İnsanlar tarafından çok çok beğenilen ama sizin beğenmediğiniz filmler var mı?
Ben Platform'u hiç beğenmemiştim
İnsanlar tarafından çok çok beğenilen ama sizin beğenmediğiniz filmler var mı?
Ben Platform'u hiç beğenmemiştim
Selamlar,
Bende GOT dizisini nedense bir sevemedim. Hatta iki kere başladım diziye ama yok nedense beni hiç çekmedi. Demek ki tamamen tarz meselesi insanlar için. Bunun dışında film olarak ise Avatar filmini hiç sevmemiştim.
Bunun film ismi olarak aklıma gelmiyor ama toplumda nerede ahlaksızlık varsa nerede alkol uyuşturucu ondan sonra nerede cinsellik varsa onu beğeniyorlar ve toplum olarak gitgide bu özentili Bir hayata yaşamaya başlıyoruz, sevgilisiyle tatile gidenler aynı yatakta yatanlar aynı evi paylaşanlar nikah evlilik helal haram düşünme boyutumuz hiçbir şekilde kalmadı ve bunları söyleyen insanlara da bir öcü gibi bakılarak haydi Arabistan'a haydi başka yerlere seni yobaz seni beğenmez diyerek insanları aşağılamayı tercih ediyoruz ondan sonra toplum olarak neden biz mutsuz yaşıyoruz, neden düzgün bir evlilik yapamıyoruz ya da neden böyle şeyler bizim başımıza geliyor gibi olumsuz sonuçları kendimizi yoruyoruz halbuki bu hayatı yaşayan ve bu hayatı kendimize zehir eden insanlar bizleriz ama bunun farkında değiliz.
Saygısız
Interstellar.
İnsanlar çok beğeniyor ve çok seviyor. Ben 2 defa izledim ama ikisinde de aşırı sıkıldım. Çok baygınlık geçirtecek kadar kötü bir film.
Ben ki bilim kurgu hayranıyım. En sevdiğim kategori bilim kurgudur. Büyük bir film listem bile var sadece bilim kurgu türüne ayrılmış bir listem var. Bilimin kendisini de çocukluğumdan beri seviyorum. Karadeliklere özellikle bayılıyorum. Ama bu filmi hiç sevmiyorum. Bu film çok sıkıcı bir film. Kesinlikle bana göre değil.
platform tamamı ile şişirme bi filmdi zaten. Bana göre çerezlikti. Populer olan hiçbir şey çekici gelmiyor bana. Mesela got'u zorla izlemiştim. Mesela bergeni öve öve, konuşa konuşa bitiremediler izleyeceğimi hiç sanmıyorum
Cevap
8Cevap
türk filmleri
Interstellar ve lucy basi cekiyor. Yuzuklerin efendisi de boktan bir ucleme bence.
Harry Potter Star wars kısaca popüler olan ve yeşil ekran içeren her filmden nefret ederim samimi gelmiyor
Yazdım zaten
Akıl defteri - memento
Silbaştan
Titanik
Vardır illaki
Bergen ndndnd
Harry Potter var
Son durak serisi
Begenilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?