İyi de optimus onunla kavga ederken kendi iradesinde değildi ki. Quintessa tarafından kontrol ediliyordu beyni yıkanmıştı. İkincisi dediğin gibi olsa bile optimusu zorlayan bee’nin megatron karşısında 2 dk bile duramaması, megatronun tek koluyla optimusu yere yatırması..
Yani savaşçı ve çirkin arasındaki bağlantıyı bir türlü çıkaramadım. Benim gözümde ikiside gayet yakışıklı bir tasarıma sahip. Optimus tam bir şövalye Megatron da tam bir gladyatör gibi duruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Megatron
Pirimus ya da transformes ama unicorn daha estetik
Kötüler her zaman daha havalıdır :d
Değişir
Değil mi 😃
Değil
4. filmdeki bumblebee tasarımları güzeldi
Optimus
Bumble bee
Küçüklere yer yokk
O kucuk dediğin optimusu dize getirdi
Onemlı olan cusse değildir karakterin onemlı
İyi de optimus onunla kavga ederken kendi iradesinde değildi ki. Quintessa tarafından kontrol ediliyordu beyni yıkanmıştı. İkincisi dediğin gibi olsa bile optimusu zorlayan bee’nin megatron karşısında 2 dk bile duramaması, megatronun tek koluyla optimusu yere yatırması..
Bunu yazarların yazgısı umrumda değil optimusla dövüşücek yürek var ben ona bakarım
Megatron
Hiçbiri
Bu güzelllik yarışması değil ki onlar şavaşçı çirkin olmaları gerekiyor
Çok farklı bir bakış açısına sahipsin 😐
Çok kitap okumanın zararları diyelim
Yani savaşçı ve çirkin arasındaki bağlantıyı bir türlü çıkaramadım. Benim gözümde ikiside gayet yakışıklı bir tasarıma sahip. Optimus tam bir şövalye Megatron da tam bir gladyatör gibi duruyor.