Selam KS ahalisi! Dizi dendiği zaman herkesin farklı beğenileri, farklı arayışları ve farklı tercihleri var. Birinin çok beğendiği bir diziyi diğeri hiç beğenmiyor ya da akıcı bulmuyor. Ben şahsen bir dizi izleyeceksem önce dizi bende bir sonraki bölümde neler olacağı merakını uyandırıyor mu ona bakıyorum. Yani bu konudaki ilk ve en temel kriterim akıcılık.. Peki ya sizin izlediğiniz en akıcı dizi hangisi?Fringe benim için fazlasıyla akıcı bir diziydi..
Kurtlar Vadisiydi aslında çok uzun bir dizi Ama çok akıcıydı İnsanın izledikçe izleyesi geliyordu o yüzden sonuna kadar izledim ve pişman olmadım tekrar başkamaktan korkuyorum
Akıcı ilerlemeyen bir diziden çabuk sıkılma ihtimalim var zaten. Direkt bırakırım. Bu zamana kadar en akıcı bulduğum ve kısa sürede bitirdiğim diziler Modern Family, Suits, La Casa de Papel ve Game of Thrones dizileriydi. Hepsi çok güzeldi, hemen ilerliyor. Bunlara ek olarak You dizisi de mükemmel çılgın Joe karakterine bayılacaksınız. 😂😂
Görseldeki Fringe'in yeri bambaşkadır benim için çok severim. Onun dışında Prison Break, La Casa de Papel, Friends, The Big Bang Theory, Anne with An A, Dark, Sisyphus: The Myth, Merlin, Alice, Stranger Things, Snowpiercer vb. falan da severek izlemiştim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :)
Bugüne kadar izlediğim en akıcı dizi bana göre Presion Break Dizisiydi. Gerçekten baştan sona kadar lokum gibi gitti dizi. Birde efsaneler Lost dizisi vardı. Çok sevdiğim müthiş bir yapımdı. Şimdiler böyle diziler pek çekilmiyor maalesef.
Bana göre en akıcı diziler, sherlock Holmes Altered Carbon Taboo Warriror Arcive 81 Constantine Ragranok Reacher Squid Game Yarım kalan aşklar Yeşilçam Börü 2039 Sıfır 1 Sokağın çocukları Alef
Ben orta karar buldum. Ne çok kötü ne de çok kötü. Bence canlandırdığı karakter yüzünden de oyunculuğu çok kötülendi. Çünkü biraz garip bir karakteri canlandırıyor. İlk karakter de ahmet abi "elim senin yüzünden bu halde" vs derken, kız merak edip de üstelemek yerine çevreyi gezme derdine düşüyor 😂 Hazal da o karakteri nasıl canlandıracağını kafasında tam oturtamamış olabilir.