Gamer Sizce Mortal Kombat mı daha güzel, Tekken mi? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tekken Mortal Kombat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Mortal Kombat mı daha güzel, Tekken mi? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Tekken her ne kadar kaliteli bir oyun olsada Mortal Kombat vazgeçilmez bence çocukluğumun oyunu aynı zamanda güzel zamanlardı.. 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir şeylere öfkeleliysem mortal kombat, sıradan bi günde tekken 0 11 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Katılıyorum bir de benim Tekken'i seçmemin en büyük nedeni de elbette Steve Fox hkfhhnxbx benim deyişimle adı Roger ama Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Marshall Law tek atarım 👻😅 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hayır Steve herkesi dövebiliyorrr ayrıca Maşallah gjxbgjzgz arap değil miydi yaaa Eniştem ona Maşallah diyor da o yüzden öyle yazdım dbcbghd Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Ne arabı yahu çekik gözlü Arap mı var 👻👻😅😅 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Arap kimdi ya o zaman djfhhhlg Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Raven olabilir mi 😅 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Benim için tek karakter Roger valla hfhfjf Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Pardon karıştı, shaen senin dediğin Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Peki Roger (Steve Fox) hakkında ne düşünüyorsun Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Sana mutluluklar, ben hepsiyle oynaaya çalışıyorum arada 😅 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Roger'a çok hakim değilim ya eski versiyonlarda kaldım ben Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Tekken batırdı yılardır aynı oyun motoru aynı sistem MK daha çok yenilikçi daha güzel daha rekabetçi 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 333 cevap paylaştı. Mortal Kombat'ın yanında Tekken çocukların itişmesi gibi kalıyor sdjkls 0 0 Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Street Fighter severim dövüş oyunu olarak. 0 0 Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tekken hatırlıyorum çok beğenmiştim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tekken her ne kadar kaliteli bir oyun olsada Mortal Kombat vazgeçilmez bence çocukluğumun oyunu aynı zamanda güzel zamanlardı..
Bir şeylere öfkeleliysem mortal kombat, sıradan bi günde tekken
Katılıyorum bir de benim Tekken'i seçmemin en büyük nedeni de elbette Steve Fox hkfhhnxbx benim deyişimle adı Roger ama
Marshall Law tek atarım 👻😅
Hayır Steve herkesi dövebiliyorrr ayrıca Maşallah gjxbgjzgz arap değil miydi yaaa
Eniştem ona Maşallah diyor da o yüzden öyle yazdım dbcbghd
Ne arabı yahu çekik gözlü Arap mı var 👻👻😅😅
Arap kimdi ya o zaman djfhhhlg
Raven olabilir mi 😅
Benim için tek karakter Roger valla hfhfjf
Pardon karıştı, shaen senin dediğin
Peki Roger (Steve Fox) hakkında ne düşünüyorsun
Sana mutluluklar, ben hepsiyle oynaaya çalışıyorum arada 😅
Roger'a çok hakim değilim ya eski versiyonlarda kaldım ben
Tekken batırdı yılardır aynı oyun motoru aynı sistem MK daha çok yenilikçi daha güzel daha rekabetçi
Mortal Kombat'ın yanında Tekken çocukların itişmesi gibi kalıyor sdjkls
Street Fighter severim dövüş oyunu olarak.
Tekken hatırlıyorum çok beğenmiştim
Tekken bu işin mucidi
Mortal combat tekkeni tekler
Mortal Kombat kesinlikle