Evet aramızdalar daha geçen vapurda karşılaştık çay ısmarladı dertleştik çok dışlanıyorlarmış görüntülerinden dolayı insan değiliz diye bunları hak ettik mi dedi ben de dedim ki peki onlar neye göre insan olduklarını sanıyorlar sen adamsın be bro dedi eyvallah dedim eminönünden ayrıldık sonra ne yapmıştır bilmiyorum umarım tinerci olmaya karar vermez☹️
ayıp etmişsin ya neden bana yollamadın biz burada dışlamıyoruz ki biizm gibileri tüh ya hadi şimdi tinercilere takılırsa :( bak lütfen denk gelirsen söyle gelsinler yanıma kalıcak yer de vericem
Reptilian mevzusu çok derin bir mevzu. Annunakiler ile bağlantıları çok fazla. Hatta son gelen haberlere göre Mısır mitolojisinden tanıdığımız Ra, dünya halkının ve Annunakilerin, Reptilianlar ile olan savaşlarına yardım etmiş, buradan gitmelerine sebep olmuş.
Ülkeler bile yeri geldiğinde birbirlerini casusluyorlar, gezegenler arası ırksal bir casuslama gayet normal. Bu canlıların teknolojik olarak bizlerden milyon kere üstün olduğunu da düşünecek olursak, imkanlı geliyor... :)
Bu sadece bir yere kadar. Günün birinde galaktik bir savaş çıkacağını düşünüyorum. Fakat onlar da bunun için hazır olmadığımızın farkındalar. Öncelikle dünyadaki iç savaş sorunları, sınır problemleri, din problemleri gibi özgürlükleri kısıtlayıcı problemlerin çözülmesi gerektiğine inanıyorlar. Ne zaman tek ırk düzeyine erişir, dinlere takılmadan savaşsız yaşamaya başlarsak o zaman gelecekler. Çünkü onlar geçmişin acısını mutlaka çıkaracaklardır. Ve bana sorarsanız dinlerin anlattığı mahşer günü, kıyamet senaryoları; insan ırkının eski düşmanlarıyla yapacağı varoluş ya da yokoluş savaşının verileceği savaşlardır.
bizden daha adaletli oldukları apaçık ortada yoksa gelip hazır değilken bile yok edebilirler basitçe ama onlarda dediğiniz gibi önce gerçekten bilip anlayıp ögrenip tek beden gibi oldugumuzu ve yenilmezlik fikrine kapıldıgımızı düşündüğümüz an çıkıp gelecekler ve neden geldiklerini neler oldugunu açık seçik bildirip savaşacaklar
Kesssinlikle öyle :) Eğer gezegeni yoketmek gibi bir çılgınlığa girişmezlerse sözüm ona Star Wars'da ki gibi bir ölüm yıldızları yoksa şayet; inancım o ki bizi dünyanın üzerine işgale gelen hiçbir canlı yenemez. Avengers filminde Tony Stark karakterinin de söylediği gibi; "Belki savaşıp bizi yenebilirler, belki bir süre sömürgeleri altına alabilirler... Ama biz mutlaka intikamımızı alırız." :)
;) alırız hemde misli ile :) gezegeni yok edemezler çünkü bu tür gelişmiş toplumların enerji ihtiyaçları çok fazla ve stokları sürekli yenilenmek zorunda o yüzden gezegeni yok ederler ise madenlere ve gerekli mataryellere ulaşamayacakları için sanırım ki üzerimizde hakimiyet kurup bizleri kullanmak / çalıştırmak isteyecekler ama sonuçta illaki gerekeni yaparız ;)
Şuna bakar mısın? Resmen birleşmeyi öğütleyen bir film olacak, müzik vs çok akıcı :P Bu arada evet Avatar 2 çok gecikti bile ya :O https://www.youtube.com/watch?v=wm2Q-3bIW5c
Davic Icke adlı yazarın insnaoğlu ayağa kalk adlı kitabı var dilimize de çevrildi bu tarz birçok konu var kitapta Türk yazarlardan ufolog Farah Yurdözü'nün kitaplarına bakabilirsiniz
57. bölge var bildiğiniz gibi Abd'de orada neler döndüğünü çoğu Amerika başkanı bile bilemiyor. İnsanlığın son yüzyıldaki gelişimine bakılırsa dış güçlerden bişeyler öğrenilmiş olma ihtimali çok yüksek bence
aslında sadece izin verdikleri kadar gelişebiliyoruz ve inanıyorum ki çok çok düşük seviyelerdeyiz halen. o 51. veya farklı isimlerle anılan özel bölgedeki teknolojinin %10 açığa çıksa sanırım 100 yıl ilerleyebiliriz ama insanlık bunu kaldırıbilirmi o farklı bir konu
Eğer ki düşündüğümüz gibi dünya dışı zeki varlıklar varsa bir süre sonra kendilerini resmne tanıtacaklardır insanoğluna ve o gün geldiğinde kendimizi savunacak silahlarımız blgisayarlarımız yeterli gelmeyecektir.
bizden daha adaletli oldukları apaçık ortada yoksa gelip hazır değilken bile yok edebilirler basitçe ama onlarda yenilmezlik fikrine kapıldıgımızı düşündüğümüz an çıkıp gelecekler ve neden geldiklerini neler oldugunu açık seçik bildirip öyle savaşacaklar diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar