Ülkemizde alçakca lgbt dizilerini ve filmlerini ülkemizede ürünlerini sokması hakkındaki düşünceniz nedir?

Alçakça mı? :D istemiyorsan izlemezsin. Para verilerek kullanılan bir platform, kimse kimseye zorla bir şey izletmiyor. İsteyen izliyor. Başkalarını neden ilgilendiriyor bu.
Cevap
8Cevap
Ülkemizi maf ediyor bunlar derhal yasak gelmsi şart 5 10 yaşındaki bebe izlese psikolojisi bozuk gelişir
Bunlar yüzünden zaten türkiye gelişmiyor
Çok süper karar destekliyorum sevişen gayları görmek hoşuma gidiyor bunu görünce kuduranların olduğunu bilmek daha da hoşuma gidiyor
Tamam köprünün başında bekliyo olucam seni
Mı ayrı
audfıquwıeufıfpspoaısudıfoppwe ' koymuş adufıqwuoeıfsd
Olum sen önce hayat bilgisi, temel yazım kuralları falan öğrensene
Lgbt meseleleri senin sınırlı kafan için fazla sınırsız bi mesele
Bötle dizilerin ve filmlerin ülkemizdede satılmasını istiyorum. Lgbt sapkınlıktır
böyle dizilerine ve filmlerin ülkmizde satılmaması lazım
Bununla RTÜK ilgilenmeli biz burada ancak yazmayla kalırız
gereksiz büyütülen bi mesele çoğunluğun müslüman olduğu bi yerde de bazı kısıtlamalar gelse fena olmaz
Nesi skandal bunun? Tvde yayınlanan bi şey değil sonuçta sana tersse para verip üye olma izleme
Net saçmalamışsın.
Offf size ne kime ne insanların kiminle sevişmek istediği acaba. Netflix'in en adice işlemi dizilerin kalitesinin çok düşmesi.
Yazıklar olsun ona verdiğim paraya... olamaz yaa
Sırf bu yüzden izliyorum. :)))))
topmusun?
@brendonreiz toplar mı dikkatini çekiyor.
evet var mı?
müslümanım diyenler hesabıda yorumuda reportlasın
Ayynen ben de sevişen gaylar çok tatlı
Soruyu soran şahıs senin o fikrinin ne önemi var? Daha türkçe yazmayı bilmiyorsun gelmiş ahkam kesiyorsun. Süt veren inek bile senden daha çok katkı sağlıyordur topluma.
Rezalet
Yapcak bir sey yok
İstemeyen bakmasin yaw amma abartildi bu konu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?