Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen cocukların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karsınız ama...
Bihter Ziyagil~
Bihter Ziyagil~
Meral: Aylardan beri gelip neden benim resmime bakıyorsun. Cevap vermeyecek misin bana, yoksa gerçeği söylemekten korkuyor musun?
Halil: Öğrenmek istediğini Mustafa söylemiştir sana.
Meral: Ben senin söylemeni bekliyorum. Herhalde bana ait olan bir şeyi öğrenmek hakkımdır.
Halil: Hayır, sana ait bir mesele değil bu. Resminle benim aramda ki bir durum, seni ilgilendirmez. Ben senin resmine aşığım.
Meral: İyi ama âşık olduğun resim benim resmim. İşte ben de buradayım söyleyeceklerini dinlemeye geldim.
Halil: Resmin sen değilsin ki. Resmin benim dünyama ait bir şey. Ben seni değil resmini tanıyorum. Belki sen benim bütün güzel düşüncelerimi yıkarsın.
Meral: Bu davranışların bir korkudan ileri geliyor.
Halil: Evet, bir korkudan ileri geliyor. Bu korku sevdiğim şeye ebediyen sahip olabilmek için çekilen bir korku. Ben senin resmine değil de sana âşık olsaydım o zaman ne olacaktı. Belki bir kere bile bakmayacaktın yüzüme. Belki de alay edecektin sevgimle. Hâlbuki resmin bana dostça bakıyor. İyilikle bakıyor. Ve ebediyen bakacak.
- İstersen komik olabilirim. Dalgın, zeki, batıl inançlı, cesur ve ayaklarımın üstünde hafif olabilirim. Her ne istersen olabilirim. Sen sadece bana ne istediğini söyle, senin için o olurum.
+ Aptalsın!
- Evet, onu da olabilirim.
/The Notebook
Cevap
19Cevap
Joker - insanlar size son anlarında gerçekte kim olduklarını gösterirler
"Bu gezegendeki her memeli içgüdüsel olarak kendini kuşatan çevresiyle doğal bir denge oluşturur, ama siz insanlar bunu yapmıyorsunuz. Siz belirli bir alana yerleşip çoğalıyorsunuz, sonunda doğal kaynaklar tükeninceye kadar devam ediyorsunuz. Hayatta kalmak için yapabileceğiniz tek şey oradan ayrılıp başka bir alana yerleşmek oluyor. Bu gezegende aynı yöntemi kullanan başka bir organizma daha var “VİRÜSLER“. Yani insan türü, bir hastalık. Siz bu gezegende kanser gibisiniz, yani bir tür salgın.“
Ajan Smith
“Ölüler için üzülme Harry, yaşayanlar için üzül. Her şeyden önce de sevgisiz yaşayanlar için.”
Hangisi daha kötü olurdu? Bir canavar olarak yaşamak mı, yoksa iyi bir insan olarak ölmek mi?
- Shutter Island
“Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez” V for Vendetta.
Kurabiye var simit var neye bakıyon -Kuzey Tekinoğlu 😂
bi kere ben kuru hasan sevmiyorum. çünkü kuru geliiğ bağaa!!
Burhan 😅
Mandalorian'ın karizma sesiyle
"I Can Bring You In Warm, Or I Can Bring You In Cold"
Var
Çikolata yok canım çukur Aliço ,😃
Vadiye pus çöktüğünde kurt bırak kurda güvenmeyi attığı adıma bile güvenmez.
"Kendine gel sen Bihter Ziyagilsin."
Aptallık etme sen Bihter Ziyagilsin
Olsun be hepsi aynı
Sen mevlanayla şemsin nasıl karşılaştığını bilir misin, kardeşş?
Seni yapandan daha yapmışsın lan it oğlu!
-Yüksek Kimya mühendisi Prof. Dr. Abuzer kömürcü.
"Şu anda beni bu masada bir vatan haini gibi sorgulamak yerine omuzlarınıza alıp taşımanıza neden olacak her şey."
“You shall not pass”
Gandalf’ın köprüde Balrog ile kapışırken söylediği meşhur replik.
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm
Ben senin için yaşamayı göze almışım
Sıkılıyorum Sabriii bunaliyorumm🤣
Biz de tek başımıza bi makineyiz yani
İntikam için lannn intikam için Cumali kocavali
saçma sapan konuşma laaa.😂
Dibe vurmadan özgür olamazsın
Fight clup
tadımız kaçması ali rıza bey
Beni övme kardeşim bana para ver 😂
Amca size Baba diyebilir miyim 😂
Yokk