İnternet & Teknoloji Amazon Prime kullanan birisi önerir mi, nasıldır? belinabetül Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Amazon Prime'ı önerir misiniz, neden? Güncellemeler+1 yıl zahmet olucak ama sebeplerinide söyleseniz mantıklı olur Güncellemeler+1 yıl tamamdır üye oldum Amazon Prime kullanan birisi önerir mi, nasıldır? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Dizi film öyle aman aman yok ben sadece amazon dan alışveriş için kullanıyorum kargo bedava oluyor bide lol de ücretsiz kasa veriyor 😂 0 0 Yorumla
MrPilot_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Amazon ilk başta her yerden daha uyguna fiyat veriyorken, artık çok daha pahalı. Yurtdışında oturan birisi olarak, tavsiyem kullanmamanız. 0 0 Yorumla
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl ben filmleri izlemek için 1 defa denemiştim. siparişler için hiç kullanmadım ama film kütüphanesi çok kısıtlı 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 419 cevap paylaştı. Kullandım. Cumartesi akşamı verdiğim siparişi pazar akşamı getirdiler 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kargo için iyi oluyor sadece. Film içeriği Netflix kadar ilgi çekici değil. 0 0 Yorumla
dersmiçalışsan Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Beş lira bişi zaten al gitsin beğenmezsen iptal edersin 0 0 Yorumla
Raegor Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl 7 tl zaten al gitsin ahahja 0 5 Yorumla belinabetül +1 yıl olsun ya spofity, netfliks , fatura derken çok oliyor mantıklı düşünmeye çalışıyorum hshsh Yorumla Raegor +1 yıl yüzüklerin efendisi amazonda yayınlanacak diye biliyorum. onun dışında içerikler hakkında pek bilgim yok ama bir çay parası da verilir ahsjjd Yorumla belinabetül +1 yıl yaptım bile hshs Yorumla Raegor +1 yıl keyifle kullan ahsjjs Yorumla belinabetül +1 yıl umarım Yorumla
hazazel Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Önermem. 0 1 Yorumla hazazel +1 yıl Sebebi içerikleri benim ilgimi cekecek kadar kapsamli degil. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dizi film öyle aman aman yok ben sadece amazon dan alışveriş için kullanıyorum kargo bedava oluyor bide lol de ücretsiz kasa veriyor 😂
Amazon ilk başta her yerden daha uyguna fiyat veriyorken, artık çok daha pahalı. Yurtdışında oturan birisi olarak, tavsiyem kullanmamanız.
ben filmleri izlemek için 1 defa denemiştim. siparişler için hiç kullanmadım ama film kütüphanesi çok kısıtlı
Kullandım. Cumartesi akşamı verdiğim siparişi pazar akşamı getirdiler
Kargo için iyi oluyor sadece. Film içeriği Netflix kadar ilgi çekici değil.
Beş lira bişi zaten al gitsin beğenmezsen iptal edersin
7 tl zaten al gitsin ahahja
olsun ya spofity, netfliks , fatura derken çok oliyor mantıklı düşünmeye çalışıyorum hshsh
yüzüklerin efendisi amazonda yayınlanacak diye biliyorum. onun dışında içerikler hakkında pek bilgim yok ama bir çay parası da verilir ahsjjd
yaptım bile hshs
keyifle kullan ahsjjs
umarım
Evet ertesi gün kargo cillop gibi
Kargo hızı ve filmleri iyi öneririm
Önermem gereksiz
Önermem.
Sebebi içerikleri benim ilgimi cekecek kadar kapsamli degil.
Neyi?