Merhaba KScanlar! Haberi çıktığı günden beri çok konuşulan süperi bırak über, hüper, müber kim izlese %80 üzerinde harika laaayyn bu film serisi diyecekleri
efsaneler efsanesi "YÜZÜKLERİN EFENDİSİ" filmlerinin dizisinin çıkması için artık günleri sayacak noktaya geldik. Peki belki üye değilsen Amazon prime alır mıydınız bu efsane serinin dizisi için?
amazondan alışveriş yapanlar için çok uyguna geliyor premium olarak. diğer sitelere göre Amazon kalitesi alışveriş olarak başarılı kutuyu bile kutuya koyup gönderiyorlar. kendi özel kutularında.
başkaları gibi abudik gubidik ambalajlara sarmıyorlar.
Onu bile sömüren yine bizm Türkler oluyor adamların üzerinden amazon satış temsilciliği amazon dropspping diyerek birbirlerine eğitim paketleri satıyorlar. oysa amazon bunu fark edince üyelik iptal ediyor. zaten nerde düzgün bir şey varsa çakallığına yapmakta üstümüze yok.
Bak şu an 22 500 Max bütçem var Konuşuyoruz gel dükkan işletelim diyor O para ile yapacağın iş e ticaret Zaten 4800 TL yıllık muhasebeci ücreti 5400 TL bilgisayar ve ekipman masrafı Kep ve e imza e-fatura falan 2500 TL şahıs firması kuruluşu masrafı 500 TL KOSGEB proje hazırlama yani 5000 TL destek varsa yüzde 10 unu projeyi sana hazırlayan alıyor.300 TL de evrak falan gitti 13.500 TL 1000 tl de web sitesi wixden yapılacak web sitesi masrafı sana kaldı 8000 TL
10 000 TL para lazım bulamıyorum bari bütçeyi 8000 TL olan bütçeye 10 000 TL ekleyip bütçeyi 18 000 TL edip rahat nefes almak istiyorum sinirden patlıyorum 10 000 TL paramı ya Kimse borç vermiyor
oysa çok kolay her hizmet diye iş kurmak, şirket kurmak diye övünüyorlar. işin içine girinceye kadar sonrası muamma. Bu ülkede dürüstçe iş yapmak çok zor zorlaştırmak için herkes elinden geleni yapıyor. kolaylaştırmak yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alırdım
Alırım ki alıcam zaten tüm serisini 27 defa bitirdim hala izleyebilirim doymadan. Dünyanın en yüksek bütçeli dizisi olucak canım lotr 😘
Filmin yerini tutar mı bilmiyorum ama, belli de olmaz alabilirim de almayabilirim de.
Evet alırdım. Alacağımda..
Bir yıldır kullanıyorum zaten.
Almam
Zaten korsan olarak izlerim değmiyor onca paraya
amazondan alışveriş yapanlar için çok uyguna geliyor premium olarak. diğer sitelere göre Amazon kalitesi alışveriş olarak başarılı kutuyu bile kutuya koyup gönderiyorlar. kendi özel kutularında.
başkaları gibi abudik gubidik ambalajlara sarmıyorlar.
Bilmiyorum benim artık hiç bir firmaya güvenim kalmadı
Onu bile sömüren yine bizm Türkler oluyor adamların üzerinden amazon satış temsilciliği amazon dropspping diyerek birbirlerine eğitim paketleri satıyorlar. oysa amazon bunu fark edince üyelik iptal ediyor. zaten nerde düzgün bir şey varsa çakallığına yapmakta üstümüze yok.
Abi işte uyuzuma gidiyor artık
Bak şu an 22 500 Max bütçem var
Konuşuyoruz gel dükkan işletelim diyor
O para ile yapacağın iş e ticaret
Zaten 4800 TL yıllık muhasebeci ücreti
5400 TL bilgisayar ve ekipman masrafı
Kep ve e imza e-fatura falan
2500 TL şahıs firması kuruluşu masrafı 500 TL KOSGEB proje hazırlama yani 5000 TL destek varsa yüzde 10 unu projeyi sana hazırlayan alıyor.300 TL de evrak falan gitti 13.500 TL 1000 tl de web sitesi wixden yapılacak web sitesi masrafı sana kaldı 8000 TL
Şimdi ben ne yapam sen şöyle devlet önüme onca masraf koymuşki belini doğrultamıyorsun
Aylık 400 TL muhasebeci ücreti mı olur
Nadir kitap da artık Bozdu ordan iş yapmam
Aylık 130 TL istiyor nadir kitap nedir niye
10 000 TL para lazım bulamıyorum bari bütçeyi 8000 TL olan bütçeye 10 000 TL ekleyip bütçeyi 18 000 TL edip rahat nefes almak istiyorum sinirden patlıyorum
10 000 TL paramı ya
Kimse borç vermiyor
Amazon kokusuz küllük satmayı düşünüyorum şimdi o iş tutarsa o ise de hepsi girer çakallar
oysa çok kolay her hizmet diye iş kurmak, şirket kurmak diye övünüyorlar. işin içine girinceye kadar sonrası muamma. Bu ülkede dürüstçe iş yapmak çok zor zorlaştırmak için herkes elinden geleni yapıyor. kolaylaştırmak yok.
Tek çare bı 10 000 TL para dost da zor zamanlar da belli oluyor
Bilmiyorum
10 000 TL fazla bir para değil aslında
Nolacak
Kırık patchli apk sı var niye para vereyim?
Almam
Almam