RTÜK, Jurassic World Kretase Kampı dizisini eşcinselliği özendiriyor diye incelemeye aldı, internet dizilerine karışması sizce doğru mu

RTÜK, Jurassic World Kretase Kampı dizisini eşcinselliği özendiriyor diye incelemeye aldı, internet dizilerine karışması sizce doğru mu
şimdi tatlım rtüğün işi bu. karısması dogal yani. bi kusa kızabilirmisin ucuyor diye. böyle yani:D eleştirebilirsin. bence dogru karar vermiş. internet dizisi görev alanındamı bilmiyorum. sanırım öyle ki işlem yapmıs. bakalım ne karar cıkıcak. bence cocuk dizisiya bunları büyüyünce ögrensin. bunun önünü kesmesseniz daha ileri gidilir. insan dogası böyle. bi sonrakinde sevişme olur ters ilişki olur hatta. böyle böyle gider. şimdi anne babada hani istemez erken yasta bunları ogrensin cocugu.
aslında incelemeye alınmasını sebebi eşcinsel karakter olduğu için değil. 5. sezonunda oldu bu olay, ve bu son sezona gelene kadar 4 sezondur +7 yaş etiketiyle çocuk profilinde iznelebiliyorken, son sezon bu detaydan ötürü 18+ etiketi aldı. ancak 18+ etiketi almasına rağmen son sezon çıktığında çocuk profilinde durmaya devam etmiş, sonra bu hata düzeltildi. ama işte o çocuk profilinde +18 etiketli bir animasyonun izlenebiliyor olması sıkıntı yarattı Netflix'e
ki çocuklar için yapılan ve en başından beri +7 etiketiyle izlenebilen bir yapıma neden böyle bir sahne koyarsın ki. zaten karakterler de çocuk, ne gereği var. eşcinsellikten dolayı demiyorum, hetero ilişkilere falan da gerek yok. ana tema dinazorlar olmalıyken aşk meşk işlerine hiç girmemeleri gerekirdi. gereksiz hamleler bunlar. al bi de son sezon eşcinsel sahne koydular, patladılar tamamen :D
www.kizlarsoruyor.com/ara Soruya bakmanızı tavsiye ederim
Bir ülkeyi çökertmek için mali adli idari ve askeri kontroller ele geçirilmeye çalışılır ve ülke toplumunun yozlaşması sağlanır
Dinsizlik ve eşcinsellik yaygın kullanılırsa amaç hızlıca gerçekleşir
Devletin kurumları devleti korumaya devam edecektir
Cevap
82Cevap
Ben lgbt destekliyorum. insanların saygı duyması gerekiyor.
Eksileyenler gidin orta doğu da yaşayın cahiller
Gerçekten o kadar aptl var ki şu yorumlarda. Bu tarz cinsiyetsizleştirme hareketlerinin çocuklar üzerindeki etkisi tüm topluma yansır. Anne baba rolünün olmadığı toplumlar yıkılmaya mahkumdur. LGBT 'yi savunduğunuz için en modern sizsiniz aynen. Bugün dünya devi olan Rusya Ve Çin bile LGBT'yi yasaklıyor. Siz "modern" takılmaya devam edin
Ağla
Kudur
İnsanların özel hayatına müdahele etmesi mi doğru noktalara değinmek?
Rahatsız olurum çünkü insanlar eşcinsel olmayı tercih etmez. Bilmediğiniz şey hakkında yorum yakmaya bakıyorum epey meraklısınız. Örnek verdiği ülkeler Rusya ve Çin. Hahaha güleyim bari. Birisi köpek kesen bir ülke ne bulsa yiyor. Birisinin de orspuları meşhur. Neden acaba lgbt yasaklıyorlar. Dengesiz ülke oldukları belli. Ama Fransa Amerika Almanya gibi ülkelerde neden yasak değil? Çünkü bu ülkeler çok daha gelişmiş. Fikriniz yoksa zikriniz de olmasın. Gelişmemiş toplumlar yıkılmaya mahkumdur bence. Aynı Türkiye gibi. Zaten siz isteseniz de istemesiniz de lgbt yi yıkayamacaksınız. Bu asla mümkün olmayacak. Bizler her zaman olacağız çünkü bu normal. İster ağlayın ister kudurun. Hiçbir şey yapamazsınız :)
Sizin saygınıza ihtiyacımız yok. Mümkünse uzak durun 😌
@bRokeHeaRth_____ Kötü bir şeyi destekleyen insanlara kızmış bu yanlış tamam. Ama toplumu cinsiyetsizleştimek için yapılan bir şeye kızması ve bu konu hakkında inceleme başlatan rtük e destek vermesi hangi insanın özel hayatına karışmak oluyor? Bu soruyu içtenlikle soruyor ve sizden açıklayıcı bir cevap yapmanızı rica ediyorum.
Cinsiyetsizleştirmek? Bir kadının erkek gibi giyinmesi mi cinsiyetsizleştirmek? Biz buna kişinin Özgür iradesi diyoruz..
Bu cinsiyetsizleştirmek değil ve merak etmeyin hala heteroseksüel insanlar çok üremeniz durmaz korkmayın. Bu sitedeki abazalar bile yeter başlı başına üremeye. Korkmayın yani ;)
@bRokeHeaRth_____ Neden konu dışına çıkıp ülkelerin ne yediği ya da nasıl bir toplum olduğuna değiniyorsunuz? Veya da giyim kuş andan bahsediyorsunuz. Görüş farklılıkları olabilir buna iddia etmem ama bir şeyi savunmak için farklı konuları hedef olarak seçmek ve hedef saptırmak açıklama yapmak sayılmaz ki siz bunu yaptınız. Size karşı üslubum mesafeli ama siz sayğısız bir şekilde lgbt yıkılmaz siz bağlayın ve kudurun yazabiliyorsunuz? Medeni dediğiniz toplumlar içlerinde bölünüyor ve yalnız yaşıyorlar. Kimsenin kimseye acıması veya yardım etmesi sözkonusu değil. Uyuşturucu gibi madde bağımlıları fazla. Bunlara bakınca biz gelişmemiş bir ülke ve çağ dışı toplumuz öyle mi? Siz önce bu vatan uğruna dökülmüş kanlardan, yetim kalmış evlatlar ve eşlerden esinlenilerek yazılmış istiklal marşına bakın belki o sıralardaki medeniyeti ve batının medeniyetsizliğini görürsünüz.
Yalnız yorum sahibi arkadaş başka ülkelere değinmiş. Ve ayrıca ben Türkiye’de eğitim gelişik değil insanlar Araştırma yapmıyor. Bu yüzden gelişmemiş. Bir konu konuşulurken madem başka konu açılmamalı siz de gelişmemiş ülke lafına cevaben , dökülmüş kan vs dediniz buda bir cevap değil. Geçmişle övünmek sizi geliştirmez. İşte bunu tek sen değil herkes yapıyor. Geçmişle övünmek geliştirmez kimseyi. Bu yüzden Türkiye gelişmiyor :) umarım anlamışsınızdır. Ayrıca saygısızlığı başta siz yaptınız ben değil. İnsanların elinde olmayan bir şeye saygı duymayıp üstüne bastırırsanız. Ne kadar sizli bizli deseniz de saygı göstermem. Bu kadar basit.
@bRokeHeaRth_____ Lgbt ile ilgili yazılar okuyor ve videolar izliyorum. Bu genetik değil psikolojik bir hastalık. Bu hastalığı herhangi bir medya aracıyla yayımlıyorlar ve insanları zihnen bu yayımladıkları şeye inanmaya zorluyorlar. Bu yüzden insanlar eşcinsel oluyorlar asimile oldukları için ki başta da belirttiğim gibi psikolojik bir rahatsızlık. Uzmanların görüşü bu yönde. Yani sandığınız kadar boş atıp dolu tutmaya çalışmıyor ve bilmediğim bir konuda yorumda bulunmuyorum. Araştırıyor ve takip ediyorum.
Siz internetten videolar izleyerek mi inanıyorsunuz gerçekten? Bence asıl genel konuşmak , eşcinsel olmadan yorum yapmak insanları manipüle etmektir. Bu asimile olmaktır. Sizi de etkilemiş bence. Ayrıca kendinizle çelişmektesiniz. Bence siz izlediklerinizden etkilenmişsiniz. Hem psikolojik hastalıksa ve kendi tercihiyle asimile nasıl olmuş oluyor? Benim bildiğim psikolojik hastalık insan istemeden olur. Ama manipüle olmayı medya yapar. Bambaşka şeyler bence siz internetten Araştırmak yerine psikologlara sorun.
Bence bilmiyorsunuz. Bir konuyu araştırmak bildiğinizi göstermez
@bRokeHeaRth_____ Ben sadece video izliyorum ve oradan bilgi edindim demedim. Aynı zamanda araştırdığımı ve konu hakkındaki yazıları okuduğumu söyledim. Psikolojik hastalığa gelecek olursa bazı hastalıklar kendiliğinden olur bu doğrudur belki. Ama ben yazdığım yorumda da bahsettim. "Medya oyunları ile insanlar lgbt'ye itiliyor ve lgbt'yi sevmeleri sağlanıyor. Bireyler medya oyunlar ile değiştirilen alğıları yüzünden hemcinslerine ilgi duymaya ve ilişki yaşamaya başlıyor. Medya oyunları hem asimile ediyor hem de psikolojik olarak hasta ediyor. Çünkü yaratılışımızda bu yok düşünce yapısı olarak empoze edilen şeylerle bireyler eşcinsel oluyor.
Hakağfğaa sanırsın basına konuşuyor gibi yazmış mq
Gelecekler yine; "tecavüze ses çıkarmayıp doğal yönelimleri yansıtan yapımlara karışıyorlar" bilmem ne diyenler. Tecavüz de kötü ve iğrenç bir şey ve bu tür şeyleri normalleştirmeleri de kötü ve iğrenç bir şey, hatta övmelerini tanımlayacak kelime bulamıyorum.
Ona kalırsa neredeyse her dizide aldatma, öldürme, tecavüz, kısaca çocukların zihnini kötü etkileyebilecek tonla şey var. Onlara izin verirken eşcinselliğe niye karşı çıkıyor? Konusu en masum olan şeylerdem biri her gün yayınlanan dizileri düşünürsek.
Bu kadar detaylı düşünüyor önce ülke içini temizlesin sonra youtube/netflox/Amazon yayınlarına sınırlandırma getirsin ya da yasaklasın, yayınlanan herseyi filterlesin ve öyle halkına sunsun. Tabi bu arada eğitici kültürel milli ahlaka uygun programlar yapsın kendi kanallarında halka izletsin. Bu kadar emeği takdir ederim ama bu sorunun cevabıni doğru bulmuyorum.
Öncelikle yorumlarda çok fazla cahillik var. Daha eşcinselliği düzgün öğrenememiş insanlar, eşcinsellik hakkında gereksiz konuşuyor. Bu özenilebilir bir şey değil. Keyfine göre olamazsın. Eşcinsel olmayan bir insanın kendi cinsine cinsel bir çekimde bulunması mümkün değil. Rtük bu yasaklamada saçmalamış. Lütfen biraz beyninizi kullanın. Eşcinsellik çocuk oyuncağı değildir, öyle kafasına göre kimse lgbt bireyi olamaz.☺️
Eşcinseller vardır, Rtük milletin yatak odasına girmesin rica edicem. Önce silahlı kadın dövmeli dizilere baksınlar.
Rtükle ilgili tek sorunum iki yüzlülük yapması.
Çocukların izleyebildiği içeriklerde eşcinsellik, cinsellik gibi içerikler yanı sıra şiddet, silah içeriklerde olamamalı. Lgbt gördüğü an alarma geçen RTÜK keşke Sen Anlat Karadeniz, Yasak Elma ya da Kurtlar Vadisi gibi şiddet ve ahlaksız içeren yapımlarada el atsalardı.
Rtük kuruluş amacı aile toplum ve çocukları ekran zorbalığından korumak ama söz konusu bizim rtük olunca insan bi düşünüyor. Fakat şuna el atmasına sevindim çoluk çocuğun aklını karıştırmasın içerikler..
En iyi rtük aile dir bu arada.
Bahsettiğimiz yapım bi yetişkin değil çocuk yapımı. Normal bir karar destekliyorum
+ çocuk yapımlarında lgbt değil hiçbir türlü cinsellik gösterilmemeli
Çocuklar iğrenç ekonomide büyüyor, tecavüz haberlerinin olduğu ortamda ve buna ses yok ama eşcinsel karaktere sessizini çıkartıyorsunuz. Beyniniz bu kadar çalışıyor.
Tabiki doğrusunu yapıyor karısacak bunu çocuklar izliyor onları eşcinsellige tesvik etmeye çalışıyorlar zaten iyicend ortalık bozuk çocukları da boşu boşuna etkilemeye gerek yok şu dizilere de bir el atsa iyi olur
Özellikle netflix gibi platformlarda escinsellik on plana çıkarılıyor ve insanların zihinleri yıkanıyor. İncelenmeli kesinlikle
izleme knk
yorumlar o kadar ic kapatici ki ulkede tek sorun buymus gibi kadina siddet iceren dizileri , cocuk istismari iceren dizileri incelemiyorlar bu cizgi film escinsellik algilatiyormus diye incelemeye aliyorlar erkek erkege opusme sahnesi mi cikti bu kadar onemli olan neyse
ki ciksa bile turk dizilerinde tecavuzden daha masum kalir
Rtuk hiç karışmasın, bu yayınların daha çok olması lazım, yoksa ülkenin geleceği olan çocukları nasıl bu yayınlar olmadan asimile edeblirsiniz nasil yozlastirabilirsiniz.
Eşcinsel değilim ama umurumda da değilller ne yaparlarsa yapsınlar saygı duyuyorum sadece. Ben rtükün bu yaptığını bir yönden de olsa yanlış buluyorum. Önce bir tv deki o saçma sapan tecavüz sahneleri içeren dizilere falan bir bak da sonra buraya gel. Ne derseniz diyin benim görüşüm budur ve internet platformu bura ve insanlar para vererek izliyor. Parasını ben veriyorum sanane kardeşim
@Peder93 Tamam da bu ağır cahillik işte. Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülke dersen tamam derim ama diğer türlü tamamen yanlış oluyor. Mesela Rusya'da bile 10.000 e yakın cami var ama geneli ortodoks hristiyan ki o sayı bir sürü müslüman ülkenin cami sayısından da fazla yaa ama işte. İşte ülkelerin dini yoktur ki anayada da belirtilmiştir zaten bu ama bir baksan zaten anlardın. Ayrıca ben izliyorum mu dedim orada? İzleyecek zamanım bile yok benim doğru düzgün normalde ama illa eşcinsellik içeriyor diye hiçbir şeyi izlemedim izlemem de ama eşcinsellik var diye kaliteliyse de izlememezlik etmem. Umarım anlamışsındır ama hiç sanmıyorum...
Yobaz cahil insana birsey anlatamazsın boş ver o yüzden. Anlayacak olsa kendi aklını kullanır düşünür okur araştırır bu kadar cahil kalmazdı zaten.
@Tazmanyacnvr Çok doğru dediniz haklısınız keşke biraz araştırsalar ama nerdeee
@Peder93 Amca senin bu sitede ne işin var herkesin s*kiş konuştuğu ahlaksız edepsiz günah dolu bi yer burası aksdjfksdkjfsd
Bir animasyon film olduğu için bence doğru. Sonuçta çocuk izleyicisi daha fazla olacak. Cinsellik ve eşcinsellik hayatın içinde olan bir şey evet ama çocuklara gösterimi bu kadar kolay olmamalı.
İyi yapmış. Doğru yapmış. Çocukların beynine sapkınca şeyleri yerleştirmelerine izin vermesinler.
Mühür kimdeyse Süleyman o’dur
Rtük iyi iş yapıyor helal olsun lgbt özgürlük değil psliktir
Adamlar ne yapsın kız kıza sks var çizgi filmde ne yapsın haklılar
RTÜK önce başta esra erol'un ve diğer sabah programlarını incelemeye alsın sonra da yandaş kanallardaki dizileri incelesin.
Tv deki tecavüz sahneleri, öpüşme sahnelerine bir şey denmiyor. Bu mu battı? Batmış gerçekten. Tahammül edemiyorlar. Herkes müslüman olmak zorunda değil bunu da o aklınıza sokun
Sadece onlar mi yillarca kvp diye sacmaligi bize seyrettirip insanlari kriminallestirdiler
Ya böyle saçma sapan şeyleri normal doğal mantıklı faydalı iyi bir şeymiş gibi animasyona dökmelerine anlam veremiyorum. Tabiki de yasaklanması lazım. RTÜK ilk defa mantıklı bir hamle yapmış.
Dijital ortamda özgürlük sınırları bir tık fazla olsa da RTÜK sınırları içerisindeki alanlarda doğru olan buydu.
Son dönemlerde bu tür yapımlar iyice propaganda aracına dönmeye başladı.
RTÜK kadar saçma gereksiz bi şey yok , benim izlediğim bi şeyden sana ne gev ś e K
Seni rtükle boğarım.
@Alacabulaca bu şiddete girer ama 🥺
Nedense özlemişim seni. Az biraz uzak duralım mümkünse
@Alacabulaca iyi bi şey mi diyorsun kötü mü diyorsun 🙄🤷🏻♀️🙃
Nötr
@Alacabulaca Tamm bulaşık 🙃
@Furyxeno ben soğuğa bayılırım
Çocukların izlediği şeylere de şu aptal saptal bi halta yaramaz yönelimleri göstermenin manası ne? Kendilerine saklasınlar
yanlışı doğru gösterme peşinde olduğu için komple silinir umarım
Çoluk çocuk neyle meşgul olacak acaba
Kesinlikle doğru.
Ufak çocukların escinsel durumlarla ne isi var?
Bari çocukları rahat biraksinlar
Evet aldığı nadir doğru kararlardan.
Son zamanlarda moda olan genç yaşta aşırı şiddet içerikli dizilere de aynı inceleme yapılmalı.
Rtük ün görevi bu incelemek için kurulmuş bir kuruluş
Tabiki de doğru. Çocuklara escinselliğin empoze edilmesine müsaade mi etseydi?
Bir çocuk ortalama dışarıda defalarca görmemesi gereken şeyler görüp erkenden öğreniyor onu görmesi bir şeyi değiştirmeyecek.
Umarım yayınlanmasına göz yummaz. Slak mısınız siz? Bu çocuk dizisi, çocuklarının eşcinsel olmasını ister miydin? Ne mal insanlar var
Bende bu karari dogru buldum fakat rturk yine bildigimiz gibi yillarca kvp sacmaligini yayinda tutup cizgi filme sarmis rturk sadece reytingi yuksek olan dizilere sarmiyor ornegin kvp aski memnu yasak elma
Kurtlar vadisi
Yanlis hatirlamiyorum kvp de 7+ siniri vardi bu yasak elma ve aski memnu icinde geçerli o yasta ki cocuk bunlari seyredebilir mi sence
RTÜK çok doğru bir karar almış. Çocuklara sapkınlığın normaleştirilmesine kesinlikle izin vermemeli ve katı cezalar uygulamalı.
Ayni rturk kvp sacmaligini yillarca ekranda tuttu milletin yuzde kacini siddete eglimlestiren ayni rturk cizgi filmi lincliyor
Rturk sadece reytingi iyi olan dizileri es geciyor aski memnu gibi yasak elma gibi
Bizim millet bunlardan anliyor kardesim bunlar onlarin seviyesi iste
Herkesin kendi kalitesi iste
Eşcinsel olanlara tepkim yok kendi tercihleri diyorum ama cizgi film de özendirmeleri saçma küçük çocuklara bunu aşılamak doğru değil iyi yapmış RTÜK
Bence RTÜK değil ailelerin dikkat etmesi lazım, eşcinsellik değil cinsellik içeren herhangi bir şey izletmemeleri lazım çocuklarına.
Haberi görünce aklıma yakın zamanda ifşa olarak ortaya çıkan videolar geldi... Onlar bunları yaparak daha çok özendiriyorlar...
Aşk-ı memnunun tekrarlarında behlulle bihter uzaktan aşk yaşıyor asla birbirlerine dokunmuyorlar 😂
Daha; temiz , saf, ve kimlikleri henüz oturmamış bireylerin korunması gerekir. Çocuklar geleceğimizdir.
Doğru tabi. Çocuklara sapıkça şeyler öğretiyorlar. Bir de doğru mu diye soruyorsunuz
nesi sapikca allah askina 😂
@denizbey0350 Fıtrat dışı olan bir şeyin nesi doğru? Erkeklerin hemcinslerine veya kadınların hemcinslerine arzu şehvet duyması sapıkça. Bu medeniyet değildir. Lgbt içeriği olan filmler insanları psikolojik olarak hastalıktır.
rtük saçmalığı son bulmalı artık radyo değil televizyon değil internet senin ne haddine.
Bence karışmamalı çünkü zaten +18 etiketi yapıştırılmış bir dizi. Bunu izleyen 10 yaşındaki çocuk varsa ebeveyninin sorumsuzluğudur.
Sorumlu ebeveyn gerçi nadir bulunan elmas gibi bizim buralarda..
RTÜK bence çok haklı bu konuda. Günümüz de cinsiyetsizliğin çocuklara ve gençlere empoze edildiğini biliyoruz. Bu düşünceye son vermenin tek çözümü yasaklamak.
Çocuk yapımı bir çizgifilmde hiçbir cinsellik konusu olmamalı
Çocuklara escinselliğin empoze edilmesine müsaade mi etseydi?
Türkiye islam ülkesi falan değil
Musluman ulkesi olmasi icin illa seriat ile yonetilmesi gerekmez tc musluman bi ulke anlayin sunu artik
@Khldlflflflglglşğ Burası İslam ülkesi olmasaydı hergün hoparlörden ezan okunmazdı. Karluk ile İslam sancağı olarak kuruldu bu ülke. Sonra Karahanlı sonra Büyük Selçuklu daha sonra Türkiye Selçukluları Osmanlı şeklinde hep İslam sancağı altında kuruldu bu ülke tarih okumanızı tavsiye ederim. Bu ülke oldu bitti İslam ülkesi isteseniz de istemeseniz de İslam ülkesi olarak kuruldu bu ülke. İslam'ı yıkmaya çalışsalar da o ezanı bu topraklarda doğan her çocuk dinlemek zorunda. O yüzden İslam ülkesi değil diyerek kendinizi kandırırsınız sadece
Türkiye islam ülkesi değildir.
@Khldlflflflglglşğ her gün ezan okuyan hocaya söyle sen bunu 😀
Türkiye laik bir ülkedir ve islam ülkesi değildir. LGBT haklarını savunacağız.
@Khldlflflflglglşğ he he siz laik sanmaya devam edin 😀
Nah laik
Türkiye laik bir ülkedir. Ve her zaman da laik kalacak. Daha yaşadığınız ülkenin yasalarından haberiniz yok ahahahah
@Khldlflflflglglşğ Laiklik sadece yazı olarak var bu ülkede uygulama olarak hep İslam ülkesi burası ahahah
Üzgünüm ama sizin gibi şeriat isteyenler azınlık bu ülkede. Yapılan anketlere bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Biz Atatürk'ün izinden gidiyoruz ama sizi bilemem. Dolayısıyla sonsuza kadar laikliği savunacağız.
@Khldlflflflglglşğ ölünce kulağına laikliğin ilkelerini esasları değil Allah'ın selası okunacak. 🤣 o zaman anlayacaksın sadece bu ülkenin değil bu dünyanın laik olmadığını 🤣 ankete göre Laikliği savunanlar fazla ise neden yıllardır Laikler başa gelemiyor 🤣
Tamam o zaman sen git arabistana, irana falan. Seninle tartışmak bile aşırı gereksiz. Cahillerle tartışılmıyor cidden.
@Khldlflflflglglşğ gidecek biri varsa o sizsiniz bu ülkeyi Selçuklu atalarım sarıları ile kurdular. Siz Laikler sonradan türediniz. O yüzden dağdan gelip bağdakini kovamazsınız. Sonradan gelen sizsiniz gidecek bir zihniyet varsa o da sizsiniz
Rtük hadi önce televizyonlara bir doğru düzgün bak sonra gel buraya
Çok doğru nerede böyle sapkınlık propagandası varsa müdahil olmalılar
www.kizlarsoruyor.com/ara soruya bakmanızı tavsiye ederim
Karışsın elbette yoksa bu gidişle 50 sene sonra hetero kalmayacak memlekette
Arap kafası olunca her özgürlüğe düşmanlar. Kılıfına uydurup bi bahane yaratılıyor. Netflix özel bir platform. İsteyen bakar isteyen bakmaz.. Ayrıca bu tür kararlar daha da ilgi uyandırıyor o yapıma karşı.
Yani incelemeye alabilir çocuklar izliyor ve bunun bir eğilim olduğu bile düşünülse yine de yönlendirme yapmamak adına düzenleme yapılabilir ama eşcinsel karakteri nasıl saptamış, var mı ki?
+18 konulmuşsa diziye, karışması mantıksız. Konulmamışsa iyi yapmış ilk defa
Karışılsa ne olur 15 yaşındaki çocuk p*rno izleyebiliyorken mi inceleyip red edecekler
Çocukların izlediği bir film veya dizide böyle bir şey olmamalı
Eşcinsellik özenerek olunan bir şey mi anlamadım gitti şunu
Farkında mısınız, RTÜK yokken insanlar daha edepliydi...
Karışsa ne olacak ki? İnternet çağında neyi kimden gizliyorsun?
Evet
Çünkü zamanında biz ne çizgifilmler izlerdim subliminal mesajlar olan... Buda bana göre aynı
Evet doğru sapkınlığı norm'alleştirmelerine izin vermemeli
Çocuklara kötü örnek olur özenirler sonra hepsi gay olur
Kesinlikle destekliyorum. Bu tür yayınların yapılması doğru degil.
Değil. islam'da eşcinsellerin cezası idam o yüzden bôyle saçma inceleme kararı almışlardır kesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?