze iyi. Flfl

Yeşilçam izliyorum ben, paralı sunucu dizileri bir nebze iyi. Flfl
Seviyordum ama çok uzatıyorlar ya. Suyu çıkıyor dizinin sinir oluyorum. Türk oyuncuları, karakterleri çok iyi ve parlak, sadece onlar için insanın izleyesi geliyor
33 dakika ya bu dizi, hiç sıkmıyor.
Hayır çok saçma heleki şu son yıllar içinde çıkmış olanlar o kadar saçma ki geçen televizyonun başına oturdum YouTube açtım daha sonra hiç böyle dikkat etmeden bir tane yaz dizisi açtım birinci bölümü izledim kxjxjdj
O kadar saçma o kadar sıradan o kadar klişe ki😂 zaten dizi sektöründe çalışanlar bile diyor yani klişeleri değiştirmemiz lazım gerçekten artık tutmuyor diye😂
Cevap
4Cevap
Belli bir tarihten sonra çıkan Türk dizilerinin %99'unu falan beğenmiyorum. Eskiden en azından farklı konular vardı, kalite vardı.
Sevmiyorum hiç
Yeşilçam filmlerini seviyorum. Eskiden dizi izlerdim. Artık Türk dizisi izlemiyorum.
Naptı Türk dizileri sana😒
Yeşilçam severim bende Türk dizilerini de cok takip etmiyorum artık eskisi gibi ama son zamanlar da sevdiğim var denk geldikçe izlerim
Netflixliyorum ben. Oradaki dizi kalitesinden sonra televizyondaki Türk dizilerini izlerken içime fenalık geliyor. Ama Yeşilçam filmlerini ayrı kategoride tutarım. Onlar efsana.
Normalde izlemiyordum fakat geçen gün "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisine göz atayım dedim. Bayağı hoşuma gitti. Şu anlık bir tek onu takip ediyorum.
Aşkı memnu kalp ben
https://youtu.be/s31N5TB9bX4
O dizi gibisi gelmedi jjdjj
Ay bencede
Maşallah bu ne hız, ne ara izledin ve cevap verdin. Cjjd
İzlemedim ahhahs
Ölüyorum anlasanaannsnnnjdnnej
Haftasonu diye sayıklayıp erken kalkmak. Haha
Youtubeden Flash Tv gerçek kesit izliyom
Ya dkkfk
Flash TV kırmızı çizgim.
Fakir olunca netflikş alamiyoz 😎
Kankamdan geçiniyorum, her şeye para vermem. Ckf
Agaya beleş
Aynen
Hayır sevmiyorum. Özellikle dizileri nefretim😑
Kendimi dışlanmış hissettim. 😕
Olabilir:/
Ok bye
Ben seviyorum. Eskiden güzel diziler vardı. Öyle Bir Geçer Zaman ki hele ki en sevdiklerimdendi
Evet bayılıyorum ailemdir
Hayır
Dizi sevmem
Sevmiyorum ya eski filmler daha güzeldi
Dizi izlemiyorum
Evetttt
Hayır hiç sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?