Diziler & Filmler Başlarda heyecanla izleyip daha sonra kabak tadı veren dizi hangisi? sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor The Community. Efsane olacak diziyi 3. sezondan sonra darmaduman ettiler. Başlarda heyecanla izleyip daha sonra kabak tadı veren dizi hangisi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birçok dizi böyle aynı heyecanla final yapan dizi görmedim 0 3 Yorumla sinefilim +1 yıl Senin aklına ilk hangisi geliyor? Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl La casa de papel geldi Yorumla sinefilim +1 yıl Çok uzattılar pazarlama unsuru olduğu için. Yorumla
xbadbyex Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl community evet...ek olarak the walking dead, rita, game of thrones (son sezon), bates motel, greys anatomy, htgawm, 13 reasons why... 0 2 Yorumla Cielos +1 yıl Yabancı dizilerle aran var mı Yorumla sinefilim +1 yıl Walking Dead'i de eklerim bu listeye, kesinlikle çok uzatıldı ve 4. sezon sonrası dibi gördü bende. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Humans 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Hiç izlemedim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birçok dizi böyle aynı heyecanla final yapan dizi görmedim
Senin aklına ilk hangisi geliyor?
La casa de papel geldi
Çok uzattılar pazarlama unsuru olduğu için.
community evet...
ek olarak the walking dead, rita, game of thrones (son sezon), bates motel, greys anatomy, htgawm, 13 reasons why...
Yabancı dizilerle aran var mı
Walking Dead'i de eklerim bu listeye, kesinlikle çok uzatıldı ve 4. sezon sonrası dibi gördü bende.
Game of thrones derim
Humans
Hiç izlemedim.