En son Netflix'te Jennifer Lopez'in belgeselini izlemiştim. Bence güzel bir motivasyon oluyor.

En son Netflix'te Jennifer Lopez'in belgeselini izlemiştim. Bence güzel bir motivasyon oluyor.

Jlo nun belgeselini izledim ama cok yorucu bir kadin bence. Evet azmini sevdim ama fazla mükemmeliyetçi bu insani cok yorar. Ve belgeselde dediklerinde tutarsizliklar var. Oscari belli ki almayi cok istiyor ama yine cokta önemli degil benim icin havalarina giriyor.
Poposu ile ilgili durumlardan rahatsiz oldugunu medyada o kadar cok yer almasindan rahatsiz oldugunu, cinsel olarak bu kadar one cikmaktan hoslanmadigini soylerken bir yandan poposunu her zaman seyircinin gozune sokmaktan da geri durmuyor. Booty diye sirf popo olan bir klibi de varken üstelik. belgeselde böyle tezat konusmalarin olmasi benim hosuma gitmedi.
Shakira ile super bowl sahnesine cikmaktan mutluyum derken başka yerde bunun olmamasi gerektigini söylüyor. Sadece ben olmalıydım demeye getiriyor. Suanda hatirlamadigim birkac tutarsizlik daha vardi.
Bazi seyleri ise mukemmeliyetcilikten kaynakli sanırım cok kasıyor kendini. Shakira cok daha rahat belgeselde birkac yerde vardi shakira, sahnede de öyle. Cok daha relax, sahneden keyif aliyor ama jlo da bunu hissedemedim. Jlo bir sonraki adimi, dans hesabini yapmaktan sanki o rahatligi veremiyor.
Ama tabi ikiside yaslarina gore enerjileri, azimleri cok baska. Benim yorum yapmam, eleştirmem gerçekten cok iyi olduklarini degistirmiyor. Ikisinde de latin olmanin avantajlari var. Jlo 50 yi devirdi hala taş gibi. Gencliginden bile daha guzel. Tabi bu genlerin yaninda kendine cok iyi bakiyor. Sporu, beslenmesi, cilt bakimi bunlara cok emek harciyor bu yuzden 50 kusur yasinda hala boyle taş gibi.
popo ile ilgili duruma katılmamak mülkü değil. gerçekten haklısın.
Çok severim izlerim de. Benim ilgi alanıma böyle magazin önündekiler değil de iş alanında farklı meslektekiler giriyor tabi ki :) hayat tecrübelerini anlatarak da olsa aktarmaya çalışıyorlar. Bence herkes kendi ilgi alanına göre olduğu kadarını izleyip kendince pay çıkarmalı.
ben her şeyi izlerim. :D magazin, farklı iş alanları hiç fark etmez. :D
Cevap
7Cevap
Sevmiyorum
Tabii ki.
Şu sıralar ilginç bir belgesel izliyorum.
Gizli Milyarder.
hmm ben de bakayım
Bilim insanların ki evet diğerleri ilgimi çekmiyor
Motivasyonda sanki o diziyi izleyip bizde mi ünlü ve zengin olucaz
yoo mesele ünlü ve zengin olmak değil. azmini örnek alırsın ve hayatın başka alanında başarılı olabilirsin.
Evet ben izlemeyi seviyorum.
Jennifer Lopez'in oyunculuk yeteneğini pek beğenmiyorum şahsen, sonuçta branşı bu değil. Belgesellerin her türünü çok seviyorum.
oyunculuğu bence de iyi değil
Evet itici güç oluyorlar.
katılıyorum
Evet severim...
etkileyici oluyor
Kesinlikle
İbretlik olanlar var severek bakarım
Schumacher belgeseli izlemiştim çok güzeldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?