Diziler & Filmler Bu yaz televizyonda izlemeye değer diziler var mı? yardımcıoyuncu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yaz dizilerinden hangilerini izliyorsunuz? Hangi kanalda, hangi diziler var? Bu yaz televizyonda izlemeye değer diziler var mı? Cevapla Dizi Soruları Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır yok yabancı izliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sadece Tozluyaka'yı izliyorum. Diğerleri pek ilgimi çekmedi. 1 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl baya tuttu o dizi sanırım Yorumla
IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben hiç göremiyorum görsem bile takip edemem bu aralar 0 0 Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yok nerde o eski diziler 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl cidden ya Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl şu yaz dizilerinin saçmalığı gerçekten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl izlemiyorum tv hiç sarmıyor 0 2 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl ben de eskisi gibi izlemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklısın yazın tv izlenmiyor Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Hepsi kötü 0 1 Yorumla yardımcıoyuncu +1 yıl ben de kendime göre bulamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok yabancı izliyorum
Sadece Tozluyaka'yı izliyorum. Diğerleri pek ilgimi çekmedi.
baya tuttu o dizi sanırım
Ben hiç göremiyorum görsem bile takip edemem bu aralar
Yok nerde o eski diziler
cidden ya
Hiç olmadı daha da olmaz
Ypk 😃
şu yaz dizilerinin saçmalığı gerçekten
Tozlu yaka ve duy beni.
Varsa söyleyin bana da
izlemiyorum tv hiç sarmıyor
ben de eskisi gibi izlemiyorum
haklısın yazın tv izlenmiyor